/Bucuresti/Maseur

PROFESSIONAL KLINIC - AKH MEDICAL

Strada Agricultori 115, București 030341, România

PROFESSIONAL KLINIC - AKH MEDICAL
Maseur
3.8
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4JM+94 București, România
+40 31 425 0805
professionalklinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Liliana Vasile
Liliana Vasile2 ani în urmă
Foarte mulțumită de doamna doctor Mocanu, mi-a prescris un tratament foarte bun pentru o hernie hiatala
Ovidiu nasca
Ovidiu nasca2 ani în urmă
Suntem înscriși la Dl Dr. Cazaceanu Mircea de câțiva ani. Eu și soția suntem foarte mulțumiți de modul în care suntem tratați. Reușim de fiecare dată să ne planificăm pentru analize. NICIODATĂ nu ni s-a spus că nu au fonduri. Mereu au fost amabili și drăguți. E foarte curat și îngrijit la ei.
Dl doctor e foarte cumsecade. Își dă tot interesul pentru pacient. Nu se grăbește și nu te grăbește. Își rezervă suficient timp pentru a comunica și a-ți explica în termeni simpli problemele pe care le ai și cum pot fi rezolvate. Răspunde cu amabilitate la toate întrebările. E un doctor care face exact ce trebuie, adică ajută pacienții. Îl recomandăm cu toată încrederea.
Felicitări sincere !!!
Vlad Tepelea
Vlad Tepelea2 ani în urmă
Mergem de cativa ani la acest cabinet, eu si sotia mea. Dl. Dr. Mircea-Bogdan Cazaceanu este medicul nostru de familie. Experienta pe care o avem este necrezut de buna.
Domnul doctor este de o extrema punctualitate, nu cred ca am asteptat in toti acesti ani in total mai mult de 15 minute. Totul este perfect organizat, nu e imbulzeala, inghesuiala, nu sta nimeni in picioare.
Domnul doctor este un medic foarte competent si empatic fata de absolut toti pacientii.
Nu mai spun ca am comunicat frecvent prin email, fie pentru a solicita o programare sau o reteta compensata, fie pentru a trimite rezultatul unei analize de la un medic specialist, fie pentru a cere un sfat pentru o problema medicala urgenta. Azi de exemplu am trimis un rezultatul unor analize si am primit raspuns de la domnul doctor in mai putin de 1 ora.
Toate fisele de pacient se stocheaza in calculator, domnul doctor stie exact ce analize ai facut, ce probleme de sanatate ai, ce ti s-a prescris si are imediat o imagine completa a starii de sanatate.
Evident, aceasta presupune ca si pacientul sa trimita regulat la cabinet toate analizele sau rezultatele consulturilor efectuate la terte cabinete.
Sotia mea si cu mine suntem foarte multumiti si ne consideram foarte norocosi ca putem merge la acest cabinet.
Larry Jo Silver
Larry Jo Silver2 ani în urmă
Am avut nevoie de o consultatie la neurologie in data de 22.07.2021.Am fost consultat de domnul doctor FLORIN TISCHLER pentru care nu pot decat sa garantez pentru profesionalismul si omenia de care a dat dovada.Despre celelalte servicii pe care le ofera aceasta clinica micuta de apartament nu pot sa vorbesc deoarece nu am avut nevoie pana acum.Asa cum scriu de obicei voi incerca sa fiu obiectiv.
Plusuri;
Locatie relativ usor de ajuns
Sa respectat ora programarii,am intrat chiar cu 10 minute mai devreme
Curatenie
Au acceptat rapid si fara programari peste o luna sau mai tarziu consultatia in baza biletului de trimitere de la medicul de famile.Azi am sunat si maine am fost programat.
Minusuri;
deocamdata nu am

Recomand.
Marian Marin
Marian Marin2 ani în urmă
Am fost la doamna doctor Mocanu Mihaela , sunt foarte multumit de prestatia dansei si a intregii echipe. Am beneficiat de consult si analize , totul gratuit. Va recomand aceasta clinica cu toata increderea.
Mihaela Chiriac
Mihaela Chiriac2 ani în urmă
Nu mergeti la Mocanu, la gastroenterologie. Fratele meu, care a slabit 14 kg avea bilet de trimitere pentru consult de specialitate si nici macar nu l-a examinat fizic, ce sa mai zic de ecografie sau analize.
Specific ca i-a dat tratament fara sa aiba un diagnostic.., 5minute a durat toata consultatia.
A tinut cont sa semneze imediat biletul de trimitere.
Cine profeseaza doar pentru a lua banii si nu acorda interes de fapt si de drept pacientului, nu ar trebui sa mai profeseze.
Elena Ozac
Elena Ozac2 ani în urmă
Doamna Dr. Lungu nu ar trebui sa mai profeseze, nu își da interesul pentru pacienți, dansa nu știe sa recomande tratament corespunzător afecțiunilor pe care le are pacientul. În urma unei candide pe care doamna Lungu nu a putut-o trata pentru ca în viziunea dânsei nu aveam nimic, am ajuns sa am probleme mult mai grave. Va sfătuiesc din toată inima sa va duceți în alta parte.Sunt înscrisă la medicul de familie la aceeași clinica, dar Doamna Dr. este o femeie excepțională.
Carmen Filip
Carmen Filip2 ani în urmă
Doamna dr. Lungu lipsa de profesionalism. Am fost la un consult și mi-a spus ca nu am nimic deși aveam probleme mai grave. Nu recomand. Nu te lasă nici sa vorbești, te grăbește. În plus, ca pe site aveau un preț și acolo mi-au cerut mai mult. Fetelor, căutați-va un medic bun pentru o diagnosticare corectata!
Locații recomandate