/Bucuresti/Notar

BIROU NOTARIAL DAN CRISTINA MIHAELA

Strada Mihail Sebastian 19, București 050773, România

BIROU NOTARIAL DAN CRISTINA MIHAELA
Notar
3.6
133 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C389+PJ București, România
+40 21 425 0224
notariat-sector5-rahova.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Hago Mihaela297 zile în urmă
SEDIUL Mihail Sebastian nr 37C, ap 3- 4 langa Prosper Mall Sebastian! Acte LA URGENTA! 0214250224
Manoli Elena
Manoli Elena2 ani în urmă
Probabil cuvintele care pot defini cel mai bine acest birou notarial sunt neseriozitate si nepasare. De doua ori am incercat astazi sa fac o amarata de copie legalizata. Am verificat pe internet programul si m-am dus prima oara in jurul orei 10. Mi s-a spus sa revin dupa ora 12. Zis si facut. La 13.20 ma prezint din nou si mi se spune cu nonsalanta ca nu se poate, ca doamna notar este plecata si evident fara dansa nu se poate si ca ar trebui sa revin in jumatate de ora. In conditiile in care am facut doua drumuri pe ploaie fara sa rezolv nimic, va recomand cu incredere sa EVITATI acest birou notarial si sa nu faceti drumul degeaba! Eu cu siguranta NU VOI REVENI. JALNIC!

UPDATE: NU AM INSISTAT sa fac o legalizare aici. Doar am intrebat daca se poate si mi s-a spus ca da, dar daca revin dupa ora 12. Doamna care a binevoit sa raspunda acestei recenzii cel mai probabil ma confunda, intrucat nici nu am cautat alt birou notarial, nici nu am fost refuzata in alte parti.
Adrian Stefan Dobre
Adrian Stefan Dobre2 ani în urmă
Daca iti place sa te plimbi prin Bucuresti mai multe zile la rand fara sa rezolvi nimic,atunci apeleaza cu incredere. Aici vei gasi niste doamne arogante pentru care timpul tau nu conteaza. Cu nervii intinsi la maxim,dupa mai multe mailuri si drumuri pe aici ca sa obtin o amarata de procura, am apelat la alt notariat unde totul a durat 30minute.
Alexandra Baker
Alexandra Baker2 ani în urmă
Am apelat de câteva ori la acest birou notarial și de fiecare data am fost super mulțumită. Mai ales ca am apelat in ultimul moment și nu am fost refuzata. Va mulțumesc mult și promit ca voi veni de câte ori voi avea nevoie.
Deesse Xo
Deesse Xo2 ani în urmă
Dezorganizare, coada, tipete, aglomeratie, haos. Daca vreti sa stai pe palierul unui bloc in picioare o ora- doua, e locul perfect. De foame ce aveti in voi nu faceti programari. “Veniti pana in 5” hal de notariat
Alexandru Dobre
Alexandru Dobre2 ani în urmă
Moto-ul lor: ACTE NOTARIALE FARA PROGRAMARE !!
Astept 10 min si sunt rugat sa revin saptamana viitoare ca nu se poate
Alina Gherghe
Alina Gherghe2 ani în urmă
Nu recomand absolut deloc aceasta notarita.Desi am facut o programare din scurt pentru citirea unui act aditional, a refuzat sa il citeasca atunci cand i l-am inmanat pe motivul ca antecontractul este stufos.A acceptat sa se uite pe documente secretara sau cine era, care clar nu are pregatirea necesara si m-au mai taxat si cu 100 ron.NU RECOMAND!!!!!!!
Marian Manta
Marian Manta2 ani în urmă
Am deschis o succesiune aici și am găsit seriozitate , implicare și totul a decurs rapid,personalul este drăguț , îți vorbește frumos și se implica iar pt asta va mulțumesc.
Cristina Ilade
Cristina Ilade2 ani în urmă
AM REZOLVAT PE LOC O IMPUTERNICIRE PENTRU PASAPORT si DECLARATiA CALATORIE! Notariat cu servicii rapide , frumos amenajat ,fiecare client in incăpere separată, foarte aerisit, curat , reguli covid respectate, oameni draguți, pregatiti si săritori ! Recomand pentru acte rapide si disponibilitate acest notariat !
Locații recomandate