/Bucuresti/Notar

Birou Notarial Ghiță Rozalinda

Bulevardul Camil Ressu 47, București 031743, România

Birou Notarial Ghiță Rozalinda
Notar
2.4
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C574+R6 București, România
+40 21 348 0448
notariate.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mirela Calota
Mirela Calota2 ani în urmă
Lipsa totala de profesionalism si bun simt. Cea mai oribila atitudine intalnita intr-un birou notarial.
Atwar Blanchard
Atwar Blanchard2 ani în urmă
Ocupatia ma dus de trei ori in acest birou si de fiecare data am plecat cu acelasi gust amar si eu si clientii mei. De fiecare data programarea nu a fost respectata cu cel putin 1h, ca sa nu mai vorbesc de atitudinea personalului. Lipsa profesionalism si respect fata de client este concluzia mea!
Joker
Joker5 ani în urmă
Printre cei mai slabi si nesimtit notari din cate am vazut . A inceput sa tipe ca pentru o imputernicire pentru ridicare pasaport am nevoie si de certificat de casatorie plus bilet de avion . Clar nu stie despre ce vb ... deci nu recomand absoult deloc.
Georgiana Cojocaru
Georgiana Cojocaru2 ani în urmă
Cea mai proasta experienta cu ei. Nu au știut sa facă o procura simpla. Iar comportamentul lasă de dorit, se adresează foarte urat potențialilor clienți. Nu recomand sub nicio forma. Lipsa totala de profesionalism.
Octavian Catusanu
Octavian Catusanu2 ani în urmă
O lipsa totala de profesionalism. Am fost acolo si m-au usuit niste femei in 30 de secunde. Dupa experienta asta, am sunat la un alt birou notarial, iar doamnele de acolo m-au ajutat imediat.
Anca Panait
Anca Panait2 ani în urmă
Nu mi-a explicat nimic, nu m-a ajutat în niciun fel, ba chiar aproape m-a dat afară din birou, spunându-mi că mai este un cabinet notarial la 5 minute distanță, unde am și fost de altfel să-mi rezolv treaba
Tibi G.
Tibi G.2 ani în urmă
Se lucrează cam greu, se adună o mulțime de oameni cu diverse cereri, și e cam la noroc cine și cum e servit, ar trebui să se facă cu bilet de ordine.

Ajutoarele doamnei notar să fie ceva mai amabile, n-ar strica deloc.
Zabica Costea
Zabica Costea2 ani în urmă
Servicii oribile, prețuri extreme,nici un fel de punctualitate,cică se deschide la 9 dar doamna notar vine pe la 10,nu recomand, feriți-va de acest birou notarial.
Locații recomandate