/Bucuresti/Maseur

Cabinetul de Masaj Yumeiho - Terapeut Emil Serban (4 DAN)

Strada Ozana 2, București 032492, România

Cabinetul de Masaj Yumeiho - Terapeut Emil Serban (4 DAN)
Maseur
4.9
55 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C57H+24 București, România
+40 722 672 936
masajterapeutic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulian
Iulian2 ani în urmă
Super experienta! Initial am venit pentru o durere cervicala care incepea sa fie din ce in ce mai suparatoare. Dupa 2-3 sedinte durerea a disparut, iar acum continui sa ma duc pentru ca simt cat de mult bine imi face, atat pe partea fizica dar si pe partea mentala (stress relief). Emil este un profesionist si pe langa asta, e un om cu care ai ce discuta pe parcursul sedintei.
Nicoleta Radu
Nicoleta Radu2 ani în urmă
Foarte multumita de servicii, vin de aproximativ un an de zile si spatele meu este foarte recunoscător.
Ruxandra Zamfirescu
Ruxandra Zamfirescu4 ani în urmă
Excelent! Chiar si dupa prima sedinta atat eu, cat si sotul meu, ne simtit mult mai bine. Durerile de spate, din cauza job-ului static pe care il avem, ne cam deranjau, insa chiar si dupa prima noastra sedinta cu Emil, ne simtim cu adevarat mai bine. Asteptam sa revenim cu drag!
Tudor Cioabă
Tudor Cioabă4 ani în urmă
Am apelat la serviciile domnului Emil Serban din cauza durerilor pe care le aveam in zona lombara, care coborau pe genunchi, precum si pe calcai.

De asemenea, imi simteam vertebrele tasate, iar asta ma facea sa resimt o tensiune constanta pe coloana.

Locatia este una linistita, curata si cu o vibratie pozitiva.

Domnul Serban este un profesionist, in adevaratul sens al cuvantului, prin tot ceea ce face si prin toate recomandarile pe care le ofera.

Masajul a durat aproximativ o ora, la finalul caruia m-am simtit revigorat si energizat, de parca forta vitala mi-ar fi circulat prin tot corpul, fara niciun impediment care sa-i impiedice fluxul.

A doua zi, intensitatea durerilor din zona lombara/ genunchi/ calcai a scazut drastic; presiunea de pe coloana vertebrala a disparut; iar starea mea de spirit a fost una vesela si linistita.

Recomand tuturor, cu mare drag si incredere, masajul facut de domnul Emil Serban. Este o experienta unica pe care orice persoana ar fi bine sa o incerce macar o data in viata.
Lucia Morandini
Lucia Morandini4 ani în urmă
Rezultate fantastice dupa o singura sedinta. De mult nu mi-am mai simtit atat de relaxat spatele. Mi-a placut si ca si-a dat seama "din ochi" ce aveam, pana sa apuc eu sa ii povestesc. Se vede (si se simte) experienta pe care o are. Mii de multumiri si recomand cu incredere.
Dorin Ene
Dorin Ene4 ani în urmă
Sa fiu sincer, nu am simțit o îmbunătățire a stării de sănătate, însă nici nu mi-au fost vândute "gogoși" (soluții miraculoase) ci mi-a fost recomandat sa ma îndrept către medicina clasică (apreciez acest aspect). În concluzie recomand pentru sinceritate. Pretul a fost de 150 RON.
Silvia Eu
Silvia Eu2 ani în urmă
Best in town! Am apelat la Emil in urma unor dureri cervicale puternice (statul prea mult la birou). La mine rezultatele s-au vazut dupa 3 sedinte si de atunci am continuat sa vin in fiecare saptamana.
Elena Leu
Elena Leu2 ani în urmă
De cateva luni, terapia yumeiho in cabinetul dlui Emil Serban ma ajuta sa-mi pastrez flexibilitatea. Durerile lombare datorata muncii indelungi la birou s-au diminuat considerabil. De fiecare data plec si cu un nou sfat legat de postura corecta in diverse contexte (tinutul telefonului, cum ne incaltam, etc).
Locații recomandate