/Bucuresti/Oftalmolog

Laser Optics

Strada Sevastopol 13-17, București 010991, România

Laser Optics
Oftalmolog
2.1
13 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
C3XP+W6 București, România
+40 720 393 266
laseroptics.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius1 an în urmă
Am avut de-a face cu aceasta doamna doctor prin 2015 la recomandarea cuiva. Pe lângă faptul ca a țipat la mine pt ca nu aveam aranjat foile cu ultimile analize, ceea ce m-a deranjat cel mai mult este ca a țipat și a vorbit urat și cu mama mea carea doar voia sa fie lângă mine in cabinet. Urat comportament din partea acestei doamne doctor. Eram mic pe atunci, dacă as mai merge acum la dansa, m-as comporta fix cum o face ea cu pacienții. Și i-as spune ca pe banii noștri nu are voie nimeni sa se comporte in așa hal. De la pacienți ii vin banii, măcar un pic de respect din partea ei. După ce am trecut pe la aceasta doamna doctor , am fost pe la mulți alți doctori, care s-au comportat exemplar și cu profesionalism. Sfatul meu , evitați pe doamna doctor Selaru , sau daca vreți sa va convingeți, mergeți , dar nu acceptați sa fiți batjocura dânsei .
Dan1 an în urmă
La ce citesc pe aici, nu stiu daca sa ma mai duc :))
Ionut
Ionut2 ani în urmă
Sunt pacient al d-nei doctor Selaru încă din anul 2010, pe vremea când eram elev de liceu. De atunci am fost operat la ambii ochi de dansa, apoi am fost la controale anuale, astăzi mergând la o noua vizita. Deși pot confirma atitudinea ușor aroganta și severa fata de pacienți (unii spun ca vine din faptul ca a fost educata în Germania), am colaborat excelent cu doamna doctor, la fiecare control analizând atent evolutia de după operatie a bolii de care sufăr.
Deși preturile sunt puțin mai ridicate comparativ cu piata, serviciile sunt de calitate.
În ceea ce privește celelalte recenzii, îmi pare rău pentru ce a pățit pacienta cu probleme, însă nu mi se pare ok sa își pună cunoștințele/prietenii sa acorde un calificativ de 1 stea dacă nu au avut de a face cu dna doctor...mi se pare ca intenția este de a face rău cabinetului și nu de a atrage atenția asupra pericolului posibilor pacienți.
Maria Popescu
Maria Popescu2 ani în urmă
Va scriu din experienta mea cu aceasta doctorita. Tatal meu a fost pacientul dului Profesor Carstocea,un mare OM si un Mare caracter,cand clinica era intr-o cladire cu mare,mare spatiu,cand n-aveai loc sa treci de pacienti,undeva la 100 pacienti pe zi, cu o armata de medici,asistente,infirmiere si paznici..si acum ... .Dupa trei ani de consultatii si controale la dr Selaru ,ne-a convins sa-l operam si binenteles ca nu a reusit operatia( cristalinul nu a fost fixat in sac),timp,in care a trebuit sa suportam aroganta ,tipetele si tot felul de acuzatii la adresa noastra,ca suntem noi dificili,ca nu avem rabdare,am fost tratati ca ultimii oameni,ca sa nu mai spun,cati bani am dat. Stoarce si ultumul banut pe care-l ai,fara niciun regret ca tu nu ai si poate te-ai imprumutat ...
Am ajuns la Spital Militar,la fostii ei colegi,unde a trebuit sa se faca o alta interventie si multumim lui Dumnezeu ca a iesit bine. Oamenii aia sunt ingroziti de ea. Si acum se duce in spital ,chiar daca nu-i binevenita. Au numit-o "Lipitoare"
Femeia asta n-are niciun pic de suflet,de compasiune,cand vede ca omul se simte rau,atunci il zdrobeste. Comportamentul asta il are atat fata de pacienti colegi,si fata de salariati pe care ii persecuta fara nicio retinere,remuscare. Lucru sustinut de medicii care au cunoscut-o.
Intrebarea este,De ce mai consulta si opereaza? Are 80 ani. Ce reflexe mai are? In sala de operatie? Nu se sesizeaza nimeni??
Cine-i da avizul de libera practica?
Pacat ca s a ales prafu de aceasta clinica
Andrei9thouzen
Andrei9thouzen2 ani în urmă
sunt pacient din 2013, acum vad restul de recenzii care nu reflecta realitatea in totalitate. Da, sunt servicii scumpe si da, doctora este putin aroganta dar serviciile sunt bune.
Cristian radu
Cristian radu2 ani în urmă
Fugiti de această doctorita Selaru Daniela care este de o aroganță ieșită din comun cu un comportament fata de pacienți si colegi ,salariati de cele mai multe ori execrabil, fara cea mai mica clementa fata de pacienti si nu numai.care foloseste oamenii si care s a folosit si inca se folosește de numele Profesorului fără nicio jenă asa cum se foloseste si de numele,reputatia altor medici .
Ana Simina
Ana Simina2 ani în urmă
Am fost pacienta dnei dr Selaru si am suportat atitudinea ei aroganta, injmana in anumite momente fata de mine si fata de proprii ei angajati. Trecand peste atitudine si goana dupa bani (fiecare control costa cat o consultatie noua), aceasta doctorita mi-a pus diagnosticul gresit de keratita herpetica si m-a imbuibat de picaturi si medicamente total nepotrivite, in conditiile in care aveam cu totul alta afectiune. Dupa urmarea tratamebtului ei si repetate controale in care a persistat cu el, am ajuns la camera de garda la Lahovari unde mi s-a zis ca am keratita toxica de la tratamentul dat chipurile antiherpes… nu mai vedeam aproape deloc si am fost la un pas de orbire din prostie. Evitati pe cat puteti clinica si mai ales pe dr selaru caci din ce am inteles ea este chiar patroana clinicii. Nu doresc sa treaca nimeni prin ce am trecut eu din cauza ei.
Andreea Petrescu
Andreea Petrescu2 ani în urmă
Fara cuvinte: evitati aceasta clinica si mai ales pe dr Selaru, din cauza careia o femeie de 30 si ceva de ani putea sa ramana fara vedere. Diagnostic gresit, lipsa de reactie la semnalele pacientei ca tratamentul nu da roade si mai ales acuzatii tot la adresa pacientei ca nu are rabdare. Inadmisibil, dr Selaru este un medic arogant si neprofesionist!
Anca Mazilu
Anca Mazilu2 ani în urmă
Un diagnostic pus greșit de dr Selaru si un tratament aplicat incorect a dus aproape la pierderea vederii unei prietene. Stiu ca medicina nu este exacta, dar riscul de a rămâne aproape fără vedere este cumplit.
Razvan Esir
Razvan Esir2 ani în urmă
evitati pe cat posibil! asta fabrica de muls bani de la pacienti, nu clinica...
Locații recomandate