/Bucuresti/Notar

Birou Notarial Loredana Oana Iacob și Ana Maria Cristina Filip

perete in perete cu Oficul Poștal, Bloc 43, Parter, Șoseaua Pantelimon 255, București 021613, România

Birou Notarial Loredana Oana Iacob și Ana Maria Cristina Filip
Notar
3.3
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5V6+6F București, România
+40 21 310 6996
notar.pub
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mayor_ Gabriel
Mayor_ Gabriel2 ani în urmă
nota 10+ si fac imobiliare de peste 10 ani stiu ce vorbesc si cand dau note dau pe profesionalism succes mult
Alina Pavel
Alina Pavel4 ani în urmă
De multi ani lucrez cu acest notariat, atat ca persoana fizica cat si juridica. Sunt foarte multumita. Este aglomerat, dar cu programare in prealabil, problemele notariale se rezolva prompt. M-au surprins reviw-rile negartive, dar nu poti multumi pe toata lumea. Personal, recomnad acest notariat care de fiecare data m-a servit cu profesionalism.
Viata in 5d
Viata in 5d6 ani în urmă
Am o parere foarte buna, chiar daca era aglomeratie cand am intrat eu, una din fete mi-a luat datele si mi-a zis sa revin peste aproximativ o ora. Foarte multumita, n-am pierdut timpul, recomand.
Miruna Ispas
Miruna Ispas2 ani în urmă
O experienta oribila - incepand de la domnisoarele de la ghiseu - prost informate, mai mult imbrancesc si vorbesc de sus clientului in loc sa il ajute, pana la "doamna" notar Iacob, totalmente neprofesionista si lipsita de bun simt elementar. Una peste alta, amanari peste amanari, care ne-au costat si bani si timp (aproximativ 2 luni). NU RECOMAND, o experienta pe care sper sa nu o mai repetam niciodata.
Lemon Ad Media
Lemon Ad Media2 ani în urmă
Nu recomand. Pt o procura simpla pt contabilitate, desi era a treia pe care o faceam pt ca am schimbat firmele, mi-au cerut sa-mi faca in plus certificat constatator desi ala este emis in original doar de Registrul Comertului. Certificatul constatator emis de ei nu poate fi folosit nicaieri. Iar atitudinea de 3 parale cand le-am aratat celelalte 2 procuri de la alti notari publici. MI-au zis ca dc nu-mi convine sa ma duc unde oi vrea. Vai de capul nostru. O procura costa in mod normal pana in 80 de lei, ei mi-au cerut 120 de lei. Au zis sa revin intr-o ora ca ma suna ei. Nici dupa 3 ore n-au sunat. Practic mi-au blocat o zi, eu am ajuns la ei la ora 12.30 si nici pana la ora 15.30 nimic cand eu aveam nevoie pana in ora 17.00 de FIX O HARTIE la care au deja formularul standard.
ELENA SIMA
ELENA SIMA2 ani în urmă
Recomand. Promptitudine, punctualitate, amabilitate și aplecare către nevoile celui din fața sa punând onest la bătaie toate cunoștințele ce le deține. Acesta a fost sentimentul cu care am ieșit din biroul notarial. În lumina celor de mai sus așa am defini calitate în serviciile notariale. Robert &Elena Sima
Felician Fleancu
Felician Fleancu2 ani în urmă
Notar obraznic si lucrātori farā experienta in domeniu si comunicare proasta nu stiu sa facā o o conversie din €in lei in defavoarea vanzātorui Nu recomand acest notariat!
Mihaela nitan
Mihaela nitan2 ani în urmă
Am rezolvat foarte repede și bine, corect de fiecare data problemele.Actele pregătite la ora programata. Super! Recomand cu încredere.
Locații recomandate