/Bucuresti/Maseur

SLIM CONCEPT

Șoseaua Nicolae Titulescu 1, București 011131, România

SLIM CONCEPT
Maseur
4.9
69 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32M+P8 București, România
+40 21 310 5973
slimconcept.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
AURA NECSAT
AURA NECSAT2 ani în urmă
Apelez cu incredere la serviciile acestui salon/cabinet de un an de zile avand abonament la Dl Catalin si profitand si de cate ori pot la serviciile de cosmetica.
Motive pentru care sunt multumita: punctualitate, respect, adaptabilitate, rezultate, raport calitate pret, gama de servicii, echipa, amabilitate.
Inca un plus il reprezinta curatenia si poziționarea salonului in centrul orasului.
Recomand.
Maria Ilie
Maria Ilie2 ani în urmă
Am fost la acest salon in luna mai, insa de abia acum mi am facut curaj sa scriu despre ce mi s a intamplat… Am primit un voucher pentru un masaj de relaxare pe care am zis sa il si utilizez. Am sunat, mi am facut programare cu un domn (nu ii mai stiu numele). Toate bune si frumoase, cu o zi inainte mi a scris pe whatsapp pt confirmare. In ziua cea mare, am ajuns acolo, domnul s a apucat de treaba si dintr o data imi spune: De cand aveti poza de profil la whatsapp? E veche, nu? Eu… perplexa… i am confirmat ca e de anul trecut. Ce a spus el: Da, v am intrebat pentru ca v ati ingrasat mult de atunci. Cand v am vazut am crezut ca nu e aceeasi persoana. Am ramas fara cuvinte… Iar el a continuat sa imi spuna exact unde m am ingrasat, sa imi spuna ca trebuie sa ma ingrijesc mai bine si ce sa mananc ca sa slabesc… Eu, ca o proasta si pt ca sufar din cauza rusinii de a spune stop sau nu unei persoane, nu am zis nimic. Regret si acum ca nu m am ridicat sa plec pentru ca nu imi imaginez in ce univers cineva ar putea avea nesimtirea de a comenta despre aspectul fizic al cuiva, in conditiile in care persoana din fata ta este intr o postura tare vulnerabila, aproape dezbracata si cu scopul de a se relaxa, nu de a se frustra. Nu recomand nimanui asa ceva, evitati sa va faceti programare daca nu mergeti la dna Rodica, vad ca dumneaei e tare apreciata in comentarii
Larisa Bianca
Larisa Bianca2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de serviciile si produsele acestui Salon. Serviciile la Cosmetica sunt foarte bune si calitative. Mulțumesc foarte mult!
ADN-I
ADN-I2 ani în urmă
Merg la acest salon de cel putin 7 ani. Are o locatie care ma avantajeaza foarte mult. Personalul respecta orele de progaramare, (spre deosebire de mine, care mai intarzii, uneori :)) Serviciile sunt de foarte bune; de calitate si preturi foarte rezonabile. Este intotdeauna curat si cel mai mult ma bucura ca se utilizeaza aparatura si produse de ultima generatie! Enjoy!!!
Ciprian Costea
Ciprian Costea2 ani în urmă
Sunt clienta salonului de multi ani si ce mi-a placut foarte tare dintotdeauna este profesionalismul si faotul ca aici gasesti intimitate. Plus interesul lor pentru tehnologii noi si variate, atentia cu care esti primit. Am facut de la masaje la tratamente corporale si faciale si toate m-au ajutat. Este si intr-o locatie foarte accesibila . Il recomand cu drag 😁
True Colors
True Colors2 ani în urmă
La acest salon am gasit profesionalismul si calitatea de care aveam nevoie. Mi-a fost util orice tratament am incercat, in special microdermabraziunea care a facut minuni pentru tenul meu. Am avut rezultate foarte bune in ceea ce priveste cicatricile post acneice, pielea este mult mai neteda si sanatoasa.
Daniela Vlad
Daniela Vlad2 ani în urmă
Ajunsa la sectia Masaj a conceptului Slim, in urma unor tulburari fiziologice care mi-au creat mari probleme cu articulatiile intregului corp - am beneficiat de sedinte de drenaj limfatic combinat cu Shiatsu, care, in decurs de cateva luni, mi-au redat aproape total mobilitatea, starea de bine si de sanatate. Recomand cu mare caldura oricui - drenajul limfatic este absolut miraculos!
Carmen Tenescu
Carmen Tenescu2 ani în urmă
Profesionalism garantat... de multe ori am trecut pragul acestui centru si de fiecare data am primit calitatea serviciilor pe care au spus ca le ofera. Recomand cu toata increderea orice tip de terapie aveti nevoie. Multumesc inca o data!🤗
Locații recomandate