/Maramures/Muzeu

Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței

Strada Corneliu Coposu 4, Sighetu Marmației 435500, România

Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței
Muzeu
4.7
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WVGR+PG Sighetu Marmației, România
+40 262 316 848
memorialsighet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 9–16
Scrie o recenzie
Laura
Laura2 ani în urmă
Merită doar dacă ești foarte pasionat de istorie și ai cam 10 ore la dispoziție să citești tot. Pereții sunt efectiv tapetați cu scris și poze printate în stilul “proiectelor” sau referatelor pentru școală. Destul de demodat părerea mea. Ar putea să investească puțin mai mult în design: centralizarea tuturor mărturiilor pe un singur perete, păstrarea mai multor celule în forma “originală”- introducerea de machete cu personaje, proiecții video, mai multe componente interactive. Toate acestea ar putea ajuta la menținerea interesului și educarea publicului tânăr. Are potențial acest muzeu și ar putea beneficia de ajutor din partea unor designeri.
Stefan Goslan (GOS)
Stefan Goslan (GOS)2 ani în urmă
Dacă ești pasionat de istorie, merită, dacă nu este pierdere de vreme. Vizitarea durează minimum 2h, "muzeul" are foarte multe camere.
Alexandra Carla
Alexandra Carla2 ani în urmă
Recomand tuturor care cred că viața a fost mai bună pe vremea comunismului. Ilustrează perfect istoria crunta din acea perioadă. Pot spune ca am învățat mai multe despre comunism în câteva ore cât am vizitat muzeul decât în toți anii de istorie din școală.
Lucian Stroe
Lucian Stroe2 ani în urmă
O lectie importanta pe care toti cei care spun ca era mai bine pe vremea lui Ceaușescu, trebuie s-o stie!!!
Ioana Tamas
Ioana Tamas2 ani în urmă
Un loc incarcat.. cu energie si istorie. Se viziteaza in cateva ore, cu rabdare.
Ionut A
Ionut A2 ani în urmă
O incursiune in era comunismului, foarte in detaliu, foarte multe informatii interesante.
Frumos. Biletele nu se pot plati cu cardul, in rest, toate bune!
Gabriela Raluca Cretu
Gabriela Raluca Cretu2 ani în urmă
Memorialul este un loc care se merita sa fie vizitat, este un loc încărcat de istorie, dar personalul lasă extrem de mult de dorit. Nu am verificat programul, iar la casa de bilete nu ni s-a spus ca programul este pana la ora 16:30 și ca în jumătate de ora este imposibil sa parcurgi tot. Sunt extrem de dezorganizați, casiera ne-a întrebat dacă ne-a verificat colegul certificatul verde, nefiind de fapt niciun coleg la intrare. Ne-a zis ca tot el ne va face turul... Nefiind nimeni am intrat și în scurt timp a venit și el alergând și turuind o scurta descriere. După 15 min au venit 2 angajate sa ne zică pe un ton foarte urat ca e cazul sa ne grăbim pt ca ei închid, le-am zis ca la casa de bilete nu ne-a spus ca avem doar jumătate de ora și au început sa ridice tonul ca sigur ne-a spus colega sau ca trebuia sa ne uitam pe ușa la program... A trebuit sa plecam, extrem de dezamăgiți, după ce am dat 60 lei pt 4 persoane, în care am vizitat 4 celule și exteriorul... Dacă vor citi aceasta recenzie, sper sa înțeleagă faptul ca ar trebui sa își educe puțin tot personalul, de la privirile acre de la intrare, pana la limbaj...
Valy Cotletz
Valy Cotletz2 ani în urmă
Dacă treci prin Sighet și nu vizitezi M.D e ca și cum nu ști nk despre tara ta. Un loc al durerii,dar și al speranței.
...să nu te grăbești...,ci sa citești orice durere scrisă 😪
Locații recomandate