/Bucuresti/Oftalmolog

Clinica Alco San

Str. Barbu Văcărescu 67, București 020272, România

Clinica Alco San
Oftalmolog
3.4
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F444+P6 București, România
+40 755 050 055
alcosan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anisia Budei
Anisia Budei2 ani în urmă
Am numai cuvinte de lauda la adresa domnului doctor Albu si al angajatilor din clinica.
Domnul doctor mi-a urmarit sarcina de la inceput pana cand am nascut cu dansul.

Recomand cu cea mai mare incredere!
Marius Catalin Ghionoiu
Marius Catalin Ghionoiu2 ani în urmă
Domnul doctor este un profesionist, nu am competenta profesională de a contesta sau evalua capacitatea dânsului, dar clinica medicala alcosan impex Srl, care am înțeles că este a dansului împreună cu soția, dă dovadă de o lipsă totală de seriozitate și punctualitate.

Când suni să te programezi ți se spune o oră, de parcă ar fi programările la secundă făcute, după care domnul doctor apare în mod uzual galeș după minim 50 de minute.

Lipsă totală de respect față de viitoarele mame și față de banii pe care îi dau pentru verificarea stării fătului nenăscut.

Sunt curios dacă soția domnului a așteptat vreodată o oră după un pacient, sau, in calitate de pacient, să nu vină doctorul când avea dânsa programarea. Adică bați la drum jumătate de țară să ajungi la timp și, pare-se, e un obicei ca domnul doctor să vină când consideră dânsul și nu atunci când clinica dumnealui a făcut programarea, la minut.

Regret că nu se poate da review cu stele pe minus.
Simona Diana Craciun
Simona Diana Craciun2 ani în urmă
Nu recomand! Cred ca a fost cândva ceva însă acum clar NU mai este ce a fost! Înainte de a ajunge la d-nul doctor Dinu Albu, am citit recenziile altor paciente și cu toate ca in ultima perioadă am văzut numai recenzii negative, m-am ,,încăpățânat,, să ma duc la AlcoSan, crezând ca poate la mine va fi diferit. Posibil ca d-nul doctor sa se poarte diferit cu pacientele cărora le monitorizeaza sarcinile, cele care vin doar pentru o morfologie se pare ca sunt tratate cu indiferența. Am mers la AlcoSan pentru o morfologie fetala, trim al II-lea. Am așteptat 1 oră și jumătate până a venit medicul in clinică, timp in care nimeni de la recepție nu mi-a spus ca d-nul doctor întârzie. Am trecut peste acest aspect gandindu-ma ca poate o fi avut o urgență in spital și de aceea întârzie. In timpul ecografiei d-nul doctor deabia a vorbit (nu știu cum de asistenta a reușit sa scrie 3 pagini ), la toate întrebările pe care i le-am adresat nu mi-a răspuns decât daca era cazul să spună un ,,Da,, sau ,,Nu,,... deși am insistat sau repetat anumite întrebări am rămas fără răspuns. La un moment dat mi-a spus ca vrea să insiste sa vadă fața copilul, a insistat puțin și văzând ca nu are succes mi-a spus: ,,Gata! Totul este in regula! E bine!,,. L-am întrebat de ce nu insista să vadă fața și mi-a spus ca a văzut-o, este in regulă...apoi s-a ridicat și a plecat. Eu știu ca acest lucru nu s-a întâmplat, nu a reușit să-i vadă fața copilului, poza pe care o am este doar un profil al feței. Toată ,,procedura,, a dura in jur de 12 minute, timp in care d-nul doctor era vizibil obosit și plictisit (casca, ba chiar s-a ,, plâns,, asistentei că ii este foame). In concluzie am plecat de acolo dezamăgită, nelămurită, cu câteva ,,poze proaste,, din care nu se înțelege nimic și 3 ,, hârtii,, in care totul apare ca bebe este bine (repet, nu știu cum a scris asistenta atâta având in vedere ca medicul deabia a vorbit de câteva ori).
Alexandra panaitescu
Alexandra panaitescu2 ani în urmă
În urma morfologiilor efectuate de către Dmnul "Doctor",am născut o fetita cu Sindrom Down,după părerea lui copilul nu avea,cu toate ca testul panorama și bitest arata asta.Nota 2 cu indulgenta,asta pt ca suntem îndrăgostiți de copil
Aurelia Stancu
Aurelia Stancu2 ani în urmă
Bună ziua. Ma numesc Sigheti Aurelia 39 ani, am doua fetite 10 ani respectiv 3 săptămâni pacienta domnului dr. Dinu Albu la ambele sarcini! Cu aceasta ocazie vreau sa aduc la cunoștință faptul ca domul dr. Albu Dinu sa trăiască 1000 ani, împreună cu familia sa! Nu am cuvinte sa i mulțumesc domnului dr. pentru ceea ce a făcut pentru mine! Va asigur ca nu are grad de comparație cu nimeni! Super profesionist! Recomand clinica Alcoosan cu mare încredere! Nota 10+ Domnul sa va de a sănătate și fericire și multe zile fericite. Respect și stima!
Rebeca Dologa
Rebeca Dologa4 ani în urmă
Am fost de patru ori la Alco San. Prima oară am așteptat o oră până să intru, a doua oară două ore jumătate, a treia oară o jumătate de oră, iar ultima oară am intrat cu o oră mai devreme decât era programarea, după ce inițial am fost contactată dacă pot să ajung mai devreme. Deci din start vă recomand să vă înarmați cu răbdare când mergeți la această clinică. Eu am revenit de fiecare dată pentru că inițial am ajuns aici pe recomandare și am fost mulțumită de experiențele avute. Totuși, timpul foarte mare de așteptare este un minus evident, în condițiile în care este o clinică privată.
Despre medicul de la morfologie fetală, este adevărat că este mai taciturn, dar în același timp un foarte bun specialist. Dacă este vreo problemă dumnealui o va semnala imediat și totodată va recomanda și un tratament. De asemenea vă va răspunde la orice întrebare i-o adresați, dar nu îi este în fire să turuie în timpul consultației.
Per total recomand, cu remarcile menționate. Aș reveni la domnul doctor la o sarcină ulterioară.
F. M.
F. M.2 ani în urmă
Nu recomand! După ce am că am așteptat o oră, domnul doctor nu mi-a spus absolut nimic, doar că este bine, asta după ce mi-a făcut morfologia timp de maxim 10 min. Extrem de dezamăgită! Totală lipsă de profesionalism!
Mandu horatiu
Mandu horatiu2 ani în urmă
Femei gravide care asteaptă cu orele pe la ușă chiar dacă au programare, un doctor care nu comunică cu pacientul și care a transformat controlul într-o mică industrie.
Dacă voiam servicii proaste mergeam la stat, la banii plătiți sigur există variante mai bune în București!
Locații recomandate