/Bucuresti/Oftalmolog

Clinica Oftalux

4, Bulevardul Unirii, București, nr. 6, bloc 8C, sc.1, et. 1, ap. 1, sect, Bulevardul Unirii 6, București 040104, România

Clinica Oftalux
Oftalmolog
3.6
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3GV+MW București, România
+40 728 012 155
oftalux.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Buzatu
Mihai Buzatu2 ani în urmă
Am fost programat la ora 11, am sosit cu 14 minute mai devreme, am intrat si nu mai astepta nimeni. La un moment dat a iesit cineva din personal si mi-a spus sa ies afara si sa vin la ora programarii pentru ca fac aglomeratie. Nu recomand aceasta clinica!
Nu se poate posta decat daca acorzi cel putin o stea!
I.C. Has
I.C. Has2 ani în urmă
Tatal meu a facut operatie la ambii ochi 6000ron garantandui ca 5-10 ani nu va mai avea probleme. Dupa doar 6 luni vedera aproape ia revenit.... in starea deplorabila de inainte. La control acuzandul tot pe el ca nu a avut grija si a stat in praf, el stand numai in casa.
Nota 1, cea mai proasta clinica
Georgeta Ilie
Georgeta Ilie2 ani în urmă
Total dezamăgită, am făcut o pereche de ochelari la aceasta clinica ce ma costat 4000ron și nu ii pot purta amețit extraordinar. Pa începutul consultației i am menționat doctorului faptul ca la un ochi am cilindru, știind de la foști ochelari. El foarte zeflemist răspunzând ca nu trebuie sa zic nimic ca știe aparatul, ulterior spunandu mi ca nu am cilindru defapt. Ce sa vezi aveam cilindru, pentru ca m am dus la alte 3 clinici pentru consultație si toate au spus ca am cilindru .... total dezamăgită
NU RECOMAND
Cristina Loghin
Cristina Loghin3 ani în urmă
M-a operat acum 10 ani, am avut dioptrii de minus 2,5 la ambii ochi , cu astigmatism de minus 3 cilindru.Am fost la control anul trecut si nici macar el nu si-a dat seama ca sunt operată, culmea, chiar de el.Un medic extraordinar de bine pregatit .
Ela ela
Ela ela4 ani în urmă
Acum o luna de zile domnul doctor Radu Burcin mi-a facut o operatie de corectare a dioptriilor. Sunt foarte multumita, chiar de-a doua zi am putut vedea ceva episoade dintr-un serial, durerea a fost moderata doar in ziua efectuarii operatiei, noaptea am dormit bine.

Astazi am revenit pentru consultul stabilit la o luna dupa, totul este bine, vad bine literele la panou, recuperarea a fost rapida in cazul meu. Cea mai buna alegere!

Recomand!
Cornel45 adrian
Cornel45 adrian4 ani în urmă
Soția sa operat la acesta clinica de pterigion, o pielita care crescuse pe albul ochiului, care se presupune a fi o operație foarte ușoară, la scosul firelor dupa 14 zilei au mai chinut-o aproape o ora pentru ca nu -i mai gasea unul din fire, si acum dupa 7saptamani încă are ochiul rosu. asistentele sunt foarte nesuferite avem progamare pentru o anumită z și ne-u mutat aproape cu japca cu 2 zile mai devreme ,eu incercam sa i explic ca am programul foarte încărcat in acea zii si ajungand ca ea sa mi calculeze cat fac pe drum si ca o sa ajung daca plec la nu știu ce ora si ma grabesc un pic. Chiar nu recomand.
Alex Chris
Alex Chris2 ani în urmă
Am fost operat de dl doctor Radu Iulian Burcin la ambii ochi , schimbare de cristaline din cauza unei cataracte agresive. Nivelul de vedere in ochiul stang 20% iar ochiul drept 70% . Operatiile le-am facut in luna iulie 2020 la o distanta de doua saptamani diferenta intre ochiul drept si ochiul stang , mentionez ca am si un asigmatism puternic la ambii ochi ( focalizarea si claritatea imaginii) Doresc pe aceasta cale sa multumesc domnului doctor si intregii echipe de la clinica Oftalux pentru reusita operatiilor in proportie de 100% . Aparatura si tehnica de operatie pentru schimbarea de cristaline este de ultima generatie. Cristalinele sunt furnizate de firma Alcon USA.Mentionez ca nu fac reclama sau nu am fost sponsorizat pentru a aduce laude acestei clinici, ci pur si simplu am simtit nevoia de a impartasi aceasta experienta unica in viata de a vedea totul clar si de a ajuta si alte persoane in situatia mea, cu ochii nu glumesti si in momentul cand simti ca ceva este in neregula cu vederea, mergi de urgenta la un consult de specialitate. In incheiere doresc sa subliniez faptul ca in timpul operatiilor nu am simtit nimic in legatura cu procedura chirurgicala, operatia in sine dureaza maxim 30-45 minute si apoi poti pleca linistit acasa, fiind nevoie sa revi a doua zi pentru control.Am vrut sa mentionez aceste lucruri in legatura cu operatia pentru ca si eu am fost un pic retinut citind anumite rewieuri de pe internet si am ajuns la concluzia ca : nu merita sa risti sa-ti fie frica ,sau sa eziti in legatura cu un control de specialitate si eventual interventia chirurgicala vederea este cea mai de pret. In cadrul acestei clinici beneficiati de sfaturi si ajutor din partea doctoriilor , cadrelor medicale , in a lua decizia cea mai corecta si inteleapta.Programare telefonica , iar interventiile chirurgicale sunt efectuate la sediul clinicii Oftalux.Doresc sa multumesc inca o data domnului doctor Burcin, doamnei asistente din blocul operator, doamnelor asistente de la receptie si de la laboratorul unde mi-am facut ochelarii. Cu stima, Alex B.
Cosmin birla
Cosmin birla2 ani în urmă
19.08.2020 ora 14:00 programare stabilita, confirmata in prealabil. La ora 14 fara 10, sun la interfon, urc la et 1, sun la usa, iese o persoana care imi spune sa astept ca are pe cineva in cabinet. Zic OK, dupa care persoana imi inchide usa si raman pe casa scarii, ma asez pe un calorifer si astept. la 14.03 intra direct doua persoane in aprtamentul-cabinet, iese la un minut doar una... iar eu in continuare pe casa scarii:)). Poate oamenii sunt profesionisti, nu contest, dar in relatia cu clientii sunt praf, pana la urma e o afacere si prestarea de servicii medicale. In concluzie, am coborat frumos scarile, cu care deja ma acomodasem :))... si mi-am vazut te treaba.
Locații recomandate