/Bucuresti/Maseur

Eden Spa Bucuresti

Strada Paris 21, București, România

Eden Spa Bucuresti
Maseur
4.3
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F34Q+2G București, România
+40 721 321 294
edenspa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Eden Spa Bucuresti
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 10–19
Duminică: 10–19
Scrie o recenzie
Sandra Gadea
Sandra Gadea1 an în urmă
Cea mai proasta experienta pe care am avut-o la un masaj/ spa. Camera foarte rece, zgomot venit de afara, terapeut prost si un masaj execrabil, relationarea cu clientul proasta, abia asteptam sa se termine ca sa plec mai repede. Bani aruncati pe geam. Meritati cea mai proasta reclama din partea mea. Total dezamagitor!
Florin Dumitru
Florin Dumitru1 an în urmă
Primii pași înăuntrul locației chiar te face să crezi că ai ajuns în rai. Arată foarte bine, personalul este foarte amabil și am putut intra repede. Oamenii de aici știu cu siguranță cum să-ți ofere o relaxare profundă și îngrijire divină. A fost pentru mine un adevărat răsfăț al trupului. Mulțumesc mult EdenSpa București.
Denisa Sutu
Denisa Sutu2 ani în urmă
Am fost la un masaj - spa in 2 in locatia de pe strada Paris. Am fost incantata de cum arata noua locatie, de curatenia, profesionalismul celor ce fac masaj si modul cum trateaza clientii. M-am relaxat total timp de 50 min si cu siguranata voi mai reveni!
Alexandra Matei
Alexandra Matei2 ani în urmă
A fost foarte diifcil de realizat programarea pentru o terapie de 90' si din pacate si calitatea serviciilor a lasat mult de dorit. Personal slab pregatit.
Alexandra Sava
Alexandra Sava2 ani în urmă
- au inchis locatia doua luni, fara sa anunte inainte sau sa tina clientii la curent referitor la perioada de timp necesara mutarii sediului;
- au redeschis si fac programari, fara sa aiba aer conditionat sau ventilatoare (ieri au fost 40 grade in Bucuresti);
- au marit preturile inainte de a redeschide, cu toate ca nu ofera nimic nou sau diferit;
- managentul nu este inclinat inspre rezolvarea problemelor, ci opteaza pentru victimizare - "noua ne-a fost mai greu cu locatia inchisa", "si noi stam in caldura".
Ioana ALBERT BENEDEK
Ioana ALBERT BENEDEK4 ani în urmă
Sunt client eden spa de la conceptie.... Sa fie mai mult de 10 ani.....Azi am revenit, după o absenta importanta, pentru un masaj de cuplu, cu pietre. Soțul l a avut pe Andrei și a fost incantat. Eu am avut-o pe Marieta. A făcut tot ce a putut sa nu îmi facă masaj. Pleca după o piatra, se intorcea, pleca iar după un șervețel, se intorcea, iar o alta piatra, iar un ulei. Rarele ocazii în care totuși trebuia sa ma maseze, m a mângâiat mamos, schimbandu si pozitia si plimband scaunul. Joc de scena 10. Masaj? 2. Apreciez atmosfera locatiei, dar personajul este de evitat.
Negoita Andreea
Negoita Andreea2 ani în urmă
Experienta dezamagitoare. Masajul in sine a fost bun, nu am de ce sa ma plang, insa comunicarea cu clientul lasa putin de dorit. Fiind prima data cand venim la masaj, ar fi fost bune niste explicatii in plus cu ce urmeaza sa facem si cum va decurge totul. Insa terapeutii cat si doamna de la receptie se purtau de parca trebuia sa stim ce trebuie sa facem. In plus in pachet era mentionat "servire cu sampanie si ciocolata", dar nu am avut parte de acest lucru si nimeni nu a mentionat nimic de asta. A trebuit sa intreb ca sa mi se spuna ca "in pandemie nu se mai fac serviri". Acest lucru trebuia mentionat pe site sau la telefon cand am facut programarea.
Dora Ciurlau
Dora Ciurlau2 ani în urmă
Eden spa mi-a oferit clipele de rasfat de care aveam nevoie dupa toata agitatia sarbatorilor de iarna. Multumesc maseuzei, nu i-am retinut numele, pentru mainile sale magice care te restarteaza din varful firului de par pana in varful degetului mic de la maini sau de la picioare. Flori de la tratament facial mi-a intarit increderea in mine facand adevarate minuni pentru tenul meu. Daca vi se pare ca iesiti de acolo si poate nu observati rezultatele, aveti rabdare, vor fi vizibile cu adevarat abia dupa cateva zile si va veti uimi de ele.
Locul este primitor, curat si foarte sigur in aceste vremuri zapacite. II recomand cu tot dragul si voi reveni cu placere la ei.
Locații recomandate