/Bucuresti/Oftalmolog

Euro-Optics Trading S.R.L.

Strada Doctor Panait Iatropol 21, București 050538, România

Euro-Optics Trading S.R.L.
Oftalmolog
4.6
59 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3JC+GR București, România
+40 21 410 9110
euro-optics.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mariana Cone
Mariana Cone2 ani în urmă
Multumim d.na dr. Rodica Moraru pentru profesionalism!
Am ajuns la Euro Optics in urma cu o luna cu fiul meu de 12 ani care avea o miopie galopanta. Cabinetul unde mergeam inainte ii schimba ochelarii din 6 in 6 luni si eram ingrijorata de cum va evolua miopia. Acum poarta lentilele de noapte si este foarte multumit de vedere in timpul zilei; s-a adaptat foarte repede si fara proble. Multumim Euro Optics si colectivului de aici!
Mihaela Diță
Mihaela Diță2 ani în urmă
Servicii medicale excelente, oameni extraordinari și foarte calzi...te simți ca între prieteni când intri în cabinet. Doamna doctor Rodica Moraru, mare medic, mare om. Mulțumim doamna doctor, că am trăit ca într-un basm când fetiță noastră, după prima noapte cu lentilele dure, s-a trezit și a văzut. Nu pot descrie emoțiile! 😀Mulțumim, mulțumim, mulțumim!!! Recomand, din inimă!
Mihaela Păun
Mihaela Păun2 ani în urmă
Doamna doctor Rodica Moraru evaluează cu atât de multă răbdare și empatie încât am plecat de la cabinet, deși cu un diagnostic de speriat, plină de optimism. O recomand! Mulțumesc, dragă doamnă doctor!
Manu
Manu4 ani în urmă
Foarte, foarte mulțumit. Am fost la d-na dr. Moraru Rodica cu copii și sa uitat atent și minitios la toți pe rand. Azi e a treia oara când vin aici pt ca sunt f. multumit. Având diabet zaharat avem nevoie periodic de control cât mai de calitate. În 9 ani dansa e a doua d-na dr de care sunt multumit, însă acum mult mai apreciata decât prima care o găsisem acum 3 ani.
Emilia Ion
Emilia Ion4 ani în urmă
Am ajuns la Euro Optics in luna februarie, anul 2019 cu trimitere de la medicul de familie. Fiul meu Codrut are miopie de la varsta de 5 ani si ajunsese la varsta de 13 ani la -6,50 . D-na dr. Rodica Moraru ne-a recomandat lentilele de noapte si de doua saptamani copilul foloseste acest tip de lentile. A vazut bine din primele zile de utilizare, scapand de incomozii ochelari. Doamna doctor Rodica Moraru explica in detaliu fiecare amanunt si are rabdare sa asculte toate problemele si sa raspunda la intrebari.
Valentina chelariu
Valentina chelariu5 ani în urmă
Am un baietel in varsta de 10 ani si de un an folosim lentilele de noapte. Suntem foarte multumiti,a vazut foarte bine din primele zile de utilizare...scapand de incomozii ochelari. La inceput il ajutam,dar acum le pune si le scoate singur. Multumim mult doamnei doctor Moraru,pe care o recomandam cu toata increderea! Valentina Chelariu, Bucuresti.
Argentina Popoiu
Argentina Popoiu2 ani în urmă
Am fost la control la dna dr. MORARU. Nu am întrat imediat, la ora programata, ci cu o întârziere de un sfert de ora. Chiar începusem sa îmi pierd răbdarea și sa ma revolt în sinea mea. Dar după ce dna doctor a început examinarea, cu răbdare și atenție, după ce , în cursul examinării, unele au decurs din altele, abia atunci am înțeles ca un doctor profesionist nu își da afara pacientul doar pentru a respecta programarea. Și pentru mine s-a depășit programarea celui de după mine cu mult. Dna Moraru, un doctor excepțional își respecta pacientii. Mulțumesc pentru ca aveți grija de cel mai de preț dar, vederea!
Robert Pana
Robert Pana2 ani în urmă
Totul foarte bine, consult oftalmologic pentru copii, trimitere CASMB, planse de colorat, ceai, atentie la detalii, multumim.
Locații recomandate