/Bucuresti/Maseur

Premier Spa

Bulevardul Ghencea Nr:134, București 061699, România

Premier Spa
Maseur
4.4
254 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C28Q+HR București, România
+40 31 407 6010
premier-spa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Ana Manole
Ana Manole4 ani în urmă
Am achiziționat pachetul de 10 împachetări cu nămol de Techirghiol cu speranța disperată că voi scăpa de indicația operatorie(bursită și tendinită umăr drept) făcută de 2 din 3 doctori. Am ajuns deci la Premier Spa de nevoie.... Ce am găsit? O oază de relaxare la un pas de casă, un spațiu elegant, rafinat, foarte bine utilat, terapeuți zâmbitori, plini de solicitudine și bine pregătiți. În toată locația este curățenie exemplară iar liniștea și discreta muzică de relaxare te fac să uiți că ești în București. Prosoape și halate curate, parfumate te ajută să arunci tot stresul cotidian și să te lași în grija terapeuților care te fac să te simți cel mai important om. Ce altceva îți mai poți dori? Eu...să nu trebuiască să mă operez la umăr. După numai 3 ședințe de împachetare am simțit clar beneficiile procedurii iar după 10 ședințe nici nu mă mai gândesc la operație. Mulțumesc terapeuților și doamnei manager pentru grijă, amabilitate și profesionalism. Pentru mine este un mare câștig să știu că există așa un loc. Cu siguranță voi reveni dar de plăcere!
Cosmin Dima
Cosmin Dima4 ani în urmă
La aqua-gym cumperi abonament cu 6 sedinte și după 4 sedinte te anunță că le-ai efectuat. Sunt gretoaase și obraznice la recepție, la fel e și antrenoarea de la Aqua. Face poze fără permisiune, I se pare ca ai fost când nu ai fost, sta pe telefon non-stop. . Reguli de igiena.. Zero! Dezamăgitor!
Matei-Cosmin Cojocaru
Matei-Cosmin Cojocaru4 ani în urmă
Am rezervat telefonic un pachet de cuplu, m-am trezit ca era impartit pe 3 zile si nu aveau ce sa faca, pana la urma am luat masaje separate apoi am fost si certat pentru neprezentare de maseujza (desi ei sunt cei care au greșit in sistem) care nu ne-a vorbit politicos nici mie nici prietenei mele, cand ii explic ea continua sa zica ca asa i-a aratat ei sistemul, deci tot ma tragea la răspundere. Masajul a fost slabut, cred ca era suparata pe noi, personal care nu saluta doar se holbeaza la tine, total neprofesioniști. Jalnic. Nicio stea pentru servicii.
Lavinia Trofin
Lavinia Trofin4 ani în urmă
O experienta teribila, la un nivel mult prea jos pentru preturile practicate si pentru aspiratiile de SPA de 5 stele. In acest loc nu s-a auzit de notiunea de client service, iar acest lucru trage in jos toata experienta.

Din fericire, au zone foarte reusite si bine amenajate pentru SPA - piscina spatioasa, hidromasaj fain, saune, dusuri diverse, moderne si de buna calitate, cu design interior demn de apreciat.

Din nefericire, personalul de acolo si-a batut joc de noi si de experienta noastra "de relaxare". De la primirea infecta cu 2 domnisoare care nu stiau si nu intelegeau nimic - nu ne-au dat bratari pentru vestiar, apoi ne-am dat seama ca nu erau incarcate pentru acces SPA - ne-au intrebat de 3 ori daca avem acces de fapt? Dar la ele platisem 2 pachete de relaxare in cuplu cu fix 30 minute inainte. Masajele au fost mediocre, iar toti angajatii cu care ne-am intersectat ne-au tratat superficial si cu indiferenta pana la sfarsit - nimeni nu ne-a povestit despre procedurile pe care le vom face si beneficiile lor, nu am fost intrebati de preferinte sau probleme medicale (de obicei se completeaza un formular in sensul asta), a trebuit sa cersim paharele de Prosecco aferente acestui pachet de relaxare si asa mai departe.

Deci am fost pusi in situatii incomode si neplacute si am fost mai mult stresati decat relaxati, exact in mediul in care aveam asteptari ridicate si in care iti doresti sa mergi sa te relaxezi complet, sa uiti de alte griji.
Vali Necsulescu
Vali Necsulescu5 ani în urmă
Piscina frumoasa....din pacate in ceea ce priveste igiena si regulile de bazin,situatia este grava!Nu se respecta obligativitatea purtarii castii si ochelarilor astfel incat bazinul este plin de fire de par....apa tulbure... lipsa acuta personal auxiliar! Bazinul in weekend seamana cu un strand de cartier, se joaca cu mingea in bazin, se sare in apa , harmalaie ,numai de relaxare nu poate fi vorba.In timpul saptamanii jumatate de bazin este ocupata de cursurile de inot pentru copii, orele de curs ale acestora nu se respecta...teoretic exista o pauza de cursuri intre 12-15....dar nici aceasta nu se respecta!
Irina Basarab
Irina Basarab5 ani în urmă
Personalul de la receptie lipsit de profesionalism. In loc sa promoveze accesul la local, mi s a vorbit in sictir, pe fuga. Preturile foarte mari pentru ce ofera. O sedinta la piscina si hidropiscina e 70 ron. Anul trecut puteai sa mergi doar la piscina cu 50 ron. In 2019 nu mai ai aceasta optiune. Daca vii si cu un copil, acesta nici nu are acces la hidropiscina. Daca vrei full option e 100 ron sedinta. Mai scump decit Therme.. am ales sa renunt la acest local, desi imi convenea ca locatie.
Mari G. S.
Mari G. S.5 ani în urmă
Am regasit cu placere zona de SPA, dupa aproape 2 ani. Piscina are capacitate mica, dar nu este aglomerata, zona de hidromasaj este perfect funcțională, iar toate saunele sunt in parametri. Pentru zona de vestiare, se pare ca functioneaza mai bine actuala organizare. Personalul pare a sti despre ce este vorba, nu am intalnit nesiguranta si dezinteresul de acum 2 ani.
Acum recomand! 👍
Berta Ben
Berta Ben5 ani în urmă
Merg decât la piscină, care este minunată, chiar dacă luna aceasta am plătit mai mult, pentru hidropiscina și saună, pe care nu le folosesc.
Problemele apar cand este aglomerație, și asta se întâmplă în fiecare zi: in piscină invata copiii sa înoate, între 4-5 si 10 copii, pe 1/3 din piscina si e o gălăgie infernală, iar pe 1/3 se practica aquagym: încă 6-8 persoane. Noi, cei cu probleme medicale, cărora înotul le-a fost recomandat de medic ca fiind singura mișcare posibilă sau pur si simplu pentru plăcerea de a înota, nu rămânem decât cu 1/3 din bazin! În condițiile în care există un afiș, că în bazin pot încăpea maximum 15 persoane! Condițiile nu sunt de 5 stele, imi pare rau. Ganditi-va la cei care se cazeaza în hotel...
Locații recomandate