/Bucuresti/Maseur

CASA JAD

Strada Silvestru 27, București 020734, România

CASA JAD
Maseur
5
72 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4R7+QJ București, România
+40 729 906 148
casajad.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Gabriela Stafe
Andreea Gabriela Stafe2 ani în urmă
Experienta mea la Casa Jad a fost deosebita. Primisem de la o prietena 2 cupoane 'Invitatie la rasfat - cadou' pentru ca ea nu mai putea sa ajunga si mi-am facut programare. Nu aveam mari asteptari pentru ca nu prea cred eu in pietricele si nisip (sa fiu sincera, cred doar in diamante :D ). Am ajuns acolo si personalul a fost foarte atent cu mine si prietena pe care o invitasem cu mine. Mai intai ne-au facut o analiza a problemelor de sanatate pe care le avem si o introducere in universul Casei Jad, ceea ce am apreciat. Beneficiam de o sedinta de relaxare pe saltea cu pietre jad si apoi de o sedinta de masaj automatizat (patul de masaj). Sedinta de relaxare pe saltea a fost placuta, se emana o caldura destul de mare prin saltea ceea ce pentru mine a creat o stare foarte mare de confort, am simtit cum corpul meu se dilata. Apoi am beneficiat de sedinta de masaj automatizat care m-a surprins cel mai mult. Pietrele/rotitele se plimba de-a lungul corpului, de la calcai pana la cap, maseaza intens muschii coloanei, iti inalta coloana si apoi ti-o scufunda oferind o senzatie foarte placuta. Pentru persoanele cu probleme ale coloanei, este un masaj terapeutic foarte bun. In seara respectiva, n-am mai simtit nicio vertebra trasnind ceea ce m-a incantat, masajul a fost eficient. Mi-a placut foarte mult senzatia oferita de intinderea coloanei prin acele inaltari ale ei. Nu pot sa spun nimic despre efectul pietrelor, dar sedintele de relaxare si de masaj au fost peste asteptari mele. Recomand si intentionez sa revin.
Oana
Oana2 ani în urmă
Am avut o experienta incantatoare la Casa Jad! Atmosfera este calda si primitoare de la primul pas. Personalul este foarte implicat si dornic sa te ajute cu toate problemele. Desi am mers pentru relaxare, am simtit beneficiile terapeutice atat fizic cat si psihic. Vom reveni cu drag si vom recomanda si celor dragi!
Gabriel Toader
Gabriel Toader2 ani în urmă
Salteaua cu pietre de Jad este geniala; atat de relaxanta incat adorm in cateva clipe de cand ma intind.
Patul cu role de jad ajuta foarte multe daca exista probleme de spate. Sotia mea a scapat de dureri mari, capatate din cauza muncii de birou.
Recomand.
Nicole Burlacu
Nicole Burlacu3 ani în urmă
Este un loc minunat!
Personalul este extraordinar, domnisoara Irina este foarte bine pregatita, este un terapeut de exceptie!
Eu am fost acolo pentru rasfat si am facut o sesiune de termoterapie geniala! Prima data am stat intinsa pe o saltea cu 1000 pietre de jad care, zic ei, e foarte benefica pentru relaxare, detensionare musculara, atacuri de panica, anxietate. Oxigeneaza foarte puternic.
Apoi am trecut pe un pat de masaj cu role de jad incalzite, care pastreaza in permanenta caldura la spate. Rolele de masaj se plimbau sus-jos si faceau masaj. Practic nu m-a atins nimeni, nu a trebuit sa imi schimb hainele... Pur si simplu am stat intinsa iar patul a facut tot masajul. A fost relaxant si confortabil.
Si extra, mi-au pus si o masca din pietre de jad super buna pentru rinita. Oricum, fata mea era super luminoasa dupa sesiunea de masaj.
Ce sa mai zic, am primit si apa alcalina hidrogenata... E foarte misto!
Iar jadul lor cica e unul certificat, un tip de jad rar, imperial.
Si am vazut ca erau foarte multe testimoniale ale oamenilor care si-au revenit dupa AVC-uri sau li s-a remediat scolioza.

E foarte misto, merita incercat! Recomand 100%!
Alina Tigau
Alina Tigau2 ani în urmă
O experienta de nota 10 de la intrarea in acest spatiu minunat de relaxare si terapie si pana la plecare. Personal placut, empatic, dornic sa iti cunoasca problemele si sa iti ofere solutii pentru ele, care stie sa explice clar si concis ce fel se va desfasura sedinta ta de masaj. Salteaua cu pietre calde de jad a fost placuta si caldura ei deosebit de relaxanta. Dar nimic nu se compara cu patul de masaj care parca iti "ghiceste" punctele dureroase si le maseaza cu maiestrie. Cu siguranta voi reveni! Multumesc, Casa Jad!❤
Alex Radacina
Alex Radacina2 ani în urmă
Am avut parte de o experiență încântătoare pe care am recomandat-o cu drag și prietenilor mei. Noi am mers pentru relaxare, deși resimțeam ușoare dureri de spate adunate de-a lungul timpului și trebuie să recunosc ca am plecat cu totul alți oameni. Mi s-a părut foarte interesant faptul că senzația muschilor relaxați a persistat pentru câteva zile bune și probabil și acum, după 2 săptămâni, dacă ar fi să compar cu cum îmi simțeam corpul înainte să îi vizitez, mă simt mai destins muscular.
Trebuie să adaug că le-aș acorda puncte bonus pentru ambient, care complementează excelent toată experiența.
Este de apreciat ce fac acești oameni și trebuie încercat cel puțin odată. Vă mulțumim.
Maria Tigau
Maria Tigau2 ani în urmă
O experienta unica in cadrul careia se imbina armonios relaxarea si efectele terapeutice ale pietrelor de Jad! Cu siguranta rezultatele nu vor intarzia sa apara si, de asemenea, voi reveni cu placere. Atmosfera extraordinar de relaxanta, personal nemaipomenit de amabil si prietenos.
Aura Dontu
Aura Dontu2 ani în urmă
A fost o experienta inedita. M-am dus la invitatia unei prietene pentru relaxare si am descoperit pe langa acest lucru, un ambient placut, o persoana de la care am aflat multe lucruri legate de sanatate care mi-au dat de gandit. Am discutat despre durerile mele de spate si am descoperit o solutie foarte la indemana. Recomand cu incredere!
Locații recomandate