/Bucuresti/Notar

Birou Notarial Public Maria GABURA

Calea Moșilor 294, București 020897, România

Birou Notarial Public Maria GABURA
Notar
4.2
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4WC+6J București, România
+40 730 098 186
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
DORINA ILIE
DORINA ILIE2 ani în urmă
Am beneficiat de serviciile d-nei notar in decursul timpului, de fiecare data fiind foarte multumita de abordarea prompta si profesionista.
M-am programat intotdeauna telefonic. Programarile au fost mereu respectate, iar timpul de asteptare pentru redactarea documentelor a fost scurt. M-a impresionat faptul ca, spre deosebire de alte cabinete notariale, am interactionat inca de la prima vizita cu d-na notar, care s-a dovedit de fiecare data un bun profesionist, dar si un om deschis, corect, comunicativ, foarte amabil si respectuos, cu o foarte buna cunoastere a legii. Recomand fara ezitare si cu siguranta voi reveni ori de cate ori voi avea nevoie!
MELANIA ILEANA GADALEANU
MELANIA ILEANA GADALEANU2 ani în urmă
O experienta placuta cu oameni care sunt foarte draguti cu clientii, isi fac treaba cu mult devotament si profesionalism.
Recomand.
Mihaela Cotorobai
Mihaela Cotorobai2 ani în urmă
Worst experience ever. Nu va asteptati ca acest notar sa si faca ce aveti Dvs. nevoie. Poate doar daca se muleaza pe nevoile biroului notarial, adica munca putina, bani multi. SI asta desigur dupa ce vi se va promite raspuns, telefoane, servicii impecabile pe care nu le veti primi niciodata. Neprofesionisti, lipsiti de orice etica profesionala, motto-ul Biroului Notarial Maria Gabura
Dorin Madalin Duta
Dorin Madalin Duta2 ani în urmă
O experiență foarte plăcută, cu siguranță vom reveni! Secretariatul foarte amabil și bine pregătit, am fost ajutat inclusiv cu model de adeverință de la asociația de proprietari și cu certificatul fiscal, iar doamna notar, un adevarat profesionist. Recomand!
Robinfinity
Robinfinity2 ani în urmă
Am fost recent aici, doamna notar este atenta la detalii si da raspunsuri detaliate la eventualele neclaritati, ea si toata echipa mi-au lasat o impresie placuta. Programarea a fost facuta in prealabil, si avand in vedere verificarile necesare, timpul petrecut aici nu a fost mare.
Anda Dobrescu
Anda Dobrescu2 ani în urmă
Nu recomand in anul 2020. Nu sunt seriosi in privinta programarilor. Anterior de aceasta ultima experienta am lucrat cu acest cabinet notariat pentru vanzarea unui apartament si cumpararea altuia.
Ioan
Ioan2 ani în urmă
O experienta placuta cu oameni care isi fac treaba cu mult devotament. Se respecta programarile si sunt foarte prompti.
Elizabeth Junghietoru
Elizabeth Junghietoru2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte buna, Doamna notar a fost foarte rabdatoare si m a ajutat foarte mult. Angajati au fost politicosi si promti! Recomand
Locații recomandate