/Bucuresti/Oftalmolog

Ama Optimex

Strada Toamnei 54, București 020713, România

Ama Optimex
Oftalmolog
4.7
386 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4V7+GH București, România
+40 21 211 1622
amaoptimex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–13
Marți: 7–13
Mirecuri: 7–13
Joi: 7–13
Vineri: 7–13
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ileana Diaconu
Ileana Diaconu2 ani în urmă
Am ales Ama Optimex, pentru un control la recomandarea unei cunoștințe.
Purtam ochelari de aproximativ 30 de ani și am decis sa merg la o consultație pentru diminuarea dioptriilor foarte mari( diagnostic miopie forte, -8 și -14 😔).
Am fost consultată de doamna doctor, Raluca Moisescu, care m-a convins nu doar sa diminuăm dioptriile și chiar sa scap de ochelari( Smile pentru un ochi și pentru cel cu dioptria foarte mare implant ICL).
Mă bucur că am acceptat recomandarea doamnei doctor și în urma cu câteva zile am făcut ambele intervenții în aceași zi.
Doamna doctor, Raluca Moisescu a efectuat implantul Icl și Domnul doctor, Andrei Filip s-a ocupat de Smile.
Ambele intervenții au durat foarte puțin,nedureroase și la câteva ore citeam la Tv.

MULTUMESC echipei Ama Optimex pentru profesionalism și grija!
O echipa ,care pentru mine a făcut minuni!
Remapari Ecu
Remapari Ecu2 ani în urmă
Multumesc doamnei doctor Miruna Nicolae si intregii echipe Ama Optimex formata din personal foarte bine pregatit si tehnologie de ultima generatie.

Am efectuat interventia RelexSimle iar rezultatul este mult peste asteptarile mele!

O procedura moderna care te scapă de ochelari in doar câteva minute, fara durere, fara sa simti practic nimic.

Recomand cu incredere !
Denis
Denis2 ani în urmă
In primul rand, vreau sa ii ofer multumiri speciale domnului doctor Andrei Filip si intregului personal. Operatia efectuata a fost Relex Smile, si nu pot sa exprim in cuvinte aceasta experienta, pe care o recomand oricui care are in gand sa se opereze, dar are dubii. Operatia a fost efectuata in data de 3 iunie, in timpul operatiei nu am simtit nimic, domnul doctor a continuat conversatia cu mine si imi explica tot ce se intampla, iar operatia a durat maxim 3 minute, cand am iesit de la operatie, am putut chiar sa comand
uber, desi vedeam putina ceata nu a intervenit nici macar o problema. Vreau sa spun ca dupa operatie nu am simtit senzatia unui corp strain in ochi, luminile nu m-au deranjat si totul a fost cat se poate de bine. Azi, dupa 3 zile de la operatie, pot spune sigur, ca daca as fi nevoit sa mai fac aceasta operatie, nu as avea nici macar un dubiu deoarece vederea este cel mai important simt al omului. Sunt foarte bine, nu simt nici macar un deranj, totul merge perfect si sunt fericit ca pot sa revin la activitatile normale si chiar sa folosesc calculatorul pentru diferitele activitati.
Pot spune ca aceasta operatie mi-a schimbat viata, deoarece sentimentul pe care il simti dupa ce iti recapeti vederea nu poate fi exprimat. Am avut enorma incredere in domnul doctor si in personalul Ama optimex, iar totul a decurs perfect, o experienta minunata traita de mine.
Din nou, multumesc doctorului si personalului AMA OPTIMEX pentru profesionalismul si dedicarea de care au dat dovada, care s-au comportat foarte frumos si mi-au raspuns la toate intrebarile.
In final, recomand tuturor celor care doresc sa scape de ochelari, aceasta tehnica deoarece este foarte simpla si vederea iti revine in timp scurt, cu zambetul pe buze.
Islands
Islands2 ani în urmă
Bună ziua mă numesc Temătoru Adriana Alina am 41 ani și vreau să mulțumesc din suflet dl doctor Andrei Filip și echipei Amaoptimex pentru sprijinul și ajutorul acordat . În data de 20 ianuarie 2022 la ochiul drept m-i s-a făcut Laser Relex Smile având cyl. -6,25 iar la ochiul stâng transplant de cristalin cu cyl.de peste-9,25 . Ambele operațiuni au fost nedureroase și realizate în câteva secunde.Acum mă simt foarte bine și urmez tratamentul cu seriozitate și bineînțeles am scăpat de ochelari eu fiind purtătoare de mică.Când nimeni nu-mi mai dădea nici o șansă dl.doctor Andrei Filip mi-a dat motivul și speranța să merg mai departe . Îi voi fi veșnic recunoscătoare și Dumnezeu să-i dea putere de muncă în continuare și cu ajutorul echipei dânsului să ajute și alți oameni care au nevoie de ajutor.Vă mulțumesc din suflet și mă bucur că v-am întâlnit.
Danut Bianu
Danut Bianu2 ani în urmă
Clinică cu oameni profesionalisti, esti tratat cu mare atrntie de la consult si dupa operatie . Operatia a durat foarte putin nici nu realizezi ce se intampla am avut -9 si -9,50 pot spune ca dupa 3 zile de la operatie ma simpt perfect ,vederea isi revine foarte rapid recomand tuturor aceasta operatie care iti schimba viata radical. Multumesc personalului si dnl doctor andrei filip un adevarat profesionist
Radulescu Rares Andrei
Radulescu Rares Andrei2 ani în urmă
Domnul doctor Andrei Filip mi-a rezolvat miopia, il recomand oricui doreste sa faca acelasi lucru. Procedura a fost rapida, fara durere, iar domnul doctor mi-a linistit orice ingrijorare pe care o puteam avea in timpul operatiei prin atitudinea prietenoasa si relaxata.
Cezar Ovidiu Ambarus
Cezar Ovidiu Ambarus2 ani în urmă
Cu ajutorul domnului dr. Andrei Filip si a echipei dumnealui am reusit sa scap de ochelari. Procedura SMILE este foarte rapida iar recuperarea dureaza putin. Sunt foarte multumit de serviciile de la clinica Ama Optimex si recomand clinica pentru oricine doreste sa nu mai poarte ochelari.
Maria Ioana
Maria Ioana2 ani în urmă
Personal înalt calificat, medici de excepție, iar doamnele asistente îți sunt tot timpul la dispoziție pentru orice nelămurire, experiența foarte plăcută, încă de când am intrat pe ușa clinicii am fost întâmpinată de personalul din recepție care la fel oferă spirjin pacienților!
Felicitări pentru echipa minunată!
Mulțumesc din suflet domnului Conf. Dr. Mircea Filip!
Locații recomandate