/Bucuresti/Maseur

Amrita Masaj

Strada Știrbei Vodă nr 29A, București 010102, România

Amrita Masaj
Maseur
4.9
136 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3QR+WF București, România
+40 787 426 281
amritamasaj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Andreea M
Andreea M2 ani în urmă
Am cumparat un abonament de 10 sedinte de masaj cu o reducere de 20%, astfel ca am avut ocazia sa experimentez masajul lomi lomi, masajul intuitiv si reflexoterapia. Toate sedintele de masaj au fost profesionale, salonul este impecabil de curat, atmosfera primitoare. Mi s-a intamplat sa fiu nevoita sa aman o sedinta cu cateva ora inainte de programare si am gasit intelegere. Spre deosebire de alte saloane, nu mi-a fost anulata sedinta, ci am fost reprogramata. Per total, o experienta nota 10! Voi reveni. Recomand acest salon fara ezitare.
Laura Zaharia
Laura Zaharia2 ani în urmă
Este un loc foarte curat, cochet, cu o echipă foarte amabilă. Masaj profesionist de nota 20.
Am primit masaj raindrop de la Ama și am plecat complet regenerată, cu un tonus foarte bun și mi-au dispărut durerile de spate. Mi-a schimbat starea de spirit, efectiv.
Mulțumesc mult pentru că existați! Abia aștept să revin și să primesc masajul cu pietre calde, care este favoritul meu! 🙏❤️❤️❤️
Bianca dragomir
Bianca dragomir2 ani în urmă
Sunt foarte pricepute doamnele. Te desfac în bucăți mici mici și apoi te pun la loc într-un corp mai fericit.
Vivo B
Vivo B2 ani în urmă
Am fost pentru un masaj lomi lomi pentru cuplu. Prosoape f curate, in general e curat, miroase frumos. Maseuzele noastre ne-au facut un masaj suuper pe muzica hawaiana.
Se vede ca sunt profesioniste.
Ne-am simtit minunat. Mai venim!
Vlad Dogaru
Vlad Dogaru2 ani în urmă
Masajul ayurvedic este cu adevărat relaxant, ma simt ca un om nou, super liniștit si detașat.
A fost pt prima oara cand am fost la un masaj de relaxare si pot spune doar ca nu o sa fie ultima oara!
A fost super!!!
M-am simțit extraordinar de bine!
Recomand din toata inima!
Alexa dana
Alexa dana2 ani în urmă
Servicii exceptionale! Dupa a doua sedinta de drenaj limfatic edemele cauzate de afectiunile renale s-au redus mult. Rezultatele sunt vizibile dupa fiecare sedinta, este incredibil. Nu mi am imaginat ca efectele pot fi asa evidente intr un timp atat de scurt.
Nuta Flavia Maria
Nuta Flavia Maria2 ani în urmă
Cel mai bun salon de masaj din Bucuresti! Echipa super profesionista, oferte foarte bune, locatie centrala si curata! Abia astept urmatoarea vizita!
Laura P
Laura P2 ani în urmă
De departe cel mai profesionist salon de masaj pe care l-am incercat vreodata. Situat central, in apropierea hotelului Radisson, serviciile de la Amrita mi-au depasit asteptarile.

Fetele care lucreaza acolo sunt extrem de bine pregatite, foarte amabile, te primesc cu multa caldura si au grija sa nu-ti lipseasca nimic. Au reusit sa creeze ambianta perfecta de relaxare, in care mirosul uleiurilor esentiale si muzica te poarta catre un loc indepartat si linistitor. Salonul este extrem de curat, frumos amenajat si daca doresti, poti sa faci si dus inainte/dupa masaj.

Experienta cea mai profund relaxanta este cu Doina care are o vasta experienta in masajul ayurvedic. Dupa 5 sedinte cu ea, umarul drept cu care aveam probleme de ani de zile, a incetat sa mai doara. Pentru deep tissue o recomand cu multa caldura pe Ama, iar pt un drenaj limfatic facut cu multa atentie si grija, Laura.

Chiar uit de toate grijile cand merg la Amrita. Nota 10+ pt toata echipa Amrita.
Locații recomandate