/Bucuresti/Maseur

Ama-Bios

Bulevardul Gheorghe Șincai 15, București, România

Ama-Bios
Maseur
3.2
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C486+GP București, România
+40 728 100 112
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
A Tom
A Tom5 ani în urmă
În urma vizualizării recenziilor negative si a studierii recenziilor pozitive - cu bănuiala că sunt false - dau un negativ. Caut o școală de pregătire tehnician masaj, nu o afacere tenebroasă de apartament
Marta Vaida
Marta Vaida5 ani în urmă
Recomand masajul. Cu incredere.
Alexandru I. Vlad
Alexandru I. Vlad6 ani în urmă
Am beneficiat de un pachet romantic pentru cuplu. Atmosfera din camera a fost placuta. Masajul nu a fost nici el mai prejos. Atat eu cat si prietena mea ne-am simtit foarte bine.
Ce nu mi-a placut a fost faptul că la un moment dat cineva matura pe holul apartamentului. Lucru care m-a scos putin din starea de relaxare. Ar mai fi si faptul că desi pachetul continea si intampinare cu bomboane de ciocolata, acest lucru nu s-a intamplat. Nu tineam neaparat la asta, doar că fiind mentionat si neoferindu-se, lasa de dorit.
Per total probabil unul din noi va mai reveni.
Virgil VIG
Virgil VIG6 ani în urmă
Cea mai proastă alegere de salon pentru masaj! Am primit cadou un voucher pentru un masaj romantic in 2, masaj de 70 minute, cu șampanie si ciocolata.
Trecând peste mizeria din salon, peste mirosul de prosoape umede puse la uscat în cameră, trecând peste faptul ca nu am văzut nici o picătură de șampanie, nici o bucățică de ciocolată, trecând peste faptul că le-am rugat eu să oprească radioul ce se auzea în cameră și să caute puțină muzică pentru relaxare, masajul a durat doar 50 de minute.
O bătaie de joc și o totală lipsă de respect. Îmi pare rău că am ajuns să iau contact cu acest salon și cu serviciile oferite de ei.
Nici după ce le-am spus fetelor că am plătit pentru un masaj de 70 minute, iar eu am primit unul de 50 minute, nici măcar un "scuze" nu am auzit din partea lor!
Pozele de pagina voastră nu reflectă deloc adevărul din salon.
Poate ar fi frumos măcar să oferiți clienților papuci înainte de a îi lăsa desculți în mizeria din cameră!
George Sirbu
George Sirbu6 ani în urmă
Frig, zgomot, uleiuri reci, prosoape de slaba calitate, greu accesibil, afacere de apartament, servicii prestate pe repede înainte (pachet de 110 min finalizat în 70 min....).
Singurul plus a fost amabilitatea celor două angajate/proprietate ale business ului.
Stefanescu Gabriel
Stefanescu Gabriel6 ani în urmă
Sunt foarte dezamagit de serviciile lor. nu a fost conform ofertei. 35 minute in loc de 70, ciocolata si șampanie deloc, inauntru frig si altele. NU Recomand!
Anamaria Ilioiu
Anamaria Ilioiu6 ani în urmă
Recomand
Marian Ilioiu
Marian Ilioiu6 ani în urmă
(Tradus de Google) Masaj de calitate

(Original)
Masaj de calitat
Locații recomandate