/Bucuresti/Maseur

Centrul BioFocus

Calea Călărași nr.161, București 030614, România

Centrul BioFocus
Maseur
4.8
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4MF+59 București, România
+40 773 733 114
centrulbiofocus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–18
Vineri: 9–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Geta eftimie
Geta eftimie2 ani în urmă
Am avut ocazia și am interacționat cu specialiștii de la Biofocus, la Ștafeta munților-muntii Baiului, Predeal. Oameni minunați, profesioniști adevarati! Mulțumesc!
Tamas claudia
Tamas claudia4 ani în urmă
Recomand cu căldură Cursul de dermaroller facial. Efectele sunt vizibile după a doua ședință. Trainerul e omul potrivit la locul potrivit. Recomand CENTRUL BIOFOCUS!!!!
Lore Dana
Lore Dana4 ani în urmă
Recomand cu toata increderea aici gasiti iubire ,caldura sufleteasca ,profesionalism ,credinta si performanta la cel mai inalt nivel.
Catalina dinu
Catalina dinu5 ani în urmă
Dumnezeu are ajutoare!!!oamenii de la Biofocus!!! Aici gasesti cei mai buni terapeuti traineri ,cele mai frumoase suflete care nu numai ca te invata o noua meserie dar te ajuta sa vezi si sa apreciezi viata muuuuult mai frumos.Cu totii sunt speciali si ii multumesc divinitatii ca am ajuns la BIOFOCUS si am cunoscut cele mai frumoase suflete Cristi,Cami,Oana,Georgiana,Adriana,Nausica si toti ceilalti dar nu in ultimul rand sufletul minunat care m-a facut sa constientizez viata mult mai frumos decat o faceam... Raluca. TE IUBESC OM FRUMOS . va multumesc ca m-ati lasat sa va cunosc sa fiu cursanta centrului si sa vad atatea suflete frumoase.......si colegii....RECOMAND CENTRUL BIOFOCUS !!!!!
Maria Serban
Maria Serban7 ani în urmă
Recomand din toata inima.
Sunt studenta la BioFocus pentru a deveni tehnician maseur. In urma cu o luna am inceput primul modul, masajul somatic, si imi face mare placere sa vin la curs. Profesorii sunt foarte bine instruiti, deschisi, prietenosi si te invata mult mai multe decat simplul curs.
Daca sunteti in cautarea unei scoli de masaj, recomand sa mergeti la o lectie deschisa pentru a vedea stilul si spiritul in care se preda aici. Sunt super incantata de alegerea pe care am facut-o :) Multumesc!
Ciprian Olaru
Ciprian Olaru7 ani în urmă
La Biofocus am gasit o echipa dedicata, prietenoasa si profesionista. Cursurile de pana acum m-au ajutat enorm sa ma cunosc mai bine. Inca un examen la masajul terapeutic iar apoi voi fi tehnician cu diploma. Multumesc colegilor si Centrului pentru suportul necesar! Pe curand...:)
Super Sebastian
Super Sebastian7 ani în urmă
Centrul BioFocus este locul perfect pentru un masaj de relaxare, reflexoterapie si nu numai. Recomand cu caldura!
Luana Sandache
Luana Sandache7 ani în urmă
A doua mea casa:D Un.loc de suflet, oaza de echilibru si relaxare
Locații recomandate