/Bucuresti/Oftalmolog

Cabinet Oftalmologic Dr.Burloiu

Strada Matei Voievod 135, București, România

Cabinet Oftalmologic Dr.Burloiu
Oftalmolog
4.4
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4QP+22 București, România
+40 21 310 9185
dr-burloiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Bogdan DIACONU
Marius Bogdan DIACONU2 ani în urmă
Domnul doctor este de nota maxima. Si personalul a fost super ok.
Sia Mihaescu
Sia Mihaescu4 ani în urmă
Am reusit sa prindem foarte rapid, avand bebelina de 1 an si 3 luni, o programare desi este foarte greu. Excelent modul in care dl doctor s-a purtat cu ea si cat de bine ne-a explicat si noua. Vom reveni la cabinetul dumnealui chiar daca va trebui sa facem programarea cu ceva timp inainte!
Marga Radu
Marga Radu4 ani în urmă
Dezamagitor!
Suni in timpul programului, nu raspunde nimeni!
Mergi cu o ora inainte de inchiderea cabinetului si gasesti inchis!
Suni din nou si ti spune ca programeaza copilul pt consult peste 7 luni :)))
Mi se pare ireal!
Mirela Bancu
Mirela Bancu5 ani în urmă
Cabinet dotat un medic excepțional merg cu baiatul la dansul de la 3 luni la control acum băiatul are 5 ani jumate va recomand cu mare incredere sunt foarte mulțumită de serviciile dansului!
Florina Mures
Florina Mures5 ani în urmă
Am ajuns pentru prima data in cabinetul d-lui doctor in urma cu 9 ani, unde am reusit sa-i facem investigatii la nervul optic fetitei de 8 luni. Un om extraordinar, cu mult tact si rabdare. Cum, din pacate, si urmatorii doi copii au avut aceleasi probleme cu ochisorii, revenim la fiecare 6 luni - 1 an pentru consultatii. Un foarte bun profesionist si om
Ivan Zamorano
Ivan Zamorano5 ani în urmă
Am dorit sa fac programare pentru o consultatie si cel mai devreme se poate la jumatatea lunii iulie, deci in jumatate de an. Seamana cu programarile la clinicile de stat...Eu inteleg ca cererea este mare dar chiar in halul asta? Mai angajati personal daca dati p-afara...Sau ati ajuns acum "mare" doctor cu circuit inchis?
Alex Ungureanu
Alex Ungureanu2 ani în urmă
Domnul doctor 5 stele, personalul suport, si conditiile de asteptare 0, media cabinetului 3 cu indulgenta. Domnul doctor s-a facut treaba asa cum trebuie, si consultatia in sine si explicatiile. Personalul (fata de la receptie) ... nici pic de bun simt, nici pic de empatie. Am ajuns la cabinet cu copil de aproape trei ani. Consultatiile s-au decalat (se mai intampla) si desi am ajuns la ora stabilita, am fost poftiti sa asteptam afara. Afara vant, ploaie si temperatura scazuta.. Intr-un final am intrat inauntru, si copilul, curios ce e aia? ce-i acolo? Ne-a zis sa-l tinem intrun loc. Ca sa reusesc sa-l tin intr-un loc am inceput sa-i cant ceva (cu modestele mele posibilitati), ne-a zis sa nu facem galagie ca nu poate sa vb la telefon... As tinde sa NU mai calc pe aici..
Alexandra Barbu
Alexandra Barbu2 ani în urmă
Domnul doctor este un medic extraordinar. Ii consulta si pe cei mici, dar si pe cei mari. Il recomand cu mare drag.
Locații recomandate