/Bucuresti/Notar

Birou Notarial Boroi

Bulevardul Ferdinand I 129, București 021388, România

Birou Notarial Boroi
Notar
4.2
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4WP+M3 București, România
+40 21 642 3308
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–15
Marți: 9–15
Mirecuri: 9–15
Joi: 9–15
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Miu
Cristian Miu2 ani în urmă
Drumurile la notar sunt in general cu emotii, dar aici doamna Boroi ne-a inlaturat orice anxietate in legatura cu ce voiam sa realizam. Calm explicat, intrat in povestea proprietatii pentru a intelege cat mai complet unde ne indreptam cu ea si a nu scapa din vedere aspecte care pot deveni foarte costisitoare pe viitor. Daca exista notarul perfect, se pare ca am gasit-o
Ionut Constantin
Ionut Constantin4 ani în urmă
Acum 10 ani am facut o succesiune de o garsoniera in valoare de vreo 34000E . Astazi cand m-am dus sa pun la alt notar dosarul de vanzare doamna notar mi a spus ca Doamna ELENA trebuia sa se duca personal la cartea funciara ca sa scoata un releveu care din pacate nu a facut acest lucru sa se 'deplaseze' pana pe expozitiei ce a acum ma tine in stand by circa 2,3 zile pana vand aceasta garsoniera , doar ca nu sa deplasat aceasta persoana atunci sa ia releveul de la garsoniera ..Plus ca mi a cerut o suma de banii foarte mare ...Evitati pe cat posibil acest notar pt ca va cer preturi nesimtite!!!
Șerban Păun
Șerban Păun4 ani în urmă
Personal foarte obraznic. Mi-au spus să vin la ora 10, a doua zi, pentru o procură vânzare auto și a doua zi îmi arată că ei și-au notat ora 11, de parcă ar conta pentru mine! Aroganți, lipsiți de profesionalism, nu recomand deloc!
Alex Chiru
Alex Chiru5 ani în urmă
Neasteptat de satisfăcut de serviciile oferite. Ne-am miscat foarte repede cu toate formalitatile, comunicarea a fost excelenta, si doamna notar nu doar a explicat foarte clar si corect toti pasii necesari deschiderii si incheierii succesiunii, dar in plus a oferit sfaturi extrem de utile pentru actiunile post - succesiune. Recomand cu tărie si sugerez o programare in avans, pentru ca aceste programari se respectă!
Sporea Beatrice
Sporea Beatrice5 ani în urmă
Nu exista reproș, se comporta ca niste prieteni , parca nici nu sunt notari, plus ca sunt f f f deștepți, corecți și foarte pricepuți. Nici pe 100 de notari nu i dau. Am lucrat de multe ori cu ei si am fost mereu mulțumită
Mihaela mihaella
Mihaela mihaella2 ani în urmă
Recomand cu incredere! Dau dovada de profesionalism, comunica cu clientul si acorda atentie fiecarei probleme.
Lorelina Maxy
Lorelina Maxy2 ani în urmă
Am stat sa îmi aștept rândul cam 40 de minute și când să intru in birou , notarul a luat peste rând o cunoștiință . Atunci când i-am atras atenția ca este rândul meu mi-a răspuns că la el in Notariat el hotărăște cine e următorul ! O asemenea aroganta ca sa nu zic obrăznicie nu am mai întâlnit decât in sectorul public ! Bineînțeles ca am renunțat sa mai apelez la serviciile dânsului ceea ce ii sfătuiesc și pe cei ce citesc aceste rânduri .In fond ,notarul este un prestator de servicii care trebuie sa își respecte clienții ! Acest domn nu are pic de respect ci sfidează cu buna stiiinta si nonșalanță oamenii care apelează la serviciile lui ! Un astfel de comportament nu trebuie tolerat și mai ales nu trebuie încurajat !
CAVE NOTAR BOROI !
Bogdan Kerekes
Bogdan Kerekes2 ani în urmă
O experienta placuta la fiecare colaborare pe care am avut-o cu doamna notar Maftei Boroi Elena Paula. Mereu a dat dovada de profesionalism si promptitudine, calitati pentru care voi apela mereu la dansa.
Locații recomandate