/Bucuresti/Maseur

Urban Relax Therapy

Strada Bărăției 48, București 030167, România

Maseur
4.7
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
C4H4+W7 București, România
+40 773 300 990
instagram.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–20
Marți: 12–20
Mirecuri: 12–20
Joi: 12–20
Vineri: 12–20
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mirela Muzica
Mirela Muzica2 ani în urmă
Lucia este acel tip de profesionist pe care, daca-l intalnesti, te poti considera norocos: foarte bine pregatita, atenta la detalii, interesata sa cunoasca, sa invete si sa aplice, potrivit nevoilor tale, discreta si empatica. Priceperea ei te fidelizeaza, astfel incat de multi ani beneficiez de serviciile ei de masaj corporal si facial, servicii pentru care ii multumesc si pe care le recomand, cu toata increderea.
Diana Tocila
Diana Tocila2 ani în urmă
Iacob Lucia
Iacob Lucia2 ani în urmă
אופק משה
אופק משה4 ani în urmă
(Tradus de Google) Scump și inutil

(Original)
יקר ומיותר
Isa Maria
Isa Maria2 ani în urmă
Situat foarte aproape de metrou Unirii; comunicare buna; tehnica masaj fix pe placul meu, masaj relaxant, dar si înviorător, foarte atenta la detalii si la nevoile clientului. :)
Fogoros Teodora
Fogoros Teodora2 ani în urmă
Promptitudine, curatenie, relaxare si voie buna.. doar cateva cuvinte marunte pe langa serviciile de masaj extraordinare! Multumesc, Luci!
Monica Teodorescu
Monica Teodorescu2 ani în urmă
(Tradus de Google) Am simțit nevoia să-mi actualizez recenzia și să adaug descrierea, deoarece fără ea nu este completă și cu siguranță nu voi descrie cât de magic este acest loc. Lucia este cea mai bună și nu te încurajez să te simți ca mine.

(Original)
I felt the need to update my review and add the description as without it is not complete and definitely will not describe how magical this place is. Lucia is the best and I uncourage you to feel like I do.
Locații recomandate