/Bucuresti/Maseur

Temple of Bliss

Calea Călărași 130, București 030628, România

Temple of Bliss
Maseur
4.8
70 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4MC+3G București, România
+40 741 910 243
temple-of-bliss-erotic-massage.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–5
Marți: 13–5
Mirecuri: 13–5
Joi: 13–5
Vineri: 13–5
Sâmbătă: 15–5
Duminică: 15–5
Scrie o recenzie
Mikaela1 an în urmă
Stie cineva daca mai este deschis acest salon? Multumesc
B 0 G D A N
B 0 G D A N2 ani în urmă
Foarte bun ,recomand am ajuns sa arat asa acm
Alina Andrei
Alina Andrei4 ani în urmă
Am fost la salonul Temple Bliss pentru o sedinta de Yoni masaj intr-o seara pe la ora 23:30. Am luat aceasta hotarare de a merge la o sedinta de masaj de cuplu deoarece trebuia sa facem ceva pentru a ne salva relatia. Dupa 5 ani de relatie, a intervenit monotonia, stresul si mereu acelasi lucru, plus ca sa instalat si durerea. Frustarea si starile de nervi au devenit evidente. Daca incercam sa facem dragoste aveam dureri, desi sotul meu era foarte tandru cu mine. Citisem un articol pe internet cu privire la masaj tantric si beneficiile aduse de aceasta. Am cautat apoi pe internet saloane masaj erotic Bucuresti care sa aiba review-uri bune. Asa am ajuns la salon masaj eroticTemple of Bliss unde am si sunat. O fata mi-a raspuns la telefon si mi-a explicat foarte frumos la ce sa ne asteptam si ca Mihai, este momentan intr-o alta sedinta de masaj si ca o sa revina el catre mine pentru a-mi oferi mai multe detalii. Mihai m-a sunat si am aflat de la el ca in cazul femeilor masajul are doar un cost fix si nu o durata de timp deoarece fiecare femeie are nevoi diferite. Am facut imediat o programare pentru ora 23:30. Dupa o discutie prealabila cu Mihai, in care i-am exlicat care este problema mea. Dupa o sedinta de masaj de relaxare (nu m-am simtit niciodata atat de relaxata), am simtit tot corpul invaluit de o caldura si m-am relaxat complet. Apoi Mihai a trecut la masajul in zona intima. Pfff...aici am simtit ceva ce cu greu pot sa descriu in cuvinte. Tot ce pot sa va spun este ca orgasmul a fost inaltator, in tot corpul, un orgasm prin care am aflat ca se poate si altfel si care mi-a oferit increderea ca se poate si ca pot. Nu am crezut ca prin masaj tantric combinat cu yoni masaj pot sa ajung sa scap de dureri si sa imi recapat increderea in mine. Toata aceasta experienta ma incurajat sa vorbesc despre aceasta experienta cu sotul meu si am hotarat amandoi sa venim impreuna la o sedinta de masaj erotic cupluri pentru a invata lucruri noi, pentru a ne imbunatatii viata de cuplu si de ce nu cea erotica. Multumesc tare mult Mihai! Multumesc mult Temple of Bliss si voi revenim/ vom reveni ori de cate ori vom avea ocazia. Recomand cu caldura acest salon de masaj erotic din Bucuresti.
Victor N.
Victor N.5 ani în urmă
Am ales acest salon dupa ce am studiat mai multe site-uri.Mi- a placut foarte mult ideea ca fetele nu erau prezentate ca niste marfuri. Eu cautam un loc in care femeile sa fie tratate si sa ma trateze cu mult respect si rafinament. Trebuie sa recunosc ca atmosfera , masajul ,conversatia mi-au depasit foarte mult asteptarile. Voi reveni cu siguranta !
Emil R
Emil R5 ani în urmă
Atmosfera rafinată, orientală m-a făcut să mă simt într-o lume de vis. Prezenţa încântătoarei Yasmine și masajul unic pe care l-am primit îmi vor aminti mereu de acest loc. Voi reveni curând !
Gheorghe Trandafir
Gheorghe Trandafir5 ani în urmă
Am experimentat impreuna cu prietena mea atat masajul ayurvedic , masajul erotic cat si masajul pentru cupluri si a fost super ok! Suntem impresionati extrem de placut. Recomand ! :)
Simona K
Simona K5 ani în urmă
Locație accesibila, atmosferă plăcută, rafinată, servicii impecabile și colectiv bine pregătit. Charm și buna dispoziție! Relaxare, frumusețe, magie si senzualitate!
Recomand!!
Andreea L
Andreea L2 ani în urmă
Curiozitatea si dorinta de a simti cum este un masaj tantric, dar si un masaj al yoni-ului m-au dus catre Temple of Bliss. Stiam ca Mihai are recomandari de la excelent in sus, inclusiv de la persoane sceptice.
Experienta a fost mai mult decat wow, nu o pot descrie in cuvinte!
Am avut o multitudine de senzatii noi, sublime.
Masajul tantric a fost incredibil, am simtit energia inundandu-mi tot corpul si m-am relaxat sub atingerile incredibile.
Iar cand a ajuns la masajul yoni-ului am descoperit senzatii extatice pe care nu le cunosteam.
Recomand Temple of Bliss pentru profesionalism, curatenia desavarsita, atmosfera minunata!
Multumesc, Mihai, voi reveni pentru experiente noi ori de cate ori voi avea ocazia!
Marius Marius
Marius Marius2 ani în urmă
Masaj senzațional! Fetele curate, camerele intime si servicii premium! Recomand Nadia! O fata super!
Locații recomandate