/Bucuresti/Maseur

Line Body Care

Calea Serban Voda 22-24, corp 2D, Etaj 2, Bucharest 030167, România

Line Body Care
Maseur
4.6
55 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4F2+RW București, România
+40 746 112 266
linebodycare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriela Cara
Gabriela Cara4 ani în urmă
Sunt foarte multumita. Dupa 10 sedinte de LPG si 10 de masaj am scazut 3 cm pe coapse, 4 cm abdomen si 5 in zona dorsala! In plus, personalul este foarte amabil. Am mai incercat in trecut la alte saloane, insa dupa aproximativ a 6 a sedinta, cele care se ocupau de mine incepeau sa-si deserte sufletul despre nemultumirile cu sotii, soacrele, etc, incat nici timp de masaj nu mai aveau, fiind nevoite sa gesticuleze in timp ce vorbeau. Aici, insa, sunt discutii de bun simt, iar fetele stiu ca, pe langa dorinta de a-si modela corpul frumos, clientele vin si pentru a se relaxa dupa o zi incarcata la birou si le respecta linistea. Recomand din toata inima!
Andreea Arseni
Andreea Arseni4 ani în urmă
Locație foarte bună ! Iar pachetele de remodelare au prețuri bune comparativ cu alte locuri. Si bineinteles,personalul este foarte amabil.
Florina Petre
Florina Petre4 ani în urmă
Am achiziționat un abonament la reducere cu sedinte de lipolaser.locatia este foarte curata si are un ambient foarte relaxant.
Deja am trecut la al doilea abonament
Jessica _
Jessica _5 ani în urmă
Ambianta placuta si profesionalism! Fie ca vrei sa te relaxezi cu un masaj, sa slabesti in cm
sau sa elimini celulita aici gasesti aparatura performanta cu un personal amabil atent la nevoile d-voastre. Recomand cu incredere!
Dani Daniel
Dani Daniel6 ani în urmă
Va recomand cu drag! Ofera solutii complete care pun la dispozitia clientului un maxim de beneficii, sunt atenti la detalii cand vine vorba de grijile si nevoile clientilor, sunt o echipa specializata gata sa va indrume si sa va personalizeze tratamentele in functie de nevoile fiecaruia. Ambient cald si primitor!
Ana Tanase
Ana Tanase6 ani în urmă
Un loc unde se lucreaza cu profesionalism. Recomand epilarea definitiva, se poate face si pe piele bronzata am vazut rezultatele dupa prima sedinta!
Daniela bors
Daniela bors2 ani în urmă
Dupa prima sedinta am iesit vânătă din cauza ca, una din doamne nu stie sa faca masaj anticelulitic, dupa a doua sedinta am ieşit cu arsuri pe fața( din neglijenta lor, m-au atins cu crema anticelulitica pe langa ochi,frunte)la a 3 sendinta au uitat sa mai ma scoata de la impachetare...restul sendintelor au fost mai ok comparativ cu primele...dar deloc relaxante dat fiind ca doamna care masa(parea ca stie ce face spre deosebire de prima) vorbea continuu.Concluzie,as fii vrut sa mai fac sedinte, dar dupa toate astea..nu stiam cum sa o termin mai repede pe ultima.
Alexandra Roxana Moroianu
Alexandra Roxana Moroianu2 ani în urmă
Recomand, foarte multumita
Locații recomandate