/Bucuresti/Maseur

Chiropractician Guţă Teodor

Strada Stelea Spătarul 27, București 030167, România

Chiropractician Guţă Teodor
Maseur
4.2
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4J4+MW București, România
+40 786 737 682
chiropractica-osteopatie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Andrei Nicolau
Andrei Nicolau2 ani în urmă
Recomand cu incredere
Orban Madalina
Orban Madalina2 ani în urmă
Dupa vizita la domnul chiropractician durerea pe care o aveam la umăr a disparut. Articulatia umarului a redevenit mobila. Recomand cu mare incredere !
Nicoleta ionescu
Nicoleta ionescu2 ani în urmă
Un profesionist de excepție recomand cu mare încredere! Acum 3 ani a făcut minuni cu soțul meu care nu mai putea merge, și acum a făcut minuni cu mine. Pe lingă tehnicile folosite îți recomanda și ce sa faci astfel incit sa ai un stil de viata sănătos. Tot respectul și admirația! Sunteți deosebit și ca om și ca profesionist!
Alexandru Cristea
Alexandru Cristea4 ani în urmă
NU RECOMAND ABSOLUT DELOC!! ... Evitati pe cat posibil sa mergeti aici. Omul nu are aproape deloc cunostiinte despre ce inseamna toate terapiile afisate la el pe site. E un antrenor de karate si nimic mai mult. Am platit 300 de lei pe o sedinta care a fost mai mult o tortura a ceea ce a vrut sa insemne reflexoterapie si chiropraxie, in conditiile in care eu m-am dus pur si simplu pentru a imi indrepta spatele si corecta putin postura.
Cornel Cornel
Cornel Cornel4 ani în urmă
RECOMAND CU TOATĂ ÎNCREDEREA. OMUL E TARE PE MESERIA CARE O ARE.
Guță Teodor Teo
Guță Teodor Teo5 ani în urmă
Super profi
Virgil Ciuca
Virgil Ciuca2 ani în urmă
O tehnica aparte. Cu un masaj dureros pe alocuri, probabil necesar. In orice caz terapeutul te avertizeaza si se asigura ca esti in regula. Partea de chiropractica este foarte buna, pe mine m-a trosnit sanatos si parca sunt mai usor. Teo ofera sfaturi pentru postura si exercitii terapeutice. Mergeti cu incredere!
Karim bousbaine
Karim bousbaine2 ani în urmă
(Tradus de Google) !!!STAI DEPARTE!!!!!

Tipul ăsta este o înșelătorie. A venit la mine pentru o durere de spate, practic mi-a rupt ligamentul genunchiului drept, pentru o durere de spate !!!!!!!. Și spune că genunchiul meu era deja rănit. Fac toate procesele necesare pentru malpraxis și către ANAF, deoarece acest tip nu dă factură și nu are informații despre afacerea sa pe site-ul său.

!!!!STAI DEPARTE!!!!!

(Original)
!!!STAY AWAY!!!!!

This guy is a scam. He came to my place for a back pain, he basically torn off my right knee ligament , for a back pain!!!!!!!. And says that my knee was already injured. I m doing all the necessary processes for malpraxis and to ANAF as this guy don't give invoice and no info about his business on his website.

!!!!STAY AWAY!!!!!
Locații recomandate