/Bucuresti/Maseur

Scoala de Masaj Perfect Euforic

Strada Pitar Moș 3, București 030167, România

Scoala de Masaj Perfect Euforic
Maseur
5
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4R2+F6 București, România
+40 722 877 454
scoalamasaj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela Berbece
Daniela Berbece2 ani în urmă
Am urmatat cursul de tehnician maseur in cadrul scolii Perfect Euforic Masaj. Am avut o indrumare profesionista si materiale teoretice foarte bine structurate. Practica insa m-a incantat cel mai mult, s-a pus accent pe fiecare manevra, ce implica si ce efect are asupra persoanei masate. Ma bucur ca acum ofer masaj si notiunile acumulate imi sunt de un real folos. Recomand acest curs, este organizat cu drag de oameni, de oameni frumosi, profesionisti. Succes!
Denisa denyss
Denisa denyss2 ani în urmă
Am urmat aceste cursuri, trainer-ul a fost de nota 2000. Dacă îți place aceasta meserie, aceasta școală este capabila sa te învețe lucruri cu adevărat folositoare. Orele sunt interactive, materialele de studiu sunt pe înțelesul tuturor, mediul de desfășurare a cursurilor este foarte plăcut. Asa ca, dacă vrei sa fi lăudat ca ai mâini magice, asa cum sunt eu apreciata de către toți cei ce apelează la serviciile mele de masaj, urmează aceste cursuri! Masajul tău va fi diferit și foarte apreciat.
Baltei Catalin
Baltei Catalin2 ani în urmă
O scoala perfecta pentru orice adult. Se invata masaj de calitate, locatia este accesibila si bine organizata. Insa cel mai important a fost trainerul nostru Mara Calin careia tin sa i multumesc inca odata pentru rabdare si profesionalism. Recomand tuturor
Sorina b
Sorina b2 ani în urmă
Mi-a plăcut mult modul de predare a profesorului de masaj, cum îmbină partea practica cu cea teoretica. De asemenea mediul e plăcut și intim și apărea o bucurie de fiecare data când mergeam la curs. Mulțumesc!
Nicole Newman
Nicole Newman4 ani în urmă
Cursuri profesionale de masaj. Profesorul nostru foarte serios, lectii amanuntite si cu tot felul de planse. Mi-a placut mult si ca a fost foarte multa practica asa ca am putut invata masaj foarte bine. Cleintii mei sunt foarte multumiti. Dureaza cateva luni dar ma gandesc acum ca daca l-as fi facut pe rapid nu mi s-ar fi fixat atat de bine toate tehnicile.
Constantin constantin
Constantin constantin2 ani în urmă
Am urmat cursul de tehnician maseur in cadrul acestei scoli. Am întâlnit o echipa profesionista de formatori dedicați în totalitate pregătirii noilor cursanți. Am absolvit acest curs și am învățat lucruri noi și foarte interesante. Cursul este extrem de elaborat cu multe noțiuni teoretice, practic ABC anatomiei, este un punct de plecare în meseria de maseur. Sugerez cu căldură și altor persoane interesate sa urmeze cursurile acestei scoli de masaj. Felicitări și mult succes în continuare.
Aditosalmighty
Aditosalmighty2 ani în urmă
Am urmat cursurile acestei scoli de masaj din Bucuresti. Au fost 6 luni in care am invatat despre masajul somatic, masajul reflexogen, masajul terapeutic si masajul de drenaj limfatic. Acum, ca totul s-a terminat si am absolvit, cu diploma de tehnician maseur in buzunar, ma gandesc cu drag si dor la instructoarea noastra Mara Calin care ne-a invatat tainele acestei meserii, la glumele colegului nostru doctor, la intalnirile unde invatam temeinic si ne minunam de fiecare data cand doamna Mara ne dadacea cu rabdare. "Timp incotro mergi...luni de masaj , emotii la reflexo, scumpii timpi de masaj, la drenaj dai de greu..."
Monica Vrabiuta
Monica Vrabiuta2 ani în urmă
Sunt Recunoscătoare pentru tot ce am învățat la cursul de masaj.
În timpul cursului de terapie prin masaj am primit cunoștințe de anatomie, de mecanica, de etică, am primit informații pe toate planurile, inclusiv cel energetic, spiritual.
Am simțit libertatea de a fi cine sunt, am simțit ca pot pune orice fel de întrebări atât în timpul cursului, cât și în afara lui.
M-am simțit susținută sa ma dezvolt ca terapeut maseur și am iubit mai mult aceasta Vocație.
Ii mulțumesc Marei Călin pentru tot ce a împărtășit cu noi și pentru firea ei zglobie 💚.
Am simțit experienta oamenilor din echipa cu care am fost la curs și sunt Recunoscătoare pentru fiecare om care m-a atins sufletește într-un fel sau altul în aceasta experienta terapeutica.
De la fiecare dintre voi am învățat câte ceva. Sunt Recunoscătoare ca ni s-au întâlnit căile.
Mulțumesc mult!
Locații recomandate