/Bucuresti/Oftalmolog

OPTIblu

Veranda Mall, Strada Ziduri Moși 23, București 021203, România

OPTIblu
Oftalmolog
3.3
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F42J+Q5 București, România
+40 737 800 487
optiblu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Miru Andronachi
Miru Andronachi2 ani în urmă
Recent am schimbat ochelarii fetiței personalul foarte drăguț și profesionist mulțumim!
Nicollo Matt
Nicollo Matt2 ani în urmă
(Tradus de Google) Personal extrem de util. Am intrat pentru un tampon pe care tocmai îl pierdusem mai devreme în cursul zilei. Au înlocuit ambele plăcuțe, au strâns câteva șuruburi și chiar au îndreptat cadrul.

(Original)
Tremendously helpful staff. Went in for a nose pad I had just lost earlier in the day. They replaced both pads, tightened a few screws and even straightened the frame.
Draghici Marga
Draghici Marga3 ani în urmă
Optometristul este singurul angajat competent. In rest, insi prost crescuti gata sa se traga de sireturi cu tine si sa te ia la rost. Au obiceiul sa si dea coate... la propriu, ca la gura Oborului!Cel ce se intituleaza reprezentantul magazinului este un monument de badaranie. In rest, preturi mari si oferta proasta. Nu nai calc oe la ei!
J E
J E5 ani în urmă
(Tradus de Google) Cel mai prost magazin de sticlă vreodată. Feriți-vă că nu au o politică de returnare în magazine. Am vrut să returnez o pereche de ochelari din cauza calității ieftine și a setului incomplet pentru care am plătit mai mult de 200 €, pachetul a venit fără dovada faptului că ramele sunt originale, pânza nu avea logo și părea uzată și carcasa avea cea mai ieftină calitate vreodată cu scrierea care dispare. Personalul a vrut să mă facă să fiu confuz cu privire la întregul proces de întoarcere și m-a convins să-i trimit la serviciu, chiar dacă nu aveau nevoie de o soluție. Și până la urmă m-au făcut să mă simt cu adevărat lipsit de respect ca client și au refuzat să-mi dea banii înapoi chiar dacă aș fi returnat produsul în 2 zile după cumpărare. Mi-au spus să-mi cer drepturile în altă parte.

(Original)
Worst glass shop ever. Beware that they don’t have a return policy in stores. I wanted to return a pair of glasses because of the cheap quality and incomplete set for which I payed more de 200€, the pack came without a proof that the frames are original, the cloth had no logo and seemed used and the case had the cheapest quality ever with the writing fading away. The staff wanted to make me confused about the whole process of returning and convinced me to send them to the service even if they didn’t needed a fix. And in the end they made me feel really disrespected as a customer and refused to give me my money back even if I had returned the product in 2 days after purchasing. They told me to ask for my rights elsewhere.
Alexandru Trandafir
Alexandru Trandafir5 ani în urmă
(Tradus de Google) Personal foarte amabil, ochelari și rame de bună calitate, deși unele dintre ele sunt supraevaluate.

(Original)
Very helpful staff, good quality glasses and frames, although some of them are overpriced.
Raluca Voda
Raluca Voda2 ani în urmă
Consultatie super buna, superioara Lensa. Iar despre perechea de ochelari achizitionata, sunt super incantata, pur si simplu ador sa ii port.Nu am iesit cu mult din bugetul stabilit. Recomand!
C
C2 ani în urmă
Mirela Ghicioi
Mirela Ghicioi2 ani în urmă
Locații recomandate