/Bucuresti/Oftalmolog

Vision Optica

Calea Rahovei 344, București 050915, România

Vision Optica
Oftalmolog
4
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C369+5R București, România
+40 761 000 520
vision-optica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Aurica Ionescu
Aurica Ionescu4 ani în urmă
In 14 nov 2018, am comandat o pereche de ochelari la punctul de lucru din Rahovei 334. Azi, 10 iulie 2019, la ora 9,45 am m-am prezentat cu observatia ,cum ca lentilele s-au matuit.Doamna, angajata dv, mai ca nu m-a palmuit.Cu un mare dispret, mi-a reprosat ca vin dupa un an si reclam matuirea lentilelor?La remarca mea, ca sunt in perioada de garantie, replica a fost"imi spuneti mie?"Am rugat-o sa imi spuna numele(nu purta ecuson) si am anuntat-o ca o voi reclama.Nu stiu daca cineva citeste aceste recenzii, daca nu, HALAL FIRMA! Vi se pare normal ca ,in loc de o solutie, sa se reproseze clientului ca nu a achizitionat lentile scumpe?
Carmen Ivan
Carmen Ivan4 ani în urmă
Un magazin care mi-a castigat increderea prin aspectul ingrijit, produsele de calitate si la preturi acceptabile.
Am avut parte de consiliere specializata pentru alegerea perechii potrivite de ochelari, dand dovada de profesionalism.
Andreea Vasilica
Andreea Vasilica4 ani în urmă
Personal amabil,calificat,am fost surprinsa de devotamentul si rabdarea cu care am fost intampinata.Am fost consiliata cu răbdare,profesionalism,cunoștințe în domeniu si entuziasm.Felicitari!
Mymy Nicolae
Mymy Nicolae4 ani în urmă
Foarte mulțumită,un cabinet foarte primitor ,au rame foarte frumoase 😍 iar personalul este profesionist cu experiență ,au știut ce să îmi recomande rama ,să mă avantajeze.Revin cu drag 🤗!
Adina b
Adina b5 ani în urmă
Total dezamagita de atitudinea unui angajat. Vreau sa ma interesez de costul aproximativ al unor lentile cu protectie pentru calculator si tratament heliomat si tot ce poate sa imi spuna e ca "este scump" iar pe semi-rama mea e posibil sa mi se sparga la o cazatura. Atitudine superioara, sictirism si totala lipsa de profesionalism.
Luc Dana Dana
Luc Dana Dana5 ani în urmă
Cand am comandat ochelarii ,numai zâmbete la luat banii.cand am venit sa schimb rama,fete triste,promisiuni ca dau comanda,ca ma suna.nu am fost sunat a,rama am luat-o din alta parte.NU RECOMAND nimănui sa-si faca ochelari aici.servicii de proasta calitate.👎
Marcel Tucan
Marcel Tucan2 ani în urmă
Daca as putea sa dau 0 stele asa da. Dar nu am posibilitate. o atitudine execrabila a unui domn care se ocupa de consultatii! Dupa ce ca a trebuit sa il astept ca era plecat la cafea, cand a venit pur si simplu m-a alungat din salon prin atitudine. Cum a intrat pe usa am fost luat la rost ca de ce umblu la nu stiu ce sertar care de fapt era deschis de catre un coleg de al lui. Nu merita sa ii spun dansului. Un om de nimic, o atitudine de nimic. Acest gen de persoana ar trebui sa stea acasa, nu sa strice afacerile si asa subrezite de situatia actuala.
Mihaela Serban
Mihaela Serban2 ani în urmă
Medicul mi-a prescris ochelarii și am ales sa merg la voi pt a comanda ochelarii, o alegere buna. Colegii vostru din Militari ( Lujerului) sunt foarte profesionaliști și educați. Am fost foarte incantata de ochelari , însă după ce am intrat in posesia lor, am realizat ca sunt foarte slăbiți și m-am dus la cel mai apropiat sediu de mine, in Rahova, acolo din pacate nu mai exista aceeași abordare, o colega de-a voastră probabil începătoare mi-a comunicat ca nu se pot regla deoarece au un material diferit. In prima faza am înțeles , apoi m-am retras și am zis sa încerc și la cei din Militari , acolo ajunsă încă odată colegii m-au abordat foarte ok, spunând ca sigur se pot regla fără nicio problema. Am sunat la sediul din Rahova sa cer lămuriri si explicații de ce s-a putut in Militari si ea nu a putut sa ma ajute și mi-a răspuns aceeași colega pe un ton foarte dezamăgitor, comunicându-mi ca din punctul ei de vedere nu se poate. Foarte nepregătită. Va rog sa luați in vedere ce persoane angajați, nu se poate ca la o optica atât de buna și de profesională sa existe asemenea persoane care pot strica imaginea firmei.
Locații recomandate