/Bucuresti/Maseur

EnjoyBali

Bulevardul Primăverii 39, București 014192, România

EnjoyBali
Maseur
4.9
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F39R+HF București, România
+40 799 338 987
enjoybali.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sorana marin
Sorana marin4 ani în urmă
Masaj balinez, Masaj mixt, Thai masaj, drenaj limfatic, Masaj anticelulitic, Deep Tissue, Masaj de cuplu sau masaj tandem, le-am incercat pe toate si pot spune ca sunt cele mai bune terapeute din oras. Martina este alegerea perfecta atunci cand iti doresti un masaj strong sau un masaj terapeutic.
Cristina dima
Cristina dima4 ani în urmă
Daca iti place masajul, trebuie neaparat sa incerci aici masaj de cuplu. Este o experienta minunata, unica si vei pleca relaxat total. De asemena, masajul tandem este foarte special.
Pentru masaj balinez, Martina este cea mai buna maseuza ever!
Stan Eugen
Stan Eugen4 ani în urmă
Am rezervat pentru o ora, apoi am mai cerut încă una. După doua ore am plecat foarte relaxat și am realizat ca aici am găsit cel mai bun masaj balinez. Mi-au recomandat și masajul cu pietre calde sau masaj tandem. O sa va spun care e cel mai bun.
Anger Mihaela
Anger Mihaela5 ani în urmă
Mi-au plăcut foarte mult locația, cât și fetele. Pot sa spun ca este cel mai bun salon de masaj din București. Curatenia este impecabila, personalul de la recepție este prietenos și te ajută cu orice fel de informatie, iar terapeutele balineze sunt chiar profesioniste. Multe saloane se lauda cu masajul profesionist, însă în realitate rar găsești așa ceva la noi in oras. Aici, am găsit masaj ca la carte. Strălucire, relaxare, refacere, profesionalism, într-un cuvânt - PERFECT!!!!!!!!!
Alfredo rafael
Alfredo rafael5 ani în urmă
Cel mai bun masaj balinez. Am incercat si thai masaj si cu pietre calde, cel balinez de 90 minute este favorit. Daca vrei un masaj puternic, poti merge la Martina, desi nu pare, vei avea parte de cel mai puternic masaj.
Gabriela Grigoreanu
Gabriela Grigoreanu5 ani în urmă
Cel mai tare, the best ever masaj. Sunt mare amatoare de masaje si chiar pot spune ca fata asta draguta care vine chiar din Bali, are maini de aur. Am plecat de aici super relaxata iar spatele meu e profund recunoscator.
Ioana moldovan
Ioana moldovan2 ani în urmă
Profesionalismul si experienta fetelor din acest loc mi-au redat o silueta de vis. Prin combinarea tratamentelor cu Eximia cu masajul anticelulitic am reusit sa scap de celulita in 3 saptamani. Acum vin doar la masaj o data pe saptamana. Nu am crezut la inceput in eficienta aparatelor, dar am zis sa incerc si intr-adevar acest eximia a avut efect. Multumesc fetelor!
Vlad Grigoriu
Vlad Grigoriu2 ani în urmă
Masaj balinez, terapeutic, de relaxare...orice masaj alegi va fi făcut perfect. Masajul tandem este perfect pt ați da un refresh
Locații recomandate