/Bucuresti/Maseur

THAIco SPA

Intrarea Sevastopol 1, București 010993, România

THAIco SPA
Maseur
4.7
243 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3XM+GC București, România
+40 729 842 426
thaicospa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–21
Scrie o recenzie
Cutaru Lorena
Cutaru Lorena2 ani în urmă
Nu e nevoie sa mai scriu nimic, tot personalul este profesionist pana la cel mai mic detaliu.

O ora de masaj aici e ca o calatorie in Asia. Sublim ❤️
Leo D
Leo D2 ani în urmă
Masajul a fost făcut mecanic si foarte rapid pe grupele de mușchi mari, urmand cu o mangaiere a scalpului de 30 de minute. Maseuza a incercat sa "pacaleasca" prin trecerea in revista a masajului deep tissue. Centrul este curat, primirea f ok.
Alexandru ioan Salageanu
Alexandru ioan Salageanu2 ani în urmă
Am beneficiat de doua vouchere de cuplu in valoare de 2200 lei si am fost tratati ca si cum am fi venit la cersit, doamnele care faceau masaj te luau pe repede inainte numai sa scape cat mai repede, in prima zi la receptie doamna care era de tura a fost total scarbita ca am venit si noi intr-un final sa beneficiem de vouchere si brusc masajul la 4 maini a devenit o problema, codul de validare a fost cu probleme ne a pus sa ne schimbam la vestiar si am mers dezbracati prin cladire ( nu in camera cum este normal), a doua zi la receptie doamna a fost amabila si nu au mai fost probleme cu masajul la 4 maini, dar planuiesem sa cheltuim celalalt voucher de 1100 lei (avand in vedere ca la prima sedinta am facut doar un masaj simplu), ca si cum nu ar fi fost de ajuns dupa cele doua masaje ne am umplut de cosuri pe piele si eu si prietena mea. Sampania de care trebuia sa beneficiem a fost una ieftina si bomboanele cu ciocolata doar doua rafaello si 2 merci. Pe scurt bani aruncati la gunoi, sunt locuri mult mai misto in bucuresti si mult mai ieftine. Nu recomand!!
Ps: Doamnele care fac masaj fac legea pe acolo !
Dana M
Dana M2 ani în urmă
Am fost in urma cu o luna la masaj si dupa ce s-a terminat am constatat ca verigheta pe care o lasasem in locul in care ma schimbasem disparuse. Doamnele de acolo au aratat interes 0 pentru a cauta verigheta, mai mult decat atat, au sugerat ca poate nici nu o aveam la mana cand am venit. Le-am zis sa se uite pe camere si sa revina la mine cu un status al cautatilor insa nu m-a mai cautat nimeni cu nici un raspuns. Nu am cerut despagubiri, nu am ininuat ca mi-ar fi furat-o cineva, insa aveam pretentia sa se arate interes pentru a o cauta. Nici macar nu era o bijuterie scumpa insa bineinteles ca avea insemnatate pt mine. Customer sevice 0 pentru un spa cu preturi mari si care se vrea a fi in top. NU recomand!
Diana PHILIP
Diana PHILIP2 ani în urmă
Pentru un rasfat in mijlocul unui oras urban ThaiCo spa este un loc potrivit tuturor. Pachetul nostru preferat, este pachetul luna de miere, dar recomandam si masajul pentru cupluri/indivudual.
Pentru fiecare pachet ales, primirea si intreaga experienta se ridica la standarde excepționale.
Veti gasi o sala de asteptare relaxanta, unde puteti savura un ceai de ghimbir, pana va pregatiti sa mergeti la masajul dorit.

Maseuzele foarte respectuase, vorbesc majoritar engleza. Masajul in sine este extraordinar, fiind si motivul pentru care am ales sa ne întoarcem cu drag de fiecare data.

Asteptam cu interes si noua locatie 🥰🙏
Ioana Grigore
Ioana Grigore2 ani în urmă
Cel mai plăcut loc în care poți face masaj în București. Întotdeauna ești tratat cu atenție și discreție încă de la recepție. Am încercat aproape toate masajele și terapiile pe care centru le are. Toate minunate, mereu făcute de maini magice cu fete zâmbitoare. Cea mai simpatica și calda și atenta este, după cum simt eu, Ana(Bali). Mulțumesc, Ana, pentru răsfățul de astăzi. Abia aștept sa ne revedem!
Oana Mariuca Petrescu
Oana Mariuca Petrescu2 ani în urmă
O experienta minunata, multumiri echipei si d-nei Tari, doamna din Bali, tanara, foarte atenta la nevoile tale (personal am probleme cu mainile și a lucrat de asemenea maniera sa nu deranjeze) si profesionista. Sesiunea se termina cu ceva minute bune de relaxare la zona de relaxare unde din partea casei ești servit cu apa și un ceai/o cafea ce ai vrea. Merita toți banii!! Revin cu siguranță! Au locuri de pus lucrurile sub cod.
Mihaela Panaitescu
Mihaela Panaitescu2 ani în urmă
A fost o experienta de vis, nu ma asteptam la ceva anume dar ce ati oferit a fost calitate superiara si standarde inalte. Am fost in destule saloane de masaj ca sa am o idee de ce intampla acolo asa ca dupa experienta Thaico voi sunteti etalonul meu.
Locații recomandate