/Bucuresti/Magazin de saltele

Distributie Mobila

Strada Iosifești, București 077035, România

Distributie Mobila
Magazin de saltele
4.2
42 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C6CC+MP București, România
+40 766 060 957
drimus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mis Univers
Mis Univers3 ani în urmă
Personal amabil. Livrare promptă. Scaunele cumpărate foarte bune. Recomand.
Chiper luminita
Chiper luminita4 ani în urmă
Preturi bune .Livrare prompta .Totuși, stender-ul dublu comandat ,deși e lucrat bine ,are joc în locul unde se introduc rotile si nici un altfel de sistem de a le fixa pe ax .Prin urmare nu poate fi deplasat .Iar pe loc ,introduci o roata ,ridici sa pui alta -cade prima pusă.
Adrian florin Popescu
Adrian florin Popescu5 ani în urmă
Buna ziua, am comandat dupa site lor online, 2 saltele IRIS marimi 2m /90cm latime , Le aveau in stocul magazinului , in data de 11.10.2018 au sosit la ora stabilita cu cele doua saltele, le au urcat sus cei care erau pe duba, contra cost bineinteles. Avand incredere si neatentie la fel , am zis ca sunt identice, la 4 zile distanta cand sa le imbrac in cearceaf si pilota, descopar ca una dintre ele este 1.90m/90cm upsss..Am sunat in data de 16.10.2018, am facut sesizarea, am trimis fotografii cu problema (neatentia te costa in ambele sensuri si angajatul Drimus si eu ca utilizator nu am fost atenti la produslivrat), in data de 18.10.2018 s a produs schimbul ,au venit cu cea de 2m/90cm. Saltele au fermitate tare, fata de vara si iarna si banda de aerisire, pe arcuri individuale. Multumit de serviciile lor! Va doresc colaborari frumoase!
Florina Isar
Florina Isar6 ani în urmă
Am cumparat o saltea de la voi raportul calitate/pret este bun,salteaua este calitativa. Vreau sa multumesc baietilor de la livrari sunt foarte educati si cu bun simt.recomand.
Corina Dobrison
Corina Dobrison6 ani în urmă
Mi-au fost recomandati de prieteni ce au luat de la ei. Salteaua confortabila, poate un pic tare, dar tine și de obișnuință. Serviciul de livrare ok. Recomand
Alex Micu
Alex Micu2 ani în urmă
Am comandat un pantofar, produsul de calitate in raport cu pretul. Livrare rapida, chiar cu 1 zi mai devreme fata de ce mi s-a comunicat. Doamna/domnisoara care mi-a preluat apelul in vederea confirmarii telefonice a comenzii si a termenului de livrare, extrem de amabila. Pachetul a ajuns foarte bine ambalat fara absolut nici o deteriorare, nici macar a ambalajului de carton si a foliei. In concluzie totul s-a desfasurat exemplar, asa cum ar trebui sa se desfasoare orice comanda online. Pare un lucru banal de laudat , dar din punctul meu de vedere, 80% din comenzile online se desfasoara dezastruos (probabil multe companii refuza sa inteleaga faptul ca daca totul nu se desfasoara impecabil din toate punctele de vedere, mai sunt 100 care pot oferi acelasi produs, in conditii excelente)
Vip13 Nicolae
Vip13 Nicolae2 ani în urmă
Magazin serios - prima data cind am intrat in contact cu acest magazin si am fost placut surprins de calitatea produsului primit - calitate EXCEPTIONALA si livrat in conditii bune ,mai ales salteaua bate de la distanta multe firme care incearca sa vinda produse ,,calitative" dar care sunt inferioare! Am trecut printr- o experienta cu un retsiler care am conststat ca ma inselat ! Dar acest magazin ,de mult nu am mai vazut atita seriozitate si corectitudine! Felicitari si doamnelor care preiau si discuta cu clienti ,eu am fost foarte multumit de discutia avuta.
Monica Stoica
Monica Stoica2 ani în urmă
Comenzi intarziate, la telefon se fac ca ploua.
Nu sunt de incredere, nu recomand.
Locații recomandate