/Bucuresti/Magazin de saltele

Mob-Almi

Bulevardul Ghencea 134, București 077025, România

Mob-Almi
Magazin de saltele
3.4
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C28Q+3P București, România
+40 732 147 777
expert-saltele.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Mihaela munteanu
Mihaela munteanu2 ani în urmă
Sunt super mulțumită de serviciile oferite. Am comandat online și in 2 zile m-au sunat ca le livrează. Am stabilit sa ma sune cu 3 ore înainte de ora livrării ca sa fiu acasă și așa a fost. Oricum au venit mai pe seara așa ca terminasem programul la birou. Băieții cu transportul super de treaba și amabili și contra unei sume modice le-au urcat pana in apartament (etajul 3). O experiența super cu Expert saltele.
Andrei Lupu
Andrei Lupu4 ani în urmă
Am comandat salteaua miercuri, trebuia sa soseasca la finalul saptamanii, nu a venit, nu m-a anuntat nimeni ca intarzie, astazi am sunat, doamna de la telefon a fost extrem de nepoliticoasa, m-a anuntat ca ajunge miercuri. Nu si-a cerut nimeni scuze, nu am primit nicio justificare pentru intarzierea neanuntata. Am anulat comanda. Evitati acest magazin, am gasit pe alt site la un pret foarte bun si cu livrare urmatoarea zi, si cu un client service impecabil.
Simona Blais
Simona Blais4 ani în urmă
Acum 10 luni am cumpărat de la acest magazin doua saltele ortopedice, cea mai urâta experiența posibila. Saltelele nici nu au rezistat măcar un an de la achiziție ca au început sa formeze o denivelare la suprafața, am început sa simpt fiecare arc posibil si pe deasupra la tot când te miști in pat fac un zgomot de parca ar fi încă infoliate in plastic. Azi m-am decis sa le dau inapoi din pricina faptului ca am achiziționat alte doua saltele ca nu am mai putut dormii pe aceste saltele care se simt precum saci de paie. Bunnn.... am sunat la magazin si ce imi spune o doamna foarte intepata de la celălalt capăt al firului. Ca acea garanție pur si simplu este pe verso al unei poze care era innauntrul ambalajului. Cum pot pune garanția pe spatele unei amărâte de poza? Urat, nici măcar o stea nu merita. Sunt bani aruncați pe geam.
Bogdan Oprea
Bogdan Oprea4 ani în urmă
am comandat in luna mai 2017 doua saltele saltex 90x190 care arata jalnic in momentul de fata. au onduleuri, s-au lasat desi le-am schimbat dupa o fata pe cealalta destul de des. nu mai spun ca una din ele a mai fost inlocuita la o luna si ceva distanta de la achizitie.nu recomand
MM M
MM M6 ani în urmă
Am comandat o canapea la ei. Dupa 3 zile a trebuit sa ii sun eu (de doua ori) sa aflu daca comanda e inregistrata si daca livreaza sau nu. Mi-au transmis initial ca se livreaza si asteapta raspuns de la fabrica apoi au asteptat sa ii caut tot eu sa imi spuna nonsalant ca nu mai livreaza fabrica produsul respectiv. Firma de doi lei. Am pierdut 5 zile sa imi spuna un mare NU.
Cristian A
Cristian A6 ani în urmă
Am cumparat Sambata 01.07 2017 o saltea Saltex cu promisiunea ca va fi livrata pe Luni pe 3 la ora 5pm. La 8 sun sa intreb daca mai vin si mi se spune ca salteaua nu poate fi livrata ca fabrica nu are burete si s-ar putea sa o livreze pe 4 dar mai sigur pe 5. In data de 5 revin cu un telefon in jurul orei 6pm si mi se spune ca se poate livra doar joi 6 . In cele din urma, in data de 6 in jurul orei 8pm a fost livrata salteaua in fata blocului si mi s-a comunicat intrun limbaj specific Autovitului ca o pot urca ei la etaj dar nu degeaba.
In concluzie salteaua este foarte buna dar serviciile lasa de dorit.
Ghita necu
Ghita necu6 ani în urmă
Am comandat de 12 zile timp în care i-am contactat eu telefonic de 2 ori intri au zis ca e comanda specială și durează 10 zile desi in momentul comenzii era în stoc furnizor și după 12 zile nu am primit nimic nici un semn din partea lor probabil trebuie să sun eu sau sa renunț la comanda voi reveni..
Nicu Pănescu
Nicu Pănescu2 ani în urmă
Îmi pare rău că trebuie să acord o steluță deoarece nu merită nici atât. Am făcut comanda pe site de o saltea, am primit e-mail de confirmare a comenzii, după 5 zile de așteptat nu am fost sunat de nimeni desi așa se specifica in mail. Am sunat eu și surpriza, acel tip de saltea comandat nu se mai fabrică de ceva timp dar dumnealor încă au acel model in configurator. Normal că mi s-a recomandat un produs mai scump dar la care trebuia să plătesc și transport deși inițial nu am fost anunțat pe nicăieri de acest aspect. Cel mai mult mă deranjează să nu știu toate aspectele de la început! Noroc că nu am platit online că mai trebuia să aștept să-mi recuperez și banii..
Locații recomandate