/Bucuresti/Oftalmolog

Clinica Oftapro

Bulevardul Mărășești nr. 15, București 040251, România

Clinica Oftapro
Oftalmolog
4.4
100 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C39W+JP București, România
+40 730 593 534
oftapro.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Neagoe Alin359 zile în urmă
Recomand cu toată inima această clinică ,aici veți întâlni o echipă extraordinară,profesionalism și oameni foarte umani ,începând de la dna infirmieră până la doamna dr.Daniela Cioplean care este un înger de om !
Irina Muresan
Irina Muresan2 ani în urmă
Am fost la un consult cu tatal meu in data de 30.11.2021.
Inca de la intrarea in clinica, unde am fost preluati de personalul special desemnat pentru acest lucru, am observat ca sunt super respectate masurile de igiena, iar personalul este super amabil.
Am fost primiti in cabinet la ora stabilita, doamna doctor a fost extraordinar de atenta si rabdatoare cu tatal meu, oferindu-i toate explicatiile necesare.
Dupa consult, surpriza cea mai mare a fost ca in 30 de minute am putut pleca cu ochelarii gata facuti de la magazinul aflat in incinta clinicii.
Prin urmare, recomand din tot sufletul clinica Oftapro!
Helen Andrusca
Helen Andrusca2 ani în urmă
Atunci când fac o programare și nu se respecta pt ca alt client este în întârziere , o vad ca o lipsa de respect pt mine clientul care am respectat programare și nu vad necesar sa fiu luat la consult cu întârziere ..
Din respect pentru toți clienții va sugerez ca im cazul (de fata) dacă un client a întârziat îl respectați întâi pe cel ce va respecta fie prin a îl trimite la consult la ora lui , fie prin a ii cere permisiunea ca cel ce a întârziat sa poată întra la consult în fata lui.
Dezamăgită!
Traian-Sergiu Gavrilă
Traian-Sergiu Gavrilă2 ani în urmă
Oftapro este un cabinet excepțional cu doctori ce fac o treabă uluitoare. Iau în considerare curățenia la cel mai înalt nivel. Medicii și asistentele sunt foarte amabili. Rareori poate fi mai aglomerat, iar timpul de așteptare se poate lungi. Este un mediu propice și pentru copii, deținând un loc pentru joacă și unul pentru schimbarea bebelușilor. Pozele reprezintă etajul 1 al clinicii. În interior au și magazin de ochelari și diferite soluții. Recomand din toate punctele de vedere!
Andrew Lex
Andrew Lex2 ani în urmă
Am intampinat o situație cel putin ciudată cu medicul Dan Georgescu si nu recomand nimanui sa se opereze la dansul de Ptoza, cel putin fara un research inainte. Am fost operat acum 3 luni si sunt extrem de dezamagit. Dezamagit de rezultat, dezamagit de atitudine, dezamagit de servicii.

Avand in vedere ca dansul lucreaza atat in America cat si in Romania consultul preoperator a fost unul online. In această sesiune online, dl Dan Georgescu mi-a pus câteva întrebări, iar asistentul său Dr Vulpe mi-a făcut niște poze ochilor. Fără măsurători, fara a mi se comunica tehnica ce urmeaza a mi se aplica pentru inlaturarea ptozei, nimic. Totul a durat putin sub 8 minute si a costat 300 de lei!

În ziua intervenției, în timp ce mi se administra anestezia, Dr Dan mi-a spus ce tehnică va folosi (MMCR), fără a ma fi informat în prealabil. La o săptămână după operație, am început să caut informatii pe internet legate de tehnica pe care mi-a spus că o folosește și am descoperit că Dl Dan Georgescu nu a urmat procedura. Nu mi-a comunicat tehnica de corecție în prealabil, nu a făcut nicio măsurătoare și cel mai important, nu a efectuat testul cu fenilefrină pentru a vedea dacă sunt un candidat potrivit pentru această tehnică de corectare a ptozei.

L-am întrebat de ce nu mi-a făcut acel test cu fenilefrina iar el mi-a spus că testul nu a mai fost făcut de ceva timp și că este irelevant în 2021, ceea ce este total FALS!

A vorbit cu mine 10 minute și m-a operat fără nicio problema, fara sa imi faca vreun test sau ceva! Daca alegeti sa veniti, faceti-va researchul inainte pentru a nu fi pacaliti!
Florin Mototolea
Florin Mototolea2 ani în urmă
Programul atât pe site cât și pe ușa este de luni pana vineri 08-20. Din păcate la ora 19:40 nu mai era nimeni pe acolo, cu exceptia unei femei de serviciu. Daca chiar va respectați clienții, ar fi bine sa respectați programul sau modificati-l daca nu mai este de actualitate. Unii venim de la zeci de kilometri și nu e nicio plăcere să traversezi seara tot Bucureștiul.
Oana Doaga
Oana Doaga3 ani în urmă
Am fost pentru prima data la un consult la aceasta clinica si am ramas placut impresionata de experienta avuta. Am intalnit oameni profesionisti, deschisi si cu grija fata de pacient. Recomand clinica!
Ami Ami
Ami Ami2 ani în urmă
Bună ziua! Mă numesc Alexandra Ionescu și fac această postare pentru că vreau să îi mulțumesc doamnei doctor Raluca Varna pentru rabdarea, atenția și profesionalismul de care a dat dovadă în momentul în care m-a consultat.
În sfârșit am găsit ACEL MEDIC pe care mi-l doream.
Clinica este la nivelul așteptărilor, fiind dotată cu aparatură modernă, curățenia este la ea acasă, personalul foarte atent și politicos.
Recomand cu drag!
Ion Maria Daniela
Ion Maria Daniela2 ani în urmă
O echipa extraordinara, servicii extraordinare. Doamna dr. Oana Andrei este un medic extraordinar. Operația a fost un succes. o echipa de profesioniști. O sa recomand cu toată încrederea aceasta clinica, medicii și serviciile.
Locații recomandate