/Bucuresti/Maseur

Centrul de Sănătate Gabriela

Strada Fizicienilor 22, București, România

Centrul de Sănătate Gabriela
Maseur
4.9
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C46X+W9 București, România
+40 722 537 885
centruldesanatategabriela.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristina Vangheli
Cristina Vangheli5 ani în urmă
Un cabinet minunat in care pleci mai linistit sufleteste, mai impacat cu tine si cu o noua perspectiva de viata. Gabriela este un om minunat, cald plina de viata, stie sa asculte si sa recomande terapia potrivita pentru fiecare. Recomand cu iubire acest loc . Cristina V.
Ruxandra State
Ruxandra State5 ani în urmă
Am fost foarte multumita de ajutorul primit aici (consiliere si vindecare). de cele mai multe ori ma tratez la distanta dar rezultatul este uimitor! Personal, sufar de dureri de cap, dar cu ajutorul doamnei Gabriela, de fiecare data au trecut intr-un mod foarte eficient. Mai mult decat atat, e interesant ca mi se spune si cauza, nu se trateaza doar efectul, ceea ce imi este de mare ajutor, nu doar pentru vindecare, dar si pentru dezvoltarea mea. Recomand din tot sufletul acest centru si sunt mereu recunoscatoare ca l-am gasit!
Daniela Nitu
Daniela Nitu5 ani în urmă
O cunosc pe Gabriela de foarte mult timp. Cand interactionezi cu ea iti da o liniste si o vibratie linistitoare. Oricand am avut nevoie mi-a fost alaturi si a stiut sa ma indrume. Iti multumesc din suflet ca imi esti alaturi si o recomand cu toata fiinta mea. Te iubesc si iti multumesc!❤❤❤
Simona Sandu
Simona Sandu5 ani în urmă
Curiozitate, necesitate, disperare, intrebari, lacrimi, sperante puse sub semnul intrebarii de prea multe incertitudini ..... Toate acestea se zbateau in mine cand s-a deschis usa! .... dincolo de usa ...Dumnezeule! ..un locsor cu atata pace si atat de multa caldura in ochii Gabrielei....aproape ca am uitat sentimentele ce ma devorau mai devreme in fata usii! Am stiut ca pot vorbi, ca pot cere si voi primi.... O experienta ca o licoare miraculoasa.... Nu, nu m-am transformat in diva si nici nu am plecat de acolo intr-un BMW-eu...! am plecat doar mai linisita , mai impacata, mai decisa ca POT FI EU oricand si sa ma iubesc asa cum sunt! Iti multumesc Gabriela ! ... pt ca existi si pentru ca invat in fiecare zi de la cer, de la nori, de la pomi, de le cel de langa mine!
Pasol Iuliana
Pasol Iuliana5 ani în urmă
Iuliana, ma numesc, cuvintele mele sunt insuficiente, prea sarace sa poată descrie beneficiile oferite de Gabriela prin terapie.....trebuie sa experimentati si simtiti fiecare dintre voi, as mai adăuga ca Dumnezeu lucreaza prin oameni, iar Gabriela este una din ele....Amin!
Florin Bogdan
Florin Bogdan5 ani în urmă
Din cauza stresului cotidian m-am confruntat la un moment dat cu o stare depresiva.
Cautand ajutor am ajuns la Gabriela. A fost o experienta foarte reusita, desi la inceput
am fost sceptic vis-a-vis de terapiile alternative. Terapia m-a ajutat sa trec peste problemele
care ma macinau in momentul respectiv, m-a ajutat sa gandesc pozitiv si sa ma regasesc.
Recomand tuturor celor care intalnesc probleme pe care nu le pot sau nu stiu sa le rezolve singuri,
sa apeleze la terapiile alternative si va evalueze personal efectele si rezultatele acestora.
Consider ca ajutorul unui specialist te poate ajuta sa-ti regasesti echilibrul in momentele dificile ale vietii,
iti poate schimba viata in bine sau chiar iti poate salva viata. Este foarte important sa apelam la ajutorul unor persoane ca Gabriela atunci cand simptim nevoia unui sfat avizat sau a unui sprijin respectiv inainte de a fi prea tarziu pentru rezolvarea problemelor care ne framanta.
O recomand cu caldura pe Gabriela tuturor celor care isi doresc sa incerce ceva nou respectiv celor care considera ca terapiile alternative pot fi o solutie atunci cand medicina clasica ( alopata ) nu ofera solutii optime.
Elena Nita
Elena Nita5 ani în urmă
Centrul de sănătate unde oricand te întâmpină Gabriela cu un zâmbet cald si vorba buna . Găsești aici echilibru, eliberare de traume emoționale, vindecare. Gabriela este terapeutul de încredere, priceput și sincer , care pune suflet în ceea ce face. Sunt recunoscătoare pentru tot. Multumesc, Gabriela!
Centrul de Sanatate Gabriela
Centrul de Sanatate Gabriela5 ani în urmă
Sanatatea TA se termina acolo unde incepe dizarmonia, conflictul cu tine insuti, cu ceilalti, frica, neincrederea, necredinta, vinovatia, resentimentul, ura, regretul, uitarea iubirii si toate celelalte emotii negative.
Centrul de Sanatate Gabriela prin serviciile pe care ti le ofera te ajuta sa-ti vindeci trupul, mintea si sufletul.
Locații recomandate