/Bucuresti/Oftalmolog

Clinica Oculus

Strada Pechea 11a, București, România

Clinica Oculus
Oftalmolog
3.7
142 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3RR+4M București, România
+40 21 317 8070
clinicaoculus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: Închis
Mirecuri: Închis
Joi: Închis
Vineri: Închis
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Magdalena Matei
Magdalena Matei2 ani în urmă
Daca aveti nevoie de un consult de rutina pentru prescriere de ochelari sau de o operatie de cataracta si dispuneti de suficienti bani (tarif consultatie oftalmologica pornind de la 380 lei, la care se adauga si costul altor investigatii putandu-se ajunge la 1000 lei) pentru a nu folosi serviciile publice unde programarile se fac cu mult timp inainte, mai ales in cazul operatiilor, atunci mergeti la Oculus.
In cazul unor situatii mai complicate isi declina competenta si trimit te trimit la Spital.
Etic era ca atunci cand spui simptomul, in cazul sotului meu pierderea vederii la un ochi cu cateva ore inainte, persoana care raspunde la telefon la programari sa aiba dispozitii de la medicii Moraru- actionarii acestui centru, sa te indrume spre camera de garda de la Spitalul de urgenta de Oftalmologie, nu sa te programeze la consult la dna Moraru si in felul acesta sa sa pierzi niste ore pretioase in care poate se mai putea face ceva.
Nu exista etica, iar profesionalisul este in limita stricta a unor operatii de rutina.
Este un centru creat sa aduca bani actionarilor, nu exista expertiza medicala cum exista in spital unde sunt medici adevarati!
Ovidiu Rai
Ovidiu Rai2 ani în urmă
Sunt mulțumit de doctori, am fost și operat de cataractă!
Am o singură situație de reproșat, orice investigație costă bani și sunt de părere că trebuie anunțată și întrebată persoana de investigațiile pe care urmează să i le facă doctorul deoarece de la o consultație de 220 lei am ajuns să plec cu o plată de 700 lei!
Ce ar face unii oameni care n-ar avea suma asta?
Pro - doctorii sunt de excepție și poți comunica și te ascultă
Contra - preturi mari ( de așteptat totuși) dar fiecare bănuț pe care urmează să îl plătești are trebui sa fii anunțat dinainte de orice investigație și dacă ești de acord și dacă ai suma!
Rafaela Badea
Rafaela Badea2 ani în urmă
Sincer, am rămas plăcut uimit de ospitalitatea, amabilitatea și de profesionalismul angajaților de la Clinica oftalmologica Oculus. Spun asta deoarece înainte sa ma duc la ei am avut anumite retineri datorita recenziile "slabe" și a comentariilor fără sens. Recomand aceasta clinica tuturor persoanelor care necesita intervenția sau consultul unui medic oftalmolog. Personalul este de nota 10+ iar clinica dispune de aparatura de ultima generație iar preturile zic eu, sunt mai mult decât decente.
Cu stima,
Badea Cristian
Costina Irimia
Costina Irimia2 ani în urmă
Sunt profesionisti incepand chiar de la receptie. Ma bucur ca mi.a fost recomandata si voi face si eu acelasi lucru.
Marius Patrascu
Marius Patrascu2 ani în urmă
Total dezamagit.Dupa un control la Doamna doctor Ozana Moraru am fost sfatuit sa fac operatie de schimbarea cristalinului si nu o sa mai fie nevoie sa port ochelari. Am fost de acord am platit consultatia 820 ron si am fost programat la operatie pe 23.08 21. Pe 17 .08 .21 primesc telefon de la d-nul doctor Moraru ca dupa operatie nu o sa mai vad de aproape .Nu recomand. De ce nu au spus de la inceput ca nu se poate.
Andreea Ciungu
Andreea Ciungu2 ani în urmă
Am plasat o comanda de lentile de contact (impreuna cu asistenta doamnei doctor care a efectuat consultatia) acum 3 luni. Am sunat de 2 ori pentru informatii legate de comanda si de fiecare data mi s-a spus ca voi fi contactata cand vor ajunge. Super profi! :))
Maria Zabuliche
Maria Zabuliche2 ani în urmă
Sunt foarte dezamăgită si suparata si nervoasa. Am fost saptamana trecuta cu bunica la un control pentru operatie de cataracta. Si mi s-a spus sa vin la un alt control azi ca sa ne putem programa pentru operatie. Astăzi când am ajuns au luat-o 5 minute în cabinet ca sa plătesc din nou consultatia și sa-mi spună sa o operez in alta parte ca ei nu au doctor.
Nu mi se pare deloc normal si etic sa chemi un pacient din nou la consultații când se știe ca nu ai doctor.
Cel mai rău îmi pare ca îmi chinui bunica pe drumuri(care merge în baston căci are si alte probleme de sanatate), cu toate picăturile in ochi sa o usture ochii o săptămână, sa stea sa aștepte pe holuri cu orele...Nu ar fi nu chin asa mare dacă ar fi fost făcute cu scopul de a se opera...însă am facut asta ca să ne cheme o săptămână mai tarziu ca sa o vadă alt doctor si acest doctor sa ne spună dupa 5 minute(cica consultatie) sa plecam sa o operam de unde am venit ca nu au doctor...
Bani aruncați degaba și timp pierdut fara folos. Am ales clinica pentru ca am vazut ca este dotata cu aparatura bună, insa degeaba.
Va mulțumesc pentru nimic si pentru ca luați banii oamenilor pentru a ii goni...foarte profesional!!!! Din păcate nu va pot recomanda nimanui, căci dacă ar fi sa va recomand as putea spune doar ca luati bani si nu operati. Si nici nu dati explicații despre proceduri sau despre rezultat.
Madalin Doru
Madalin Doru2 ani în urmă
În luna octombrie 2020 am fost operat la ambii ochi pentru miopie: -3.5 și-3.75 parca. Operația este foarte ușoară, trebuie doar puțin curaj și stăpânire de sine. Nu simți absolut nimic, zero durere, insa vezi mare parte din operație, motiv pentru care trebuie sa fii stăpân pe emoții. Senzația de nisip în ochi a constat în aproape nimic. Senzație de scamă în ochi, care dispare rapid. Asa a fost la mine. Tratamentul din partea personalului a fost excelent, inclusiv din partea medicilor. Nu am avut o problema cu faptul ca este aglomerata clinica. 24 ore recuperare, întins pe spate în pat, întuneric, fără sa clipesc. Nu e panica aici, ți se pun niște picături care izolează și lipesc cumva pleoapele. Deci dormi. A2-a zi te duci la clinica, te șterge la ochi, iar când ai deschis ochii, boom, vezi full HD 8k de o sa razi de prietenii care râdeau de tine ca ești chior. După 15 ani de purtat ochelari, nu m-as mai vedea cu ei la ochi. Ii tin ca amintire. Operația nu este recomandata înainte vârstei de 22-25 ani, deoarece dioptriile nu sunt stabile. Tratementul se tine o luna cu picături cu antibiotic și unele hidratante te. Eu chiar și acum pun picături hidratante, lucrez foarte mult la PC. Operatia+tratament+consultul m-au costat aprox 7200 lei. A meritat fiecare leu. Timpul de așteptare fluctuează, programările pot fi întârziate. Daca ai o problema cu asta, stai acasă. Este spital, nu șantier sa ai termen de execuție. Dureaza atât cât e nevoie sa dureze. In cazul meu, programările au fost respectate si totul a decurs cum trebuie. Clinica NU merita doar 3.7 stele rating, am mers la ei printr-o recomandare de la o persoana care s-a operat fix de aceeași chestie. :) keep up with the good work!
Locații recomandate