/Bucuresti/Notar

Notar Public ALEXANDRA MOCANU

Intrarea Lobodei 7-9, București 031504, România

Notar Public ALEXANDRA MOCANU
Notar
4.1
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C47H+6F București, România
+40 21 321 7587
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Aurel Buzatu
Aurel Buzatu2 ani în urmă
Daca până acum am preferat sa platesc onorarii mai mari decat media notariatelor din Bucuresti, la ultima experiență, cu programare facuta cu 3 zile in prealabil, au trecut deja 90 de minute peste ora programării, iar doamna notar încă nu a sosit. Se pare că trebuie să căutăm alt notariat.
Fanta Stykovz
Fanta Stykovz2 ani în urmă
Doamna notar a fost super ok și profi, spre deosebire de fetele pe care le are pe acolo și care sunt total pe alta planeta fiecare. Suni pe una de acte dacă sunt gata te cheamă acolo, te primeste alta și te întreabă cine te-a chemat și te expediază. E trist ca după ce își iau banii deja te primesc cu scârbă, cum ca n-au timp de tine, ca nu sunt actele gata, dar dacă insisti un pic, miraculos vin și actele și poți veni sa le iei. Dar la tigara stiu sa stea, in timp ce clienții sunt la usa.

Pertotal:
Cam scump, aglomerat mai mereu, doamna notar mi s-a părut ok, spre deosebire de angajate. Plus, recenziile din ultimele luni (miraculos, toate de 5 stele) par fake și cumparate… 30 in total, 15 date in decurs de mulți ani și ultimele 15 cu 5 stele in doar 1-2 luni…
Alexandru Mihalachi
Alexandru Mihalachi2 ani în urmă
Este un birou notarial exceptional. De fiecare data cand am o tranzactie la ei ma bucur foarte mult si stiu ca totul va decurge bine de la inceput pana la sfarsit. Prima tranzactie la ei a fost acum aproximativ 7 ani si de atunci pana astazi nu am avut parte de nicio supriza neplacuta. Am trecut prin multe birouri notariale si pot spune ca acesta este in top 3 al preferintelor mele. Aici am avut parte de cea mai buna consultanta, operativitate si rapiditate. Fetele din birou mereu m-au ajutat cu toate cerintele mele iar pe partea de redactare am lucrat cu Daniela Nita, fata de care am toata recunostinta pentru modul in care isi desfasoara activitatea si mai ales pentru faptul ca stie tot ce scrie intr-un act. Cat despre aglomeratie, consider ca este inca o confirmare ca Doamna Notar isi face treaba foarte bine si face fata cu brio unui numar mare de clienti zilnic. Le ofer 5 stele cu felicitari si abia astept sa am urmatoarea tranzactie aici.
Andreea sola
Andreea sola2 ani în urmă
Colaborez cu dna.Mocanu de aproximativ 6 ani, la recomandarea unui client. Pe langa profesionalism si consilierea oferita la fiecare tranzactie, apreciez foarte mult promptitudinea fetelor din birou, lucru rar intalnit. Recomand serviciile acestui birou notarial!!!
Andrei Tiberiu Stefanuca
Andrei Tiberiu Stefanuca2 ani în urmă
Lucrez deja de foarte multi ani cu acest birou notarial si sunt sigur ca o sa lucrez in continuare. De la primul contact, am avut parte de o experienta foarte buna. O echipa de oameni profesionisti, amabili si receptivi la problemele clientilor.
Loredana Suciu
Loredana Suciu2 ani în urmă
Raman surprinsa citind review-urile de mai sus... Avand o colaborare de cativa ani cu acest birou notarial, pot sa afirm in cunostinta de cauza ca serviciile si profesionalismul angajatilor si dnei notar sunt ireprosabile.
Am avut parte mereu de comunicare, raspunsuri prompte si ajutor in orice privinta. Recomand!
Vlad florina
Vlad florina2 ani în urmă
De fiecare data am avut o cumunicare foarte buna cu personalul biroului notarial, mi s au comunicat corect si prompt informatiile de care am avut nevoie. Sunt surprinsa de comentariile de mai sus.....Referitor la aglomeratie....intr adevar este foarte aglomerat.
Ganduri bune!
Diana Aptiş
Diana Aptiş2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte buna cu acest birou notarial de la primul apel pentru programare, pana la finalizarea documentatiei. Sunt profesionisti si receptivi. Recomand serviciile acestui birou!
Locații recomandate