/Bucuresti/Oftalmolog

Iris Optic Lacul Tei Nr 56

Bulevardul Lacul Tei Nr 56, București 023757, România

Iris Optic Lacul Tei Nr 56
Oftalmolog
4.9
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F457+VJ București, România
+40 732 948 588
iris-optic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Emma Mihai
Emma Mihai2 ani în urmă
Am avut programare facuta pt parintii mei. Este un loc pe care il recomand din toata inima. Nota 10+. Initial am fost putin nemultumita pt ca nu s-a respectat ora programata. Cand am trecut pragul...am inteles si de ce se intarzie. Fiecare pacient este unic, unii necesita picaturi, alti n explicatii, etc. Am fost placut surprinsa de profesionalismul, rabdarea si amabilitatea personalului (atat a asistentei, cat mai ales a domnului doctor), de felul in care ti se explica, pe intelesul tau problemele, de raspunsurile primite la toate intrebarile mele. Desi consultatiile gratuite incepeau la ora 17, la ora 15.30 deja l-am gasit pe d-nul doctor consultand...Preturi pt toate buzunarele, rame variate si frumoase... ai de unde alege! In final, va recomand sa apelati cu incredere!
Andreea Toma
Andreea Toma6 ani în urmă
Am facut o consultatie oftalmologica aici si am ramas foarte placut surprinsa. Sunt, intr-adevar, specialisti si isi fac treaba foarte bine. Am cumparat si o pereche de ochelari de soare si sunt foarte multumita de calitatea lor. Recomand!
Smaranda Nistor
Smaranda Nistor6 ani în urmă
Am fost la voi pentru consultatia oftalmologica gratuita si am fost foarte multumita! Felicitari pentru ca oferiti acest serviciu gratuit, nu am mai intalnit alte optici din Bucuresti sa faca asta. Abia astept sa primesc si ochelarii!
Bogdan Sterie
Bogdan Sterie2 ani în urmă
Am avut nevoie de o mica reparatie la o rama de ochelari. Sunt foarte multumit. Atitudine frumoasa si profesionalism din partea personalului. Recomand cu incredere.
Cristina Pope
Cristina Pope2 ani în urmă
Echipa Iris Optic Lacul Tei te face să te simți cu adevărat bine. Abordare personalizată, profesionistă și empatică. Recomand fără dubii! Mulțumesc!
Daniela Nenciulescu
Daniela Nenciulescu2 ani în urmă
foarte multumita de serviciile oferite de Iris Optic din Bvd Lacul Tei prin asistenta Lidia,astfel am niste ochelari progresivi corect prescrisi si montati intr-o rama frumoasa
Rita Velti
Rita Velti2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea. Echipă profesionistă și foarte amabilă!
Alexandru Anca
Alexandru Anca2 ani în urmă
Servicii rapide si de calitate! Personal instruit si pentru reparatii de finete. Am ajuns ei pentru un montaj de lentile , care a fost facut rapid dar si gratuit!
Locații recomandate