/Bucuresti/Maseur

VIP Obsession Erotic Massage

Bulevardul Unirii 16, București 040106, România

VIP Obsession Erotic Massage
Maseur
4
88 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C3GX+J6 București, România
+40 755 141 868
vip-obsession.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–7
Marți: 10–7
Mirecuri: 10–7
Joi: 10–7
Vineri: 10–7
Sâmbătă: 10–7
Duminică: 10–7
Scrie o recenzie
Deniz312 zile în urmă
Recomand, ambient plăcut, curat, locația f bună, fete drăguțe și frumoase... Totul este un mister.
Ciprian Martes
Ciprian Martes2 ani în urmă
Complet dezamagit,doua strambe impreuna nu au reusit sa ma termine.Vai de capul lui salon.Nu recomand,deloc.Cea mai proasta experienta din viata mea.
Ivanov Vasilevski
Ivanov Vasilevski2 ani în urmă
În realitate sunt alte fete , pozele prezentate pe site sunt de domeniul SF. Fata de la recepție este probabil o analfabeta care vorbește pe nas și nu oferta detalii exacte și corecte, mai mult înjură și scuipa clienții.
Recenziile pozitive sunt false 100%
Nu merita sa pierdeți timpul sa vedeți un coteț
Eduard Gribincea
Eduard Gribincea4 ani în urmă
Am facut masaj cu Corina. Este o tipa super ok, un mix de energie si tehnici de masaj erotic fantastice! Este o fire comunicativa si foarte educata si are un simt al umorului pe care orice barbat il cauta intr-o femeie. Eu m-am simtit minunat iar costul pentru o sedinta de masaj este destul de decent in comparatie cu beneficiile!
Ionel Radu
Ionel Radu4 ani în urmă
Ca sa încep săptămâna cu bine am ales sa îmi petrec o mică parte din timpul meu cu o domnișoara extrem de încântătoare, un nume fermecător Anastasia, nu ma așteptăm la așa ceva, din experiențele neplăcute din trecut renunțasem sa mai merg la saloane de masaj erotic, dar după o zi de munca lunga și obositoare, am căutat un salon in apropierea locuinței mele și VIP Obsession a fost o varianta perfecta. In primul rând de la telefon când am sunat pentru programare mi s-a vorbit foarte frumos. Am ajuns la locație mi s-au prezentat domnișoarele, cel mai mult mi-a atras atenția domnișoara Anastasia are un zâmbet minunat o privire foarte calda, o energie pozitivă, nu am stat pe gânduri și am ales-o pe ea, m-a condus in camera, m-a îndrumat lejer la fiecare pas, a început cu un masaj de relaxare lung și foarte relaxant, după m-a uimit cu tehnicile ei erotice minunate și extrem de excitante, de final va pot spune ca a fost minunat. Cu siguranța voi reveni cu plăcere și va recomand cu toată încrederea.
Johnny Squash
Johnny Squash4 ani în urmă
Astazi am avut placerea de a petrece 2 ore cu Giulia. Inca din prima clipa am simtit o chimie, iar aspectul ei fizic si zambetul m-au facut sa o aleg pe ea. Partea de relaxare a fost una placuta, incepand din talpi pana in ceafa. Pe parcursul masajului am purtat anumite conversatii de unde am dedus ca este o tipa foarte inteligenta dar si amuzanta. Partea erotica a inceput cu atingeri foarte senzuale pe tot corpul dupa care si a pus ulei pe corpul ei atingandu-si sanii si fundul intr un mod pasional. Partea foarte intensa a venit in momentul in care trupul ei mi-a atins corpul, iar in momentul acela am trăit senzații de nedescris si as fi vrut sa nu se termine niciodata; modul in care isi misca corpul si isi alege pozitiile este unul incredibil! Este o tipa cu experienta, stie cum si cand sa te excite mai intens, momente pe care le prelungeste. Finalizare a fost extraordinara, respiratia ei pe gatul meu, vocea si miscarea corpului m-au facut sa ajung in punctul maxim de excitare. Iti multumesc, Giulia! Orele cu tine au fost de nepretuit si cu siguranta am sa revin.
Cristian Musat
Cristian Musat4 ani în urmă
Sophia este cea mai tare. Are carisma, are un corp excelent lucrat cu sani siliconati si un zambet de nota 10. Orice masaj impreuna cu ea poate fi in acelasi timp subiect de discutie si de lauda in fata prietenilor cat si "marele tau secret"! Eu sunt o fire mai extrovertita asa ca am ales prima varianta :)
Tudor Nastasescu
Tudor Nastasescu4 ani în urmă
La recomandarea unui bun prieten si coleg de serviciu am incercat serviciile VIP Obsession. Am mai vizitat astfel de locatii atat in Bucuresti cat si in strainatate prin urmarea am avut in linii mari la ce sa ma raportez.
Primul contact a fost apelul telefonic cu care mi-am facut programarea. Mi-a raspuns o tipa cu o voce calda, destul de instruita, cu accente de speech profesional dar si cu insertii de glumite menite a destinde atmosfera si de a te invita mai usor sa intrebi exact ceea ce te intereseaza, fara nicio retinere.

Locatia este pe Bulevardul Unirii, la numarul 16. Este semnalizata la parter, prin urmare destul de usor de localizat.

De remarcat faptul ca spre deosebire de multe locuri din Bucuresti care angajaza la norma, aici veti gasi fete care in primul rand se remarca prin educatie. Probabil ca nu asta cauti cand mergi intr-un salon de masaj erotic dar cu siguranta apreciez intotdeauna o adresare de genul "domnule va invit in camera" in locul celei "asteapta-ma in camera din fata fratioare ca fumez si vin si eu in 5 minute" :)
M-a surprins si faptul ca prezentarea se face in rochite sexy si elegante si nu direct in lenjerie intima (ca la piata), fetele super ingrijite, make-up & all foarte reusite.

Inainte de a incepe masajul, dusul este obligatoriu atat pentru client cat si pentru fata. Am primit prosop curat (miros de proaspat spalat), papuci, deodorant dupa dus.

Primul masaj l-am facut cu Giulia. E o tipa superba cu sani siliconati traznet si un corp bine lucrat. E adorabila ca prezenta si are un fizic de exceptie. Din discutiile cu ea, am inteles ca este studenta si e pasionata de viata de noapte din Bucuresti. Giulia e o aparitie, genul de fata cu care ai iesi oricand in oras.
Ai ce sa discuti cu ea, e super glumeata. Timpul petrecut cu ea e o placere, asa ca aveti grija cat va intindeti la vorba daca vreti sa mai prindeti ceva masaj. La mine de exemplu pentru prima sedinta am preferat sa mai iau o ora in plus pentru a o "gusta" cum se cuvine.
Masajul e de calitate. Prima parte de relaxare, profund si bine facut, apoi urmeaza eroticul. Este o fata dezinvolta si te ajuta si pe tine sa treci cu usurinta peste orice inhibitie. Desi serviciile nu includ sex, pot spune ca experientele traite aici sunt de exceptie.

...

Revin in curand cu review despre celelate fete.
Naidin Iacobov
Naidin Iacobov6 ani în urmă
Frecventez saloanele de masaj de erotic de ani de zile. Pot spune ca pe cele din bucuresti le cunosc cam pe toate. Sunt doar 3-4 bune, iar VIP Obsession esste unul dintre ele. Locatia este una de exceptie, usor accesibila din orice zona a orasului, salonul este deschis aproape non stop (de fiecare daca cand am sunat era deschis), iar modelele sunt sexy, simpatice si educate! De apreciat si curatenia din salon. Cred ca este de departe cel mai curat salon de masaj erotic din oras. Prosoapele si asternuturile intotdeauna impecabile, podelele stralucesc iar aerul din interior este intotdeauna proaspat. Revin la fete pe care le-am gasit intotdeauna bine intretinute, cele mai multe probabil ca fac sala. Bineinteles dupa gust, unele sunt tunate sau nu. Mare plus pentru echipa VIP Obsession!
Locații recomandate