/Maramures/Muzeu

Sapanta Maramures

Sapanta nr 4, Săpânța 437305, România

Sapanta Maramures
Muzeu
4.6
527 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XPG6+M2 Săpânța, România
+40 744 927 789
sapantamaramures.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–20
Marți: 6–20
Mirecuri: 6–20
Joi: 6–20
Vineri: 6–20
Sâmbătă: 6–20
Duminică: 6–20
Scrie o recenzie
Christian Georgescu
Christian Georgescu2 ani în urmă
Minunată artă plină de culoare, într-un cimitir unic în lume care atrage zilnic atenția și admirația a sute cred a mii de vizitatori din întreaga lume. Tradiția este garantată chiar dacă ne place sau nu la fiecare înmormântare în acest minunat colț de pămînt (Rai)!😇😇😘
Aia mik si faina (Sugubeatza)
Aia mik si faina (Sugubeatza)2 ani în urmă
Mi-a placut foarte mult aici, m-a impresionat faptul ca femeile merg in costum popular la biserica si arata foarte bine asa. Este un loc deosebit, cu oameni frumosi si ospitalieri. Vin foarte multi turisti aici, mai ales pentru Cimitirul Vesel. Mi-a placut si sper sa mai am ocazia si sansa sa mai ajung in aceste locuri frumoase.
Dan Artim
Dan Artim2 ani în urmă
Un loc plin de aforisme populare... popas pentru a-ți desfăta ochii cu epitafuri pline de tâlc! La loc de cinste se află cele de pe crucea "bețivului" și a celui certat cu soacra. Unele sunt tragicomice, altele sunt chiar triste. Lecții de viață, concentrate în catrene adresate posterității. Biletul de intrare este 5 lei pentru adulți, 4 lei pentru copil sub 14 ani.
Anuta Nemes
Anuta Nemes2 ani în urmă
În Săpânța este localitatea cu cele mai frumoase abiceiuri din Maramureș, Cimitirul Vesel, Biserica din Peri și Centrul de Recuperare Ciuberele lui Solomon
Nicoleta Radu
Nicoleta Radu2 ani în urmă
Foarte frumos. Merită vizitat!
Dragoescu Roxana
Dragoescu Roxana4 ani în urmă
Vizitată în 2019 , sper sa fii terminat acum biserica, era la stadiu de restaurare pictura. Mesaje haioase, nu numai.cele din fata, cele mediatizate cat si cele din spate. Sper sa ramana tradiția si de acum incolo. Am vizitat-o de 3 ori. O voi vizita din nou cu prima ocazie cand vom mai trece.
Mircea Calancea
Mircea Calancea5 ani în urmă
Cimitir...cu taxă! 😂 Comercial tot și faptul că vezi niște cruci pictate și sculptate cu imaginea celui răposat nu face o mai mare minunăție din a da savoare locului. Merită văzut dar nu e cine știe ce. De jur împrejur tarabe și restaurante.... Preturi exagerate.....la aceleași produse pe care în Sighet la magazin de artizanat le găsești la jumătate.
Ionel Mart
Ionel Mart2 ani în urmă
Drumul e foarte rău până acolo, la întoarcere am folosit o rută ocolitoare pe la Borșa drumul fiind mult mai bun. Cimitirul este superb, plin de" viață ", plin de culori și plin de haz, nu aveți timp să citiți toate versurile de pe cruci, noi am folosit regula din 3 în 3. Mergeți și la muzeu. Merită.
Locații recomandate