/Bucuresti/Maseur

Noblesse Unic

Strada Leonida 8, București 020556, România

Noblesse Unic
Maseur
4.1
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4X5+5G București, România
+40 727 148 861
private-massage.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Joi: 12–2
Vineri: 12–2
Sâmbătă: 12–2
Scrie o recenzie
Adrian Chisamera
Adrian Chisamera2 ani în urmă
O experienta frumoasa, recomand, Alexandra o domnișoară foarte frumoasa finuta și senzuala. Salonul este foarte ok respecta tot ceea ce un client și-ar dori.
Victor T
Victor T4 ani în urmă
Dezamagitoare seara, desi de obicei a fost ok, nu veniti cu pretentii dar isi face treaba, 3 stele este ratingul real, nu spun 3 stele doar pt ca seara asta a fost de o stea.
Marian Popescu
Marian Popescu4 ani în urmă
Un salon frumos,mare si curat.Iar Karina o fata extraordinara,cu care am petrecut 2 ore de vis...Un masaj extraordinar de nota 10...O sa revin cu drag!
Alexandru Stefan
Alexandru Stefan4 ani în urmă
Foarte frumos salonul,foarte curat.unul dintre cele mai frumoase saloane.Fata de la receptie Diana,o fata de nota 10 si Karina fata cu care am intrat in masaj,o fata de nota 100😘😘😘voi reveni curand la Karina.
Cristian Muresan
Cristian Muresan4 ani în urmă
Fete superbe...!!
Una dintre ele, însă, va rămâne mereu la inima și sufletul meu, forever, I'm not forget this beautiful orning, whith this gorgiose girl, Karina!!
Florin Lazar
Florin Lazar6 ani în urmă
Cunosc salonul de masaj erotic Noblesse Unic Bucuresti de multi ani. Calitatea serviciilor a fost totdeauna la inaltime in cazul vizitelor mele. Maseuzele sunt foarte dragute si atente, iar receptionerele sunt de asemenea profesioniste. Voi reveni cu drag la voi de cate ori doresc sa ma relaxez!
Cristian Calugaru
Cristian Calugaru2 ani în urmă
Am sunat sà imi explice in legatura cu oferta si fata care a raspuns la telefon mi a vorbit foarte urât (ma facut handicapat)si mi a inchis telefonul .mentionez ca am sunat azi 21/01/2021 ora 12:30 .Pacat ca am fost la voi de cel putin 30-40 ori si luam pachet cu jacuzii de 350 dar asa receptionera lasa de dorit si chiar o sà imi sfatuiesc prietenii sa nu mai mearga in acest salon.Poate conducerea ia masuri ca altfel va pierde usor usor toti clientii.
Ianis
Ianis2 ani în urmă
Astazi am vizitat-o pe Bianca. Nota 10 cu felicitari! Totul la superlativ!
Locații recomandate