/Prahova/Muzeu

Muzeul „Casa Domnească” Brebu

DJ214, Comuna Brebu 107100, România

Muzeul „Casa Domnească” Brebu
Muzeu
4.6
206 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5QJ8+VM Comuna Brebu, România
histmuseumph.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 9–12
Mirecuri: 9–12
Joi: 9–12
Vineri: 9–12
Sâmbătă: 9–12
Duminică: 9–12
Scrie o recenzie
Cioaca lucian
Cioaca lucian2 ani în urmă
"Ctitorie a lui Matei Basarab, din anul 1640, avand hramul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril, manastirea a fost finalizata la 1679 de Constantin Brancoveanu"
Cristian Calianu
Cristian Calianu2 ani în urmă
O cladire frumos amenajată. Muzeul e mic insa exponatele iti captează atenția. Parcul din apropiere completează impresia pozitiva
Elena Belea
Elena Belea3 ani în urmă
E un loc atât de liniștit și plin de istorie , nu trebuie ratat , dar trebuie sa fie promovat de autorități pentru că merită , avem atâtea locuri frumoase de care inca nu se știe .....pavat .
Desculta pe Tocuri
Desculta pe Tocuri2 ani în urmă
In satul Breb Manastirei, in drumul catre lacul Paltinu, merita sa opriti la Curtea Domneasca de la Brebu. Este o locatie placuta, linistita si numai buna pentru o escapada de weekend.
Georgiana Apostolescu
Georgiana Apostolescu2 ani în urmă
Un loc deosebit , incarcat cu istorie. Parcul din spatele curtii domnesti este amenajat modern cu alei si banci. Privelistea catre lac este fabuloasă. Un loc perfect pentru picnic cu familia si copiii. Multi pomi cu umbra deasă te fac sa te relaxezi. Merita vizitat!
Soull Allview
Soull Allview2 ani în urmă
Biserica și muzeul sunt extraordinare, toată pictura este din perioada regelui Barasarab și Brancoveanu. Muzeul are numai piese autentice, structura are o poarta ce te duce printr-un apoi la un lac. intrarea costa doar 8 lei
Stefan Draghici
Stefan Draghici2 ani în urmă
O locație care atunci când am ajuns acolo m-a surprins de cele văzute și la care nu mă așteptam să văd asemenea lucruri Merită să fie vizitată și cunoscută această zonă care oferă și alte interesante imagini pe care le găsești la fața locului.
Constantinescu adrian
Constantinescu adrian2 ani în urmă
un loc extraordinar! felicitari celor de aici pentru stradania de care au dat dovada pentru a gasi arme, documente, straie din acele vremuri!...pe langa muzeu nu uitati sa vizitati parcul si lacul din spate!
Toata zona este extraordinara iar toamna are asa un farmec!...
Locații recomandate