/Neamt/Muzeu

Muzeul Țărăncii Române

Strada 1 Decembrie 1918 103, Dragomirești 437170, România

Muzeul Țărăncii Române
Muzeu
4.7
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M7CR+J9 Dragomirești, România
+40 752 301 359
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–19
Duminică: 9–19
Scrie o recenzie
Iuliana Popescu
Iuliana Popescu2 ani în urmă
Am ajuns acolo și eram dezamăgită...apoi a apărut acea femeie care a început să ne explice. Ce vorbe frumoase! Ce regionalisme! Ce explicații! Foarte frumos!
Ionut A
Ionut A2 ani în urmă
Un muzeu deosebit, pe cat de mic, inzecit de interesant, in mare parte doamnei care iti explica neobosita toate obiceiurile specifice zonei. Daca sunteti prin zona, merita un popas.
Valentin Lupei
Valentin Lupei2 ani în urmă
Un loc care trebuie vizitat, pentru ca nu trebuie sa ne uitam rădăcinile, sa vedem cum trăiau înaintașii noștri cu nu foarte mult timp în urma.
Sper din tot sufletul ca acest muzeu sa rămână și sa fie cineva care sa co tine tradiția.
Dani Ela
Dani Ela2 ani în urmă
O locație pe care sa nu o ratati! Poveștile spuse de gazda sunt o minunata prezentare a vieții satului romanesc și a rolului femeii în familie.
Dan Artim
Dan Artim2 ani în urmă
O locație liniștită, într-o curte autentic maramureșeană. Doamna Maria Z, ghid turistic de 20 de ani, prezintă în graiul specific, obiectele de patrimoniu. Fiecare are istoricul și semnificația sa. De-a lungul anilor pe aici au trecut generații de turiști de toate vârstele, în special copii. Printre ei s-au numărat și Prințul Charles al Marii Britanii, Condoleezza Rice fosta doamnă secretar de stat al Statelor Unite ale Americii și mulți alții.
Andreea Olteanu
Andreea Olteanu2 ani în urmă
Este o experiență frumoasă, merită vizitat o dată. Povestea pe care ne-a spus-o doamna de acolo a fost foarte interesantă. Ne-a povestit despre obiceiurile, ocupațiile și activitățile pe care le aveau femeile în trecut. Recomand cu drag și este o locație de bifat dacă ajungi în Maramureș.
Geta Fiță Mincu
Geta Fiță Mincu2 ani în urmă
Nu are cum să nu îtî rămână acest loc în suflet. Doamna care te întâmpină și care îtî vorbește este un om plin de viață și are un așa mare simț al umorului, încât îți alungă orice cută de pe frunte.
Stefana T
Stefana T2 ani în urmă
Adevarata lectie de istorie, iar d-na Maria este o povestitoare minunata
Locații recomandate