/Bucuresti/Oftalmolog

Oftaclinic

Bulevardul Mărășești 2 B, București 040254, România

Oftaclinic
Oftalmolog
3.5
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C39W+CG București, România
+40 724 016 199
paginiaurii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Horon maria
Horon maria2 ani în urmă
Experienta mea este una total nefericita. Fac parte din cei 1% la care operatia de cataracta nu a reusit, nereusita care nu a fost recunoscuta de chirurg, care a intrat in " silentio" total.
Pe scurt si pe banii mei: consultata rapid, intr-un ambuteiaj de pacienti pe un coridor minuscul, cu usile deschise la cabinete. Care confidentialitate a actului medical? Care reguli antipandemie? Nici vorba! Diagnostic: cataracta care trebuie operata imediat( stiam doar ca exista aceasta cataracta, inca neoperabila, dar... "magister dixit"!)Operata pe 25 iunie, a doua zi vedere excelenta, am urmat tratamentul prescris si...in decurs de trei saptamini apare diplopia( vedere dubla), nu numai la distanta...Inainte de operatie, am fost asigurara ca nu voi mai fi obligata sa port ochelari, nici de aproape nici de departe...La control, am surpriza sa consta ca trebuie sa port in continuare ochelar, chiar cu dioptrii mai mari decit inainte, iar capacitate vizuala a ochiului operat este de....60%! De ce am facut operatia atunci? Ce s-a intimplat in timpul operatiei? Dr. Potop a intrat brusc in "tacere", nu a vrut sa scoata un sunet, nici macar daca mai trebuie sa vin la un control...
Daca la controlul anterior era imprios necesara operatia ochiului drept de cataracta, acum....trebuia operat peste 2-3 ani... Ciudata inconsecventa din partea unui cadru didactic universitar...
Mai mult, doctorita care s-a ocupat de controlul propriu-zis, inainte de a intra la dr. Potop,a scapat " porumbelul": " materialul clientului, cicatricea de la taietura casului cristalinean introduce vicii de refractie..."
Nici gind ca dr Potop sa imi dea o solutie, sau numele altui dr care imi poate rezolva problema.... Nu stiu, nu ma pricep, nu imi umple mie buzunaru... Altul la rind!
Apropo: care... materialul clientului? Am vazut zeci( da, da) de seniori operati,cu virste de la 70 pina la centenar, care mergeau FARAbOCHELARI....
Inainte de operatie, am intrebat daca este nevoie de un cristalin mai inalt calitativ, mai scump... Nu, nu,nu,...a fost raspunsul...
Dar ce tip de cristalin si de la ce producator-o enigma....
Acum nu vad-nu pot citi, merg cu baston alb...
Multumesv dr Potop si echipei si le urez din suflet: ASEMENEA LOR SI FAMILIILOR LOR
Fugiti cit puteti de ei!
E piata plina!
MARINA-ALEXANDRA SILAŞI
MARINA-ALEXANDRA SILAŞI2 ani în urmă
Recomand cu mare drag ! Servicii de inalta calitate iar produsele Sunt foarte calitative si la preturi accesibile. Personalul foarte dragut si profesionist.
Este un loc in care Sigur ma voi intoarce atunci cand voi avea nevoie !
Vlad Bujoreanu
Vlad Bujoreanu4 ani în urmă
Totul se petrece pe repede inainte.
Isi programeaza multi pacienti intr-un interval mic de timp.Am fost in permanenta grabit .
Intre manoperele am fost poftit pe.hol pentru a putea repede sa mai faca cate o consultatie altor persoane.
Mi-a fost inmanata reteta pe graba in timp ce prealua alt pacient,doctorita fiind vadit presata de timp
Chiar daca este o clinica privata te simti exact ca la stat!
Mashu
Mashu4 ani în urmă
Este foarte aglomerat, se fac programari peste capacitatea clinicii, timpul de asteptare fiind apreciabil. Programarile nu se repecta, "cunostintele" intra peste rand, exact ca la cabinetele din spitalele de stat. A, inca ceva, nu se poate plati cu cardul. Inarmati-va cu rabdare si aveti cash la voi.
Andrei Gorgan
Andrei Gorgan5 ani în urmă
Te programezi cu 2 săptămâni înainte, ți se spune sa mai aștepți 20 de minute, trece o ora. Așa ca am plecat. Isi îngrămădesc pacienții intr-un orar pe care nu-l pot respecta. cand începi prin a-ți minți clientul ca are de așteptat mai puțin decât știu si ei ca va aștepta, nu cred ca se poate vorbi de “profesionalism”.
Laurențiu Tudor
Laurențiu Tudor5 ani în urmă
Pentru a putea cere bani de la pacienții tratați, aceștia sunt chemați la o clinică privată, pentru investigații medicale suplimentare! Tocmai o clinică de apartament are aparatura medicală modernă pe care nu o are un spital clinic de urgențe oftalmologice!!!
Ann Kute
Ann Kute2 ani în urmă
Aglomerat. Nici o masura de protectie COVID.
Totul.... prafuit....
Toata lumea la gramada. Fiecare vorbeste la telefon....
Consultatiile se fac cu usa deschisa, public.
Auzim toti ce are fiecare.
Operatiile usoare pe holl - cu audienta.....
Degeaba ai programare la o anumita ora, ca nu se respecta.
Nici macar o stea nu merita!
De evitat!!!!!!
Bianca Filote
Bianca Filote2 ani în urmă
Doamna Doctor Corbu, pe care o stimam in trecut, a devenit un personaj (fiindca “om” nu este) a carui unic scop este sa opereze pe banda rulanta. Pacientii sunt indrumati catre schimbarea cristalinului foarte repede, consultul fiind superficial. Pe scurt, toti avem sau vom face cataracta si este necesar sa facem o programare pentru operatie.

Legat de masurile impotriva CO-VID19, cabinetul nu respecta aproape nicio regula. Clientii stau la gramada, nu pot achita cu cardul (de ani de zile este aceasta situatie in acest cabinet - sper autoritatile sa se sesizeze!!!), iar aparatele nu sunt dezinfectate.

O mare dezamagire - fostul mare doctor Catalina Corbu, o doamna care a devenit doar un mijloc de facut numerar foarte rapid!

P.S. In cabinet fac practica (sau nu) mai multi tineri, care nu cunosc codul bunelor maniere, aducandu-mi aminte de perioada comunista a parintilor mei. Ma intreb cand au avut timp “sa se acreasca” si sa devina nepoliticosi cu pacientii.
Locații recomandate