/Bucuresti/Maseur

Centrul Shakti

Strada Părintele Stăniloaie 7, București 023959, România

Centrul Shakti
Maseur
4.7
218 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4P5+3X București, România
+40 755 069 569
centrulshakti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian manolescu
Cristian manolescu2 ani în urmă
Cred ca fost bine,Şefa a zis ok.
Maria stefanita
Maria stefanita2 ani în urmă
Mi se pare total deplasat sa fie deschis noul centru in conditiile in care lucrarile de renovare ale casei sunt departe de a fi terminate si tot spatiul e de fapt un mare santier, plin de moloz. Nici nu vreau sa intru in detalii, dar not cool.
Valentin Dinu
Valentin Dinu2 ani în urmă
Later edit după răspunsul proprietarului:
Bună ziua. Dacă numele meu nu apare în baza de date nu înseamnă că nu v-am trecut pragul și nu am beneficiat de serviciile oferite. Din contră, siteul mi se pare foarte bine făcut, promițând servicii profesionale.
Reviewul dat de mine rezultă din urma experienței trăite pe 4 septembrie, ziua în care logodnica mea mi-a făcut o surpriză alegând un pachet de masaj pentru cuplu. Când a făcut rezervarea telefonic, i s-a spus că masajul amândurora va fi realizat în aceeași cameră, astfel încât să ne putem bucura de el ca o experiență comună, iar aniversarea să fie de neuitat.
Scopul review-urilor este acela de împărtăși părerea personală în urma unei experiențe TRĂITE și de a ghida astfel alte persoane în a face o alegere. Desigur, alegerea rămâne doar a lor, iar experiențele pot să difere. Experiența mea și a iubitei nu a fost una plăcută și tocmai de aceea am dorit să o împărtășim.
Revenind la pachetul de masaj pentru cupluri, atât eu, cât și ea, am fost luați pe nepregătite când ne-au anunțat maseurii că trebuie să mergem in camere diferite, mai ales că ea știa altă informație de la cea la care făcuse programarea. Dacă acest lucru ar fi fost anunțat de dinainte, iubita mea nici nu mai facea rezervarea cu plată în avans și ar fi ales serviciile altui centru. Dacă acest aspect ar fi fost întocmai cum i s-a zis, poate aș fi trecut cu vederea faptul că după masaj am plecat la fel cum am venit, cu musculatura spatelui la fel de încordată. Cu toate că masajul Art Reum promitea axarea pe musculatura spatelui, vă spun sincer, în calitate de persoană care a mai fost la masaj și totodată de terapeut maseur, că masajul de care am avut parte a fost foarte soft, făcut superficial cu antebrațele. Prin urmare, nici prețul destul de măricel al pachetului nu a reflectat calitatea serviciilor oferite. In plus, modul neprofesionist de a comunica cu clienții în timpul ședinței de masaj și în afara ei lasă de dorit.
Experiența per total ar fi putut să fie chiar frumoasă dacă nu ar fi existat atâtea minusuri, îndeosebi pe partea administrativă.
Așadar, reviewul și stelele date reflectă întocmai experiența masajului meu (fiindcă prietenei mele i-a plăcut masajul) și cea a neanunțării în prealabil a faptului că vom fi în camere diferite deși era pachet de masaj de 2h pentru cuplu. Chiar și pe site scrie că pachetul ales este un pachet complet. Pentru acesta a optat iubita mea, confirmându-i-se telefonic că masajele vor avea loc în aceeași încăpere (cum nu a fost cazul, de fapt): RITUALUL ART REUM 120′ + RITUALUL BALINEZ ” FLOAREA DE IASOMIE” 120′.
Ca urmare a acestei experiențe, cred că fiecare dintre noi, atât noi, cât și voi, ar trebui să învățăm ceva. Zi bună!
Sorina Spinean
Sorina Spinean2 ani în urmă
Am fost la centru la recomandarea unei prietene, în speranța că îi voi face logodnicului meu o surpriză de aniversarea relației. El fiind terapeut masseur, mi s-a părut potrivit să îi ofer aceeași delectare și relaxare fizică precum le oferă și el altor persoane. Mai ales că avea nevoie de multă vreme. Eram foarte entuziasmată de ideea de a beneficia de un masaj de cuplu, astfel încât am dat și mail și am și sunat la centru pentru a mă asigura că pachetul ales de masaje ne va permite să stăm în aceeași cameră în timpul ședinței de masaj. Mi-a fost confirmată informația la telefon, așa că m-am liniștit și am așteptat cu nerăbdare ziua masajului.
In ziua cu pricina, am ajuns la centru și am avut și eu parte de o surpriză, dar mai puțin plăcută, deoarece maseurii ne-au anunțat că trebuie să ne despărțim, că vom beneficia de ședințele de 2h de masaj in camere diferite, întrucât unul dintre maseuri era bărbat și celălalt femeie (pentru el și respectiv pentru mine). Am fost oricum surprinsă de faptul că iubitul meu era șocat de surpriza pe care i-am pregătit-o și în plus față de ea, a trebuit să gestionez și șocul de apoi, de a fi despărțiți când ar fi trebuit să fim împreună.
Una peste alta, masajul meu, ritualul balinez cu floare de iasomie, a decurs foarte plăcut, am fost încântată de el și am reușit să mă relaxez într-un final. Mă așteptam ca și iubitul meu să fie foarte mulțumit și relaxat la finalul masajului, însă șocul de la început nu ii trecuse și nici masajul nu a fost cum ne închipuiam. Ședința lui de masaj din pachetul de cuplu avea în vedere problemele spatelui, așadar focusul trebuia să fie pe spate. Tocmai de aceea am și ales pachetul cu acea ședință inclusă.
Din cauza tuturor acestor factori cumulați, am rămas cu regret că aniversarea noastră nu a decurs nici măcar pe jumătate cum voiam.
Raluca Ghentulescu
Raluca Ghentulescu2 ani în urmă
Nu am avut ocazia sa le folosesc serviciile, pt ca, desi aveam un voucher care a expirat in timpul pandemiei, nu mi s-a permis sa-l reportez in acest an. Adica s-au putut reprograma olimpiade, campionate de fotbal, bilete de avion, etc, dar nu si voucherele de la Shakti. Dupa 2 telefoane la care mi s-a spus ca nu mai pot folosi voucherul expirat, imi spun ca trebuia sa mai astept. Ce sa mai astept, al 3 lea raspuns negativ sau ce? Si mai au si comentarii obraznice si acuzatoare, facandu-ma mincinoasa si iresponsabila, pt ca mi-am permis sa nu merg la coafor intre valurile pandemiei. Frumos comportament fata de clienti! Mult succes in afacere!
Stefi Catană
Stefi Catană2 ani în urmă
Un super centru spa! Atmosferă perfectă pentru relaxare, într-un loc superb. Servicii excelente oferite, cu o atitudine impecabilă, de Raluca Goga, manichiura- pedichiura
Norica Mitran
Norica Mitran2 ani în urmă
Salonul arata f bine, curat, atmosfera foarte placuta dar atitudinea personalului m a dezamagit. Am intarziat 10 min la programare iar fata de la masaj a mentionat inca de la intrare, pe un ton nu foarte placut, ca imi va lua cele 10 min din timpul masajului. Ok, greseala mea. Plus ca masajul a lasat de dorit. A fost practic o mangaiere cu ulei.lipsa de profesionalism. Preturile mari nu sunt in concordanta cu serviciile oferite de unele maseuze si ma refer la Andreea. Pacat, este un loc asa dragut dar serviciile m au dezamagit. A fost cel mai slab masaj.
Felicia Georgescu
Felicia Georgescu2 ani în urmă
Comunicare neprofesionista cu clientii. Conteaza numai ceea ce este in beneficiul salonului, nu grija sau atentia pentru oameni.

Edit dupa "Raspunsul proprietarului":
Daca cel de mai jos este un mail pe care o firma respectabila il trimite unui om care a beneficiat de serviciile sale timp de doi ani...

"Buna ziua!

Pentru ca intervalul de seara este cel mai cerut si momentul in care pot veni majoritatea oamenilor, il rezervam mai mult pentru masaj sau tratamente faciale. Daca nu puteti sa veniti pana la ora 18:00, va vom oferi 30 minute la 20:30. La 19:00 sau 20:00 nu se va putea de acum inainte. Foarte curand vom schimba serviciile, adica se va face ca un member club in care se va achita un minimum de 200 de lei ce se va cheltui intr-o luna, altfel nu putem rezerva o ora dintr-o camera cu 2 paturi de 40 mp la cea mai ceruta ora de catre clienti pentru un bon de 35 de lei pentru ca nu poate functiona spatiul.

O zi buna!"

... atunci eu nu inteleg ce inseamna sa comunici astfel incat sa dai dovada de grija pentru oameni si atentie la limbajul folosit.
Locații recomandate