/Bucuresti/Notar

B.N.P. BEANGĂ STELUŢA LEONTINA

Bloc 5C, Șoseaua Olteniței 34, București 041315, România

B.N.P. BEANGĂ STELUŢA LEONTINA
Notar
2.8
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94X3+WJ București, România
+40 728 175 577
notariatpublic.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marilena Nicolaescu
Marilena Nicolaescu2 ani în urmă
Nu respecta timpul clientilor. Sa iti faci programare cu o saptamana inainte si doamna notar sa intarzie o ora sau mai mult, ca inca astept, asta inseamna sa nu iti pese. Sa ceri si bani pt asta... e deja tupeu.
Dragomir Mihai
Dragomir Mihai2 ani în urmă
Am depus actele pentru o intabulare anul trecut am plătiți suma ceruta dar nici în momentul de fata nu mi-au dat-o semnata și stampilata
Menționez ca au trecut 11 luni pana în momentul de fata
Evitați pe cât puteți acest birou notarial.
Adriana Costea
Adriana Costea2 ani în urmă
Atitudinea doamnei notar lasă de dorit...ridică tonul la clienți, atitudine sictirita, vorbește la telefon in timpul consultației și după cere bani. Nu a citit nici actele ca să înțeleagă despre ce e vorba... lipsa totala de profesionalism. NU RECOMAND!
Drk928
Drk9283 ani în urmă
Atitudinea secretarei (aia pitica) este de toată jena. Drept urmare, am decis sa-mi dau banii altui notar, cu angajați mai civilizați. Nu recomand acest notariat pentru absolut nimic.
Florentina matei
Florentina matei4 ani în urmă
Nu merita nici macar o stea! A durat pentru o împuternicire de miercuri pana luni..am întrebat de pret, au zis ca nu știu ca va costa. Am platit 155 lei pentru o amarata de împuternicire care a mai si durat mult, on condițiile in care pentru o împuternicire si in specimen de semnatura date pe loc, la un alt notar am platit 120 lei. Nu recomand, pierdere de timp, bani si nervi!
Florin Tiganila
Florin Tiganila4 ani în urmă
4 zile lucrătoare pentru o declarație. ...O lași la făcut joi la 9.00 și marți la 16.45, cu 15 minute înainte de terminarea programului, se apuca sa o redacteze...Așa ca tot am venit prea devreme.
Oana Popa
Oana Popa2 ani în urmă
Nu merita nici macar o stea. Dezamagitor! Daca asa va ganditi sa va mentineti clientela, atunci aveti o mare problema. Am avut programare, venind din alt judet.
Am asteptat-o 2 ore afara pe doamna, secretara mi-a spus ca este "pe teren" (la ora 9 dimineata, lunea). Dupa 2 ore sun, inca nu venise. Dupa 3 ore, acelasi raspuns. Dupa 4 ore, la fel!!!Mi-au spus ca revin ele cu un telefon cand apare doamna. E drept, a trecut o luna si n-am primit telefonul. Sa-l mai astept, doamnelor???
Rusine!!!
Cautati-va alt notar, oameni buni!!!
Adi F
Adi F2 ani în urmă
Chiar si cu programare si mentiunea ca este urgent tot am avut proasta surpriza sa raman cu problema nerezolvata, lipsa de profesionalism totala . Daca asa intelege doamna notar sa tina clientii aproape, este trist .
Locații recomandate