/Maramures/Muzeu

Muzeul Etnografic

Ieud, România

Muzeul Etnografic
Muzeu
4.7
166 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M6HQ+35 Ieud, România
+40 262 336 104
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–12
Scrie o recenzie
Giulia Gherman
Giulia Gherman2 ani în urmă
Un muzeu micuț, dar cu multe povești frumoase spuse de o doamnă care retrăiește aceste povești de fiecare dată când le spune.
Andreea Florina
Andreea Florina2 ani în urmă
Vizita la acest muzeu a fost una dintre cele mai bune experiente avute in Maramures. Am pasit inauntru si am fost intampinati de o doamna foarte primitoare care lucra la razboiul de tesut. Ne-a povestit in detaliu fazele de prelucrare a canepii si mi-a oferit sansa sa iau loc la razboiul de tesut si sa incerc si eu sa lucrez. O experienta foarte interesanta, multe obiecte pastrate in stare buna si inca functionale. Un muzeu mic, dar bine intretinut.
Ioana
Ioana2 ani în urmă
Tradiții vechi si frumoase pe care le am reluat aici, doamna foarte implicată, ne-a arătat cum se folosea fiecare lucru in parte si am încercat chiar si noi sa facem dupa spusele dânsei. O experiență de neuitat, recomand cu caldura😌❤️
Brutacu Hector
Brutacu Hector2 ani în urmă
Minunat. Extraordinar.
Recomand.
Ana Gancea
Ana Gancea2 ani în urmă
Muzeu frumos, doamna foarte implicata, utilizează în fiecare zi obiectele și ustensilele din muzeu, a implicat copilul nostru în fiecare proces arătându-ne clar cum se folosesc, am stat 1h fără sa ne plictisim, merita cu mult mai mult decât 5 stele!
RECOMAND CU CĂLDURĂ!
Nelu Nicola
Nelu Nicola4 ani în urmă
Gazda primitoare , cu exemple si explicatii practice interactive , daca vrei sa vezi cu adevărat obiceiurile locului nu trebuie să ratezi acest obiectiv.
Alexandrubulc Bulc
Alexandrubulc Bulc4 ani în urmă
Foarte frumos,un loc plin de istorie ce consta in stilul de constructie a caselor
Manolachi Adrian
Manolachi Adrian2 ani în urmă
Case vechi de peste 400 de ani, o doamna care prezinta si face treaba in aceelasi timp. Iti arata ce se poate face cu canepa. Da, chiar are cânepă plantata in fata porti. Un domn pe strada ne-a oferit careva pere.
Locații recomandate