/Bucuresti/Oftalmolog

Stefan Optic - optica medicala, cabinet oftalmologie, ochelari vedere

Calea 13 Septembrie 99, București 050715, România

Stefan Optic - optica medicala, cabinet oftalmologie, ochelari vedere
Oftalmolog
5
115 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3FH+Q5 București, România
+40 727 830 302
stefanoptic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roman Roxana
Roman Roxana2 ani în urmă
Profesionalismul își spune cuvântul încă de la întrarea în magazin.Tot personalul este foarte amabil,aparatura de ultima generație,preturile accesibile.Recomand!!!
Ali Dukhi
Ali Dukhi2 ani în urmă
Răbdarea,calmul și profesionalism ma încântă de fiecare dată când vin la control.
Extrem de mulțumiți de tot ceea ce am intalnit aici
Ciprian Pescaru
Ciprian Pescaru2 ani în urmă
Ca principiu general intotdeauna am preferat un magazin mic iar in materie de servicii de optica pentru mine Stefan optic este ideal : opticieni profesionisti, servicii fara cusur, atmosfera placuta , preturi bune si multa amabilitate! De la consultatii la realizarea ochelarilor te simti in siguranta si vei pleca cu cea mai potrivita solutie pentru tine. Multumesc , un client fidel de multi ani !
Rosioru Liviu
Rosioru Liviu2 ani în urmă
Recomand, acest magazin. Foarte amabil personalul, deschis pentru nevoia clientului si orientat pentru satisfacerea cat mai buna a clientului. Stabilirea dioptriilor se realizaza la un nivel foarte profesional, orientat catre nevoia clientului. Felicitari pentru profesionalismul si amabilitatea gasita in acest magazin.
Ovidiu Popescu
Ovidiu Popescu2 ani în urmă
Foarte mulțumit atât de calitatea ramelor și lentilelor cumpărate de-a lungul anilor de la Stefan Optic, cât și de serviciile oferite. Revin oricând cu plăcere dar și cu folos.
A R
A R2 ani în urmă
Recomand cu încredere pe domnul MARIUS GHINEA, din magazinul din șos. Iancului pentru profesionalismul de care a dat dovadă în modul de interacțiune și realizare a ochelarilor de care am avut nevoie. Un adevărat profesionist. Recomand cu drag.
Diana Rotaru
Diana Rotaru2 ani în urmă
Am fost ajutata imediat de domnisoara ce lucra acolo, iar de atitudine nici nu am cuvinte, fiind impecabila si adecvata pentru astfel de servicii! Felicitari! Aveti angajati exemplari!
FLORIN MOLDOVEANU
FLORIN MOLDOVEANU2 ani în urmă
Mult profesionalism,calm și răbdare. Execuție ireproșabilă , la timp iar produsele de cea mai bună calitate. Magazinul- atelierul o încântare. Merită să-i deschizi ușa.
Locații recomandate