/Bucuresti/Oftalmolog

ORL Bucuresti-CLINICA NOVA Explorari ORL- VERTIJ

Strada Traian 234, București 020246, România

ORL Bucuresti-CLINICA NOVA Explorari ORL- VERTIJ
Oftalmolog
4.7
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4RC+X6 București, România
+40 21 325 4422
clinicanova.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gaby mora
Gaby mora2 ani în urmă
Recomand clinica Nova si in mod special pe dna doctor Alexandra Voda! Este un om si medic de nota 10! Am hiperacuzie si tinitus, dna doctor a avut rabdare sa se uite pe toate investigatiile, mi a mai efectuat 2 teste in plus si mi-a propus mai multe variante de tratament.Foarte amabila si dna asistenta! Multumesc si inca o data, recomand!
Veronica
Veronica2 ani în urmă
Recomand aceasta clinica pentru cei cu vertij. Mulțumim doamnei doctor Ene Monica care a tratat-o pe mama mea!
Serban Florin
Serban Florin2 ani în urmă
Dupa multe cautari am gasit rezolvarea problemelor pe care le aveam. Echipa de profesionisti, locatie excelenta si servicii ireprosabile. Multumesc in mod special dnei. Dr. Voda Ioana. Recomand!
Adi Pip
Adi Pip2 ani în urmă
Doresc sa-i multumesc D-nei doctor Voda si asistentei dansei pentru profesionalismul de care au dat dovada pe perioada consultatiei mele. In mod sigur voi reveni pentru un consult dupa tratament. Conditiile din clinica sunt foarte bune. Personalul este amabil.
Adrian Stann
Adrian Stann2 ani în urmă
Vizita mea la clinica Nova Explorări ORL, din București, a avut loc datorită unui vertij pozitional benign ce mi s-a declanșat încă din noiembrie 2020 și care, periodic se manifesta prin cele mai urâte simptome și anume: amețeli puternice la rotiri ale capului de pe o parte pe alta în poziția culcat, la mișcări bruște sau din picioare cand priveam in sus, totul se învârtea în jurul meu, senzație de greață, cu vomă și o stare generală foarte proastă ce îmi afecta calitativ viața. Tocmai de aceea am inceput să caut informații despre afecțiune și despre cum se poate trata.
In felul acesta, am găsit clinica Nova Explorări ORL și mi-am dat seama că este ceea ce am nevoie. Am venit de la Brăila în București cu mare încredere și a fost spre binele meu, pentru că am primit un diagnostic corect iar după câteva manevre de repoziționare a otoliților, vertijul a dispărut pe loc fără medicamente sau alte pedepse.
Am rămas surprins cât de simplu s-a putut rezolva și am plecat mulțumit. Vreau să subliniez acest aspect pentru tine, cel sau cea care citești acest mesaj și ești în această situație, anume că în ceea ce privește vertijul pozițional benign, nu sunt necesare medicamente ci sunt suficiente cateva manevre de repozitie, corect efectuate. Altfel spus: o intervenție minoră rezolvă o problemă majoră!
Mulțumesc și multă sănătate!
Mariana urdea
Mariana urdea2 ani în urmă
Astazi am avut programare la Clinica Nova , pentru un vertij . Țin sa mulțumesc tuturor , pentru felul cum m-au tratat , am plecat de acolo alt om , și da domnule......am așteptat atât cât a fost nevoie pentru a fi consultata , sa plec de acolo sanatoasa și fără tratament .Asa ca cei care cred ca merg la piață , se înșală , acolo oamenii sunt tratați de medici cu suflet și har de la Dumnezeu.
Țin sa mulțumesc Clinicii Nova .
Andrei Ciupeanu
Andrei Ciupeanu2 ani în urmă
Profesionalism la cel mai inalt nivel. Am fost la clinica pentru un set de analize si am ramas surprins pentru faptul ca dupa fiecare analiza in parte doctorul acorda un timp destul de mare pentru a explica in detaliu rezultatele. Pot spune ca am plecat cu un bagaj de cunostinte din aceasta clinica. Recomand cu incredere clinica.
Elza
Elza2 ani în urmă
Oameni deosebiti care dau dovada de profesionalism si implicare. Ii multumesc in special Domnului Doctor Bacarna care pe langa a fii un om deosebit, sclipitor, imi este un aliat de nadejde in toata batalia mea cu vertijul (care nu mai este ca un monstru sub pat ci o etapa pe care o inteleg si cu care lucrez sub indrumarea Domnului Doctor)🙏
Locații recomandate