/Bucuresti/Maseur

Komoder Interactive SRL

H&M, Șoseaua București-Ploiești 42D Băneasa Mall, Etaj 1, lângă, București 015011, România

Komoder Interactive SRL
Maseur
4.2
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G34Q+FQ București, România
+40 364 100 160
komoder.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Dragos Soare
Dragos Soare2 ani în urmă
Recomand cu încredere. Personal sunt foarte mulțumit de serviciile oferite de Komoder. Salariații sunt adevărați profesioniști, sunt foarte amabili și respectuoși. Am testat mai multe fotolii la magazinul din București Băneasa Mall, iar domnișoarele care lucrează acolo au avut foarte multă răbdare cu mine. Părerea mea este că într-adevăr, aceste dispozitive sunt capabile să ofere o stare de bine, atât fizică, cât și psihică, să producă relaxare, stare de liniște și să înlăture durerile de spate. După mai multe incertitudini, m-am decis să achiziționez modelul Focus II. Mi se pare extraordinar să am posibilitatea să am propriul SPA la mine acasă. Nu sunt produse tocmai ieftine, dar pentru cine are probleme de sănătate, consider că merită, mai ales în situația actuală de pandemie, cu restricțiile din această perioadă. Abia aștept să sosească comanda.
Ada style
Ada style2 ani în urmă
Am un fotoliu de la voi încă funcționează dar "pielea " care de fapt este mușama s.a făcut varză ceea ce nu face cinste unui fotoliu de 4000 de euro!
Mihai V
Mihai V2 ani în urmă
Am avut o experienta excelenta la Komoder. Produs achizitionat: TITAN. Cel mai bun fotoliu de masaj la ora actuala. Va multumesc! Multumesc doamnelor elegante care m-au consiliat. Astept cu nerabdare fotoliul acasa!
Valentin Vladoiu
Valentin Vladoiu2 ani în urmă
Felicitari pentru customer suport si pentru calitatea produsului oferit. In sfarsit am gasit o companie serioasa care isi terorizeaza potentialii clienti cu mesaje si apeluri ziua noaptea. Am comandat fotoliul de masaj FOCUS pe care il astept. Succes
Vlad sandu
Vlad sandu2 ani în urmă
consiliere de exceptie - showroom Mall Baneasa : rabdare, tact si profesionalism
servicii livrare si instalare impecabile
produse premium - "Komoder Prime" ... masaj la superlativ
Ciupe Marian
Ciupe Marian2 ani în urmă
Am testat fotoliul de masaj LUXURY si este Spectaculos. Multumesc. Astept livrarea! Va recomand!
NICULAE ION NEDELCU
NICULAE ION NEDELCU2 ani în urmă
Calitate, recomand! Am un fotoliu KomoderA55 de cca 8 ani si functioneaza impecabil. Astea de acum sunt mai performante si ma gândesc sa-mi mai iau unul acasa - cel vechi este la birou, folosit de mai mulți colegi.
Larisa
Larisa2 ani în urmă
Buna ziua , multumesc de raspuns.E clar pt mine modul de abordare atat al companiei cat si a angajatilor.Rusine mai cercetati si nu mai mintiti ca am si apelul cu durata si mail ul.trimis de dansul cu ofertele pt fotolii.
Locații recomandate