/Bucuresti/Oftalmolog

Clinica Alcor

Bulevardul Unirii 71, București 030829, România

Clinica Alcor
Oftalmolog
3.9
75 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4GG+FG București, România
+40 743 519 098
clinicaalcor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alecsandra Cucu
Alecsandra Cucu2 ani în urmă
Aveam de făcut o desfundare a canalului lacrimal, o procedură pe care am mai făcut o acum 2 ani și ceva, deci știam ce înseamnă, a fost o chestie foarte simplă și de câteva minute, fără anestezie sau multiple încercări. În schimb, aici, la clinica asta a fost groaznic. Prima oară a băgat un ac mai gros și scurt, nu știu pentru ce. Iar după a încercat de 3 ori să bage un alt ac, mai lung și subțire cu un serum. Atât de mult s a chinuit încât m a durut, iar serumul ăla era de fiecare dată mai mult de jumate pe lângă ochi.
A reușit să bage acul, da, dar sigur nu trebuia să mă doară în halul în care m a durut și să nu aibă niciun efect pozitiv după. Ochiul meu e fix la fel. Deci v ați îmbogățit cu niște bani și doar atât. Felicitări!
Laura Gabriela Ionita - Mares
Laura Gabriela Ionita - Mares2 ani în urmă
Sunt in evidentele acestei clinici din 2004,am fost operata de d-nul doctor Burcea Marian si echipa dumnealui,un om minunat,un doctor cu o experienta colosala,astept operatia de cataracta,sunt increzatoare,nu am emotii deoarece stiu ca sunt profesionisti.Am recomandat aceasta clinica si pe doctorul Burcea multor persoane,toti fiind foarte multumiti de cum le au fost rezolvate problemele.
Va multumesc din suflet ca existati!!!
Elena Gheorghe
Elena Gheorghe2 ani în urmă
Dr Andreea Marin e de evitat!!!
Discreditează echipa. Medicina nu se face cu "bățul" : medicul ne e Dumnezeu și nici pacientul- executant.
Kata Constantin
Kata Constantin2 ani în urmă
Mi-am facut corectare de dioptrie si sunt foarte multumita de rezultat! Recomand cu incredere tot personalul clinicii!
Isa P
Isa P2 ani în urmă
Incredibil comportamentul celor de la recepție. Total neprofesional, efectiv bătaie de joc.
Jumătate de zi pierduta, fără a fi văzută de medic, pentru o întârziere puțin peste programare, din cauza distantei, traficului și a unei călătorii cu 3 copii mici. Nici o tentativa de încercare în găsirea unei soluții. Nici măcar sa se prefacă interesați în pacienți.
Fără telefon de confirmare a programării.
Total dezgustată.

Răspunsul dumneavoastră lămurește evaluarea mea și va mulțumesc pentru aceasta.
Niciodată nu sunteți de vina, ci doar pacienții greșesc.
Nu am întârziat 35 de minute!!! 5 minute am stat sa ascult cum doamna de la recepție vorbea cu nașa sa la telefon și povesteau despre cei 18 ani de căsnicie împliniți ieri.
La mulți ani pe aceasta cale.
Orice clinica respectabila suna cu o zi înainte sau trimite un sms de confirmare a programării, ca suntem în anul 2020, eventual și cu chestionar Covid!!!
Nu așteaptă sa sune pacientul cu o ora înainte sa întrebe dacă vine sau nu la programare!
Deci nu mai întoarceți situația în favoarea dumneavoastră, ca nu va merge. Fiți respectuoși și cu bun simt și un mesaj de scuze era suficient ca răspuns.
Păcat de doctorii care muncesc și de a căror munca nu va prea interesează atâta timp cât aveți un loc de munca unde va purtați cum va purtați.
Iar dacă as fi putut sa sun de pe drum sa spun ca întârzii, as fi făcut-o. Clinicile respectabile contactează pacienții după sfertul academic sa ii întrebe dacă mai ajung și acționează în consecință.
V am spus ca vin de la 25 km cu 3 copiii mici, dintre care un bebeluș.
Se vede din răspuns ce ați înțeles. Ați reținut ce v a convenit.
De anulare cu 35 de minute se anunță pacientul în momentul în care se face programare, la fel ca și prețul investigației!
Nu am fost invitata în clinica.
Eu am întrebat dacă mai are rost sa rămân și m-ați ignorat vorbind cu alți pacienți sau la telefon, deci de ce ar fi trebuit sa rămân?
Nu era logic ca dacă îmi spuneați ca încercați sa găsiți o soluție, rămâneam? Era și interesul meu, ca de aceea ma programasem și venisem atâta drum, în condițiile pe care vi le am explicat.
Încetați cu minciunile!!
Oricine poate citi multe nemulțumiri asemănătoare cu ale mele și răspunsurile arogante date bieților oameni.
Sănătate va doresc și sa fiți tratatialtfel decât am fost eu ieri, oriunde veți merge!
Calin Dragos
Calin Dragos2 ani în urmă
O clinica care trebuie evitata daca nu vreti sa pierdeti banii de consultatie sau operatie. Asistentul doctorului Burcea Marian a dat numarul sau "personal" care s-a dovedit a fi un numar de la spitalul de urgente oftalmologice din capitala. Cand am incercat sa facem o programare pentru o operatie de cataracta, n-i s-a spus ca trebuie sa facem o consultatie. Cu alte cuvinte, dupa ce faci o consultatie, mai trebuie sa faci o consultatie.
Codrutza Iana
Codrutza Iana2 ani în urmă
Impresia mea este ca.i un loc de luat banii. Sotului meu i s.a facut o interventie pe multi bani in urma careia nu a simtit nicio ameliorare. Apoi, pentru urmatoarea intervenție, nu i s.a mai dat niciun semn de viață. Doctorita Frone nu stia despre situatia pacientului ei, i.a mai facut un consult in plus ....pe scurt, niste neprofesionisti.
Ileana Bucur
Ileana Bucur2 ani în urmă
Am fost foarte impresionata de consultația și operația de cataracta efectuata în aceasta clinica. Personalul medical are o pregătire foarte bună. Doctorul Tătaru și echipa lui sunt înzestrați cu o putere divină iar eu sunt foarte fericită că am avut șansa de a-i cunoaște.
Dumnezeu sa dea sănătate tuturor doctorilor din clinica Alcor deoarece datorita lor putem vedea lumea cu alți ochi!
Locații recomandate